stingator pulbereModelul de stingatoare pulbere ABC tip P6 sunt un instrument de neprețuit pentru a ajuta la combaterea incendiilor mai mici sau pentru a proteja căile de evacuare în cazul unuia mai mare.

Este esențial să știi cum să folosești unul în caz de urgență. În acest articol veți învăța cum să folosiți un stingător de incendiu și ce să căutați atunci când cumpărați un stingător.

Selectarea unui stingător

Stingătoarele sunt de două tipuri: reîncărcabile și de unică folosință. Stingătoarele reîncărcabile pot fi reutilizate după service. Stingătoarele de unică folosință trebuie înlocuite după ce știftul a fost tras.
Manusi Spuma Nitril CT HR
Având la îndemână stingătoarele de incendiu adecvate pentru siguranța afacerii (inclusiv stingatoare pulbere) vă poate proteja pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră în cazul în care aveți un mic incendiu electric .

Pentru ce poți folosit stingatoare pulbere de incendiu?

Stingătoarele de incendiu sunt clasificate în trei tipuri de bază, clasa A, B și C:

  1. Stingător clasa A pentru protecție împotriva incendiilor de hârtie, țesături și lemne
  2. Stingator clasa B pentru protectie impotriva incendiilor cu lichide inflamabile
  3. Extinctor clasa C pentru protecție împotriva incendiilor electrice sub tensiune

Pentru a fi evaluat din punct de vedere electric, există reguli stricte pe care conținutul unui stingător de incendiu de Clasa C trebuie să treacă dacă urmează să fie utilizat ca stingător de incendiu pentru echipamente electrice.

Cum să utilizați corect un stingător

Din fericire, în cele mai multe cazuri, proprietarii de case rareori trebuie să folosească un stingător electric, totuși, dacă se întâmplă vreodată, toți cei din firma dvs. ar trebui să fie familiarizați cu modalitatea de utilizare

  • Trageți știftul de siguranță
  • Îndreptați furtunul sau duza spre partea de jos a focului
  • Strângeți mânerul extinctorului
  • Măturați dintr-o parte în alta în timp ce stingeți focul

Aveți nevoie de stingatoare pulbere?

Alegeți din oferta noastră!