EIP sporește moralul angajaților
EIP sporește moralul angajaților

Moralul angajaților și productivitatea generală în cadrul companiilor sporesc datorită programelor de sănătate implementate la locurile de muncă.

Echipamentul de protecție personală este o componentă esențială a oricărui program de sănătate la locul de muncă datorită avantajelor enumerate mai sus.

Moralul angajaților crește, iar absențele scad!

Creșterea gradului de satisfacție și încredere a angajaților influențează în mod pozitiv productivitatea la locurile de muncă, aceștia fiind mai puțin stresați, simțindu-se mai în siguranță în timpul activității.

Rezultatele se văd atunci când moralul angajaților este ridicat prin absențe mai puține de la locurile de muncă din cauza bolilor suferite în urma îndeplinirii sarcinilor de serviciu.

O accidentare la locul de muncă duce la plata propriilor facturile medicale, în cazul în care angajatorul sau polița de asigurare a angajatorului estimează că accidentul este rezultatul neglijenței lucrătorului.

Din nefericire, este posibil ca accidente precum căderi, alunecări, expunerea la substanțe periculoase sau materiale potențial infecțioase, răni, înțepături, arsuri sau vânătăi să aibă ca rezultat o rănire.
Manusi Spuma Nitril CT HR

Soluții pentru limitarea absențelor la locul de muncă

Soluția pentru limitarea absențelor constă în respectarea măsurilor de siguranță, printre care și achiziționarea de echipamente de protecție necesare pentru a vă putea proteja de catastrofe, inclusiv financiare.

Prin oferirea celor mai bune echipamente de siguranță muncitorilor dumneavoastră, aceștia se vor considera protejați și nu vor avea un motiv în plus pentru a renunța ușor la locurile de muncă.

Asigurarea echipamentelor de protecție personală este unul dintre factorii care contribuie la reducerea fluctuației personalului din companii, în timp ce crește moralul angajaților.

Astfel, afacerea va funcționa la capacitate maximă, iar societatea va înregistra o creștere a producției și a veniturilor datorită securizării locurilor de muncă.

Încălcarea reglementărilor legale duce la amenzi sau urmăriri penale

Gata cu amenzile sau urmăririle penale! Datoria dumneavoastră de angajator este să vă protejați lucrătorii de pericole de boală, răniri sau decese din cauza muncii.

Prin asigurarea echipamentelor de protecție, veți respecta regulile de securitate și sănătate în muncă, evitând astfel sancțiunile legale, amenzile, plățile de despăgubire sau chiar închisoarea.

Reputația firmei în rândul partenerilor de afaceri și a clienților este mult îmbunătățită atunci când se fac investiții în echipamente de protecție de înaltă calitate pentru a crește moralul angajaților.

Serviciile de calitate vor fi recunoscute de către clienți, iar aceștia vor veni cu recomandări prietenilor pentru a alege compania dumneavoastră.

Echipamentele individuale de protecție asigură siguranța muncitorilor

Echipamentele individuale de protecție vă pot ajuta afacerea să funcționeze mai bine.

De exemplu, purtarea mănușilor în bucătărie, atunci când pregătiți mâncarea, vă permite să manipulați cantități uriașe de materiale fără a risca arsuri sau tăieturi.

Similar acestui caz, puteți vedea mai bine și puteți preveni rănile oculare atunci când purtați ochelari de protecție pentru sudură pentru moralul angajaților.

Principala prioritate pentru lucrătorii implicați în industria construcțiilor este protejarea purtătorului sau utilizatorului de orice pericol pentru sănătate sau securitate la locul de muncă.

Indiferent de dimensiunea proiectului, utilizarea adecvată a echipamentului individual de protecție pe șantier oferă lucrătorilor protecție suplimentară chiar și înaintea altor câteva măsuri de siguranță.

Pe șantierele de construcții sunt utilizate diferite tipuri de echipamente PPE care includ cizme de siguranță, hamuri, haine de înaltă vizibilitate, mănuși, căști de protecție și protecție pentru ochi.

Toți muncitorii trebuie să poarte căști de protecție

Accesoriul de securitate a capului este foarte important pentru moralul angajaților, iar dacă se alege, se utilizează și se menține protecția adecvată a capului, majoritatea leziunilor pot fi prevenite.

Căștile de protecție sunt destinate să protejeze capul de obiectele zburătoare, precum și de orice loviri nedorite, lovituri, zgârieturi sau expunere la electricitate pe partea capului, a ochilor și a gâtului.

Toți angajatorii sunt obligați să respecte reglementările legale în privința EIP, conform cărora toți muncitorii trebuie să poarte căști de protecție, și ar trebui să facă acest lucru asigurându-se că angajații le poartă.

Căștile de protecție vin adesea într-o varietate de culori care denotă sarcini distincte față de purtătorii de pe șantierele de construcții.

Angajaților ar trebui să li se ofere căști de protecție industrială de înaltă performanță, care ar trebui să includă o carcasă și o bandă pentru cap cu absorbție adecvată a șocurilor și protecție împotriva șocurilor laterale.

În plus, trebuie să aibă o amortizare pentru protecție care să devieze energia de impact și să reducă solicitările aplicate pe capul utilizatorului.

Profitați de oferta magazinului nostru cu specific SSM și alegeți căștile pentru protecția capului sau orice alt tip de echipamente de protecție personală, pentru a crește moralul angajaților!