Impactul schimbărilor climatice
Impactul schimbărilor climatice

Impactul schimbărilor climatice reprezintă o situație de urgență globală care influențează sănătatea umană și securitatea ocupațională. Microclimatul la locul de muncă este foarte important.

Mai multe studii au demonstrat efectele negative create de impactul schimbărilor climatice asupra populațiilor. Intr-o mare varietate, în special în ceea ce privește locurile de muncă în aer liber și neprotejate. 

Încălzirea globală, impactul schimbărilor climatice

Încălzirea globală caracterizată printr-o creștere a temperaturii ambientului și a umidității este una dintre cauzele schimbărilor climatice. Afectează sănătatea umană, afectând în mod direct termoreglarea corpului cu consecințe grave:

deshidratare;

-oboseală;

accident vascular cerebral și chiar moarte.

Manusi Spuma Nitril CT HR

Lucrătorii cei mai vulnerabili sunt muncitorii în aer liber din țările tropicale și subtropicale. De obicei, în muncă grea în timpul sezoanelor fierbinți. Pentru care se folosesc costume speciale de protectie solara.

Multe consecințe, prin urmare, în ceea ce privește oamenii muncii sunt posibile. Chiar fără simptome de sănătate prin reducerea productivității muncii.

În orice mediu de lucru, condițiile reale de muncă conduc la accidentare sau îmbolnăvire a lucrătorilor, de acea prin SSM Alba putem diminua efectul.  

Microclimatul este influențat de impactul schimbărilor climatice

Scopul acestei revizuiri este de a investiga impactul schimbărilor climatice asupra lucrătorilor. Pe de-o parte putem oferi servicii de consultanta care conformeaza persoana cu lucrurile pentru care sa tina cont.

Pentru a reduce efectele negative ale acestor schimbări este esențial să se pună în aplicare măsuri preventive printr-o strategie multidisciplinară. Să limiteze riscurile pentru sănătate și securitate in munca să îmbunătățească productivitatea muncii.