Numit ERGONIMIE, este studiul in mediul de lucru al oamenilor care desfasoara actiunea. Scopul este eliminarea disconfortului și a riscului de vătămare cauzată la locul de muncă. Cu alte cuvinte, angajatul este prima noastră prioritate în analizarea unei stații de lucru.

La evaluarea unui loc de muncă, căutarea a trei caracteristici principale cunoscute sub numele de stresoare ergonomice. Forța necesară pentru a îndeplini o sarcină, orice postură de lucru incomodă sau statică adoptată în îndeplinirea unei sarcini.

Oricare dintre acești factori sau orice combinație a acestor factori poate pune pe cineva într-un risc mare de disconfort.

Iluminatul este caracterizat de indici cantitativi și calitativi. Indicii cantitativi sunt: fluxul de lumină, intensitatea luminiisi iluminarea.

În orice mediu de lucru, condițiile reale de muncă conduc la accidentare sau  îmbolnăvire a lucrătorilor, de acea prin SSM Teleorman putem diminua efectul.

Ergonomie – Studiul in mediul de lucru

Scop

Direcția de mediu, sănătate și siguranță (EHS) are ca scop să ajute toți angajații UNC să creeze și să mențină un mediu de lucru sănătos și sigur.

EHS dorește să ofere informații și educație pentru a permite oricărui angajat să evite rănirea. EHS dorește să-și educe oamenii pe principiile ergonomiei. Nu numai că vor putea să se ajute singuri la lucru, dar aceste principii pot fi aplicate la domiciliu. Hobby-uri sau pot ajuta prietenii și colegii care pot avea probleme similare.

Servicii

Serviciile noastre includ:

  • Furnizarea de informații despre ergonomie ;
  • Furnizarea de consultanta privind configurarea punctelor de lucru;
  • Furnizarea de evaluări ale produselor ;
  • Furnizarea serviciilor SSM si PSI, Mediu, Analiza de risc la securitate fizica, etc .