Sanatate și securitate la locul de muncă

0
271
Securitate și securitate la locul de muncă

Practici de lucru sigure / resurse umane

Universitatea este obligată din punct de vedere legal să ofere un loc sigur de a lucra. Cu toate acestea, trebuie ca dumneavoastra sa analizati locul in care sunteti pus, sa observati riscurile. Pentru ca alegerile pe care le faceti o sa defineasca gradul de riscului in care sunteti pus.

Aceasta include cooperarea cu oricine are sarcini specifice de siguranță în ceea ce privește gestionarea siguranței. Spre exemplu, din cadrul departamentului dvs., responsabilul cu securitatea  pentru protecția muncii împotriva radiațiilor și responsabilul cu securitatea biologică.

Dupa introducerea in departament trebuie să fiți conștienți de site-ul biroului de siguranță pe care veți găsi declarația privind politica de siguranță a universității. Acest site web conține o multitudine de informații generale privind siguranța dumneavoastra.

În ceea ce privește sănătatea și siguranța, îndatoririle dvs. sunt:

  • să aveți grijă pentru sănătatea și siguranța dvs. și a tuturor celorlalte persoane care ar putea fi afectate de acțiunile sau misiunile dvs.;
  • cooperarea în măsuri de sănătate și securitate ;
  • conformarea oricărei solicitări adresate de șeful dvs. de instituție, să se supună oricărui control de sănătate și de monitorizare pe care acesta îl poate considera necesar în legătură cu îndatoririle dvs. ;
  • să nu interfereze sau să nu utilizați în mod necorespunzător echipamentul ..etc. ;

Securitate

Aranjamentele de securitate din cadrul Universității vizează protejarea persoanelor și a proprietății din jurul Universității. Acestea includ monitorizarea alarmei și a sistemelor de televiziune cu circuit închis în multe dintre locațiile Universității.

Pecum și un serviciu de patrulare și de răspuns uniformizat 24 de ore pe zi. Centrul de Control al Securității Universității este angajat 24 de ore din 24 pe tot parcursul anului, oferind un punct focal pentru raportarea incidentelor grave și implementarea procedurilor de urgență.

Sarcina fundamentală a activităților de Securitate și Sănătate în Muncă, Județul Ilfov ( SSM Ilfov) este de a reduce la minimum probabilitatea accidentării sau îmbolnăvirii lucrătorilor.