Siguranța in transporturi conduce toate aspectele activității . Siguranța rutieră este esențială pentru bunăstarea oamenilor a societatiii și vitală pentru creșterea economică.

De zeci de ani s-a  lucrat pentru a face transportul rutier comercial mai sigur pentru toată lumea. Accidentele rutiere afectează șoferii și pasagerii. Pietonii vulnerabili, motocicliștii și cicliștii. Numărul total de decese cauzate de traficul rutier depășește 1,2 milioane anual.

Cele mai mari rate de deces sunt în țările cu venituri mici. Accidentele rutiere reprezintă principala cauză a decesului pentru persoanele cu vârste între 15 și 29 de ani. Există un consens global în vederea reducerii masacrului.

SOLUȚII

Privind siguranța in transporturi , sensibilizarea și promovarea schimbului de bune practici între operatorii comerciali, colaborând cu o gamă largă de parteneri pe tehnologii și procese inovatoare. Daca vorbim despre Sanatate si Securitate in munca , scopul este de a asigura conditii optime in desfasurarea procesului de lucru.

Siguranța in transporturi

Costul antrenării șoferilor poate fi recuperat prin mai puține accidente, împreună cu un consum mai redus de combustibil și o întreținere mai redusă a vehiculelor.

Se colaborează, de asemenea, cu parteneri privind cercetarea și studiul cauzelor accidentelor și a modului în care pot fi prevenite. Trebuie să fiți pregătiți pentru orice situatie de urgență. Odată dezvoltat,  își asumă un rol principal în aducerea standardelor la viață prin colaborarea cu guvernele.

În orice mediu de lucru, condițiile reale de muncă conduc la accidentare sau  îmbolnăvire a lucrătorilor, de acea prin SSM Sibiu putem diminua efectul.  Instruirea lucrătorilor în domeniulSecurității și Sănătății în Muncă  ( SSM Sibiu ), se efectuează la cerere la punctul de lucru al angajatorului, în timpul programului de lucru, cu sau fara aplicatii practice.