ISCIR IneuUn ascensor personal cu brat permite angajatilor dvs. sa lucreze la inaltimi mult peste acoperirea lor normala. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Ineu – RSVTI Ineu.

In timp ce aceasta masina promoveaza siguranta si va ajuta sa evitati cheltuielile din afacerea dvs. mica pentru contractori externi, aceasta vine cu reglementari OSHA specifice ISCIR – RSVTI Ineu.

Acestea impun angajatilor sa devina o parte mai mare a procesului de siguranta. Regulile ajuta, de asemenea, la prevenirea uneia dintre principalele cauze ale deceselor la locul de munca – caderile.

Reglementari ISCIR Ineu

Intr-un studiu din 2010 realizat de Biroul Statisticilor Muncii, accidentele de transport, violenta la locul de munca si contactul cu obiecte si echipamente au condus la cauzele deceselor la locul de munca.

Aproximativ 635 de caderi mortale au aparut in datele preliminare ale studiului, facand caderile a patra cauza principala de decese la locul de munca.

Deoarece ascensorul cu brat se poate deplasa intr-un cerc complet si poate merge in sus si in jos, caderea din ascensor nu este singurul pericol. Ascensorul in sine se poate rasturna.
Manusi Spuma Nitril CT HR
Stabilitate
Deplasarea bratului ISCIR – RSVTI Ineu inseamna mai mult decat sa stii cum sa folosesti comenzile. Include mentinerea stabilitatii ridicarii bratului.

Galeata se ridica la sfarsitul unui brat, mai degraba decat drept in sus, asa cum ar fi cu o ridicare cu foarfeca.

Baza liftului include stabilizatoare ca element de siguranta pentru a preveni rasturnarea laterala. Utilizarea lor este ceruta de reglementarile OSHA pentru ascensoare cu brat ISCIR – RSVTI Ineu.

Extinzandu-se din partea ascensorului, acestea pot fi actionate manual, hidraulic sau electric. Instructiunile producatorului trebuie respectate.

In calitate de proprietar de afacere, sunteti responsabil pentru siguranta angajatilor dvs.

Acest lucru va cere sa va asigurati ca locul de munca si conditiile de munca sunt cat mai sigure posibil. Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Ineu.

O accidentare a angajatilor poate duce la o cerere de despagubire a lucratorilor scumpa sau chiar la un proces.

O lista de verificare a sigurantei, precum si un ofiter de siguranta desemnat la locul de munca, pot face un drum lung spre maximizarea sigurantei la locul de munca.

Circulatie

De asemenea, pot aparea caderi daca operatorul deplaseaza ascensorul personal al bratului.

Reglementarile impun ca ascensorul sa nu fie deplasat in timp ce operatorul este in cos, cu exceptia cazului in care masina de ridicat este proiectata pentru o astfel de miscare.

Controale

Caracteristicile specifice de siguranta protejeaza ocupantul ascensorului cu brat personal. Numai operatorii autorizati pot folosi ascensorul, indiferent daca ascensorul este controlat de la sol sau de la cos.

Ascensorul ISCIR – RSVTI Ineu trebuie sa aiba comenzi in cos si pe baza acestuia. OSHA nu prescrie nicio pregatire formala a operatorului pentru ascensoare aeriene.

Reglementarile OSHA permite „modificari de camp” ale ascensorului cu brat personal.

Cu toate acestea, necesita si inspectia acestor modificari de catre producator sau un laborator de testare recunoscut, cum ar fi Underwriters ‘Laboratories.

Producatorul ISCIR – RSVTI Ineu furnizeaza o notificare scrisa a recertificarii si inlocuieste placa de capacitate a masinii cu una noua daca modificarile respecta standardul pentru noua capacitate.

Masuri de siguranta

Reglementarile OSHA necesita o inspectie pre-operare a ascensorului. Aceasta consta din doua parti, iar prima este o inspectie statica a masinii, acordand o atentie deosebita sistemului hidraulic.

Ca parte a inspectiei sistemului hidraulic, toate furtunurile trebuie inspectate si inlocuite daca sunt deteriorate. Operatorul ISCIR – RSVTI Ineu trebuie sa testeze toate comenzile.

De asemenea, pompa hidraulica ar trebui sa fie verificata pentru scurgeri de etansari hidraulice. A doua parte a inspectiei se concentreaza pe starea ascensorului, inclusiv pe balustrade si pardoseala.

Echipament de protectie

Lucratorii din cosul ascensorului cu brat personal sunt obligati de reglementarile OSHA sa poarte un ham de siguranta.

Snurul hamului de siguranta trebuie fixat pe o parte substantiala a cosului. Nici muncitorul, nici cosul nu pot fi fixati de „un stalp, o structura sau un echipament adiacent” in timp ce cosul este ridicat.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.