Trusa de prim ajutor

Iată primele 10 motive pentru care o trusă sanitară este indispensabilă la locul de muncă:

1. Tratați rapid rănile

O trusă sanitară vă ajută să faceți față urgențelor medicale cât mai repede posibil. În caz de urgență, o întârziere de doar un minut poate provoca daune ireconciliabile. 

Aceste truse oferă îngrijire de bază și instantanee pentru leziuni medicale comune, cum ar fi răni, arsuri, tăieturi etc. Manusi Spuma Nitril CT HR

2. O trusă sanitară este deja echipată complet

Trusele de prim ajutor sunt complet echipate. Dacă lucrați într-o anumită nișă, putem construi o trusă sanitară care conține echipament de urgență adecvat.

Oferim truse de prim ajutor unei game largi de afaceri și profesioniști din industria medicală, forțele de poliție  și multe companii.

3. Tot ce aveți nevoie într-un singur loc

O trusă de prim ajutor conține toate produsele medicale vitale într-o singură locație ușoară. Așadar, în caz de urgență, nu trebuie să pierdeți timp prețios cu asamblarea articolelor medicale corespunzătoare.

4. Risc mai mic de complicații

O trusă de prim ajutor bine echipată, în cele mai multe cazuri, poate preveni complicațiile ulterioare.

Păstrarea unei truse medicale la îndemână poate fi rentabilă, deoarece este mai puțin probabil ca o rană tratată imediat cu o trusă de prim ajutor va necesita o atenție complexă în viitor.

5. Pachet foarte compact

Trusele de prim ajutor au tot conținutul medical esențial într-un pachet foarte compact.

Puteți lua cu adevărat o trusă de prim ajutor oriunde, fie că o să călătoriți, fie că locuiți/lucrați într-un spațiu mic. Chiar nu există nicio scuză pentru a nu ține una la îndemână!

6. Păstrați antibioticele la îndemână

În cazul unei tăieturi, este imperativ să utilizați antibiotice cât mai curând posibil pentru a preveni infecția. Trusele de prim ajutor conțin unguente antibiotice de bază pentru a fi utilizate în situații de urgență.

7. Opriți imediat pierderea de sânge

Uneori, rănile sunt dezordonate. Aplicarea imediată a tifonului și a bandajului va opri pierderea de sânge. 

Este dificil să opriți eficient pierderea de sânge fără produsele medicale adecvate la îndemână și pierderea prelungită de sânge poate fi destul de periculoasă.

8.Ameliorează durerea unei arsuri instantaneu

Dacă apare o arsură sau opărire, tratamentul de prim ajutor trebuie aplicat în zona afectată cât mai repede posibil. 

Scopul este ameliorarea durerii și prevenirea daunelor ulterioare. Produsele noastre fac completări deosebit de utile pentru orice trusa sanitara.

9. Preveniți disconfortul de iritație a pielii sau mușcături de insecte

Rănile și mușcăturile de insecte pot fi extrem de incomode, dacă sunt tratate imediat și cu atenție cu tratamentele adecvate de prim ajutor, iritația se poate vindeca mai rapid și într-un mod mai eficient. 

Acest lucru va preveni apariția cicatricilor!

10. Dă o mână de ajutor unui coleg

Dacă nimic altceva nu te convinge – reține că oamenii din jurul tău s-ar putea să nu fie la fel de pregătiți ca tine. Noi avem și cursuri de instruire.

Trusa de prim ajutor poate fi utilă dacă cineva din jurul tău se confruntă cu oricare dintre rănile menționate mai sus. Urgențele medicale pot fi prevenite cu ajutorul profesioniștilor noștri în domeniul primului ajutor.

Indiferent dacă trebuie să vă reaprovizionați geanta de prim ajutor, dacă doriți o nouă trusă de prim ajutor pentru familia, mașina sau locul de muncă sau sunteți în căutarea unui dulap de prim ajutor, noi vă putem ajuta.

Trusele de prim ajutor acționează ca un articol medical indispensabil pentru toți. Explorați materialele și trusele noastre de prim ajutor și oferiți ajutor atunci când este cel mai necesar.

Aceste 10 motive pentru care o trusă sanitară este indispensabilă la locul de muncă vă pregătesc pentru urgențe!

Răsfoiți gama noastră de truse pentru locul de muncă, arsuri, auto, sport și de prim ajutor la domiciliu în dimensiuni mici, medii și mari!

În cazul unui accident rutier, vei avea nevoie de o trusă de prim-ajutor auto.

Găsești aici și kitul de înlocuire a echipamentelor.

Ai nevoie de o trusă sanitară? Alege din oferta noastră.!