ISCIR – RSVTI Valcea

iscir valcea rsvti valcea
iscir valcea rsvti valcea

Caderile sunt principala cauza de deces in domeniul constructiilor dar si la domiciliu. Cele mai multe dintre aceste accidente au loc deoarece victimele incalca regulile de baza ale sigurantei pe scara ISCIR Valcea – RSVTI Valcea.

Caderi de la inaltime de pe scara ISCIR Valcea

Consiliul National de Siguranta constata ca peste 6.000 de oameni mor din cauza caderilor in casa si in jurul casei in fiecare an si peste 30.000 de persoane sunt ranite in fiecare an din cauza caderilor care implica scari.

Indiferent cat de sigura este scara, daca este plasata intr-o locatie periculoasa. Blocati sau blocati orice usa din apropiere care se deschide spre dvs. Zona din jurul bazei ar trebui sa fie neaglomerata, iar scara ISCIR Valcea trebuie asezata pe o suprafata solida, plana. Scarile ar trebui sa fie complet deschise.

Scara dreapta ar trebui sa fie plasata intr-un raport de patru la unu. Aceasta inseamna ca baza ar trebui sa fie la un picior de perete sau de alta suprafata verticala pentru fiecare patru inaltime pana la punctul de sprijin.

Daca intentionati sa va urcati pe un acoperis sau pe platforma de pe o scara ISCIR Valcea, scara trebuie sa se extinda deasupra marginii cu cel putin trei picioare si sa fie legata in partea de sus.

Ce NU trebuie sa facem pentru a evita accidentele la locul de munca:

🚫Stati pe treapta superioara sau pe treapta unei scari ISCIR Valcea, cu exceptia cazului in care eticheta indica ca este sigur sa faceti acest lucru. Majoritatea nu. Nu ar trebui sa stati pe treapta superioara a unei scari simple sau extensibile ISCIR Valcea. A patra treapta de sus este cea mai sus pe care ar trebui sa te ridici cand lucrezi la aceste tipuri de scari. Orice mai mare si este posibil sa va pierdeti echilibrul si sa cadeti.

🚫Aplecati-va departe de o scara sau intindeti-va in orice directie. Pastrati greutatea centrata intre sinele laterale verticale si picioarele drept inainte. Nu stati niciodata lateral pe o scara. Daca nu puteti ajunge in zona de lucru fara a va extinde excesiv, coborati scara si repozitionati-o.

🚫 Incercati sa mutati sau sa repozitionati o scara in timp ce stati pe ea. Nu incercati niciodata sa sariti sau sa amestecati o scara intr-o pozitie noua in timp ce sunteti inca pe ea, chiar daca are doar cativa centimetri. Acest lucru poate parea convenabil, dar este extrem de periculos. Fa-ti timp suplimentar pentru a cobori complet scara inainte de a o repozitiona.

🚫Puneti o scara ISCIR Valcea pe un teren denivelat sau alt obiect pentru a ajunge la un punct mai inalt. Daca scara nu este suficient de inalta pentru a putea lucra in siguranta, fie obtineti o scara mai inalta, fie gasiti alte mijloace de a ajunge in zona dvs. de lucru.

🚫Legati sau atasati mai multe scari impreuna pentru a crea sectiuni mai lungi, cu exceptia cazului in care au fost special concepute pentru a face acest lucru. Nu folositi o scara in altceva decat in ​​scopul propus, cum ar fi platforme sau pasarele.

🚫Foloseste o scara daca trebuie sa tii obiecte grele, sa lucrezi la inaltime pentru perioade lungi de timp sau sa stai lateral pe scara. Scarile nu sunt intotdeauna instrumentul potrivit pentru munca. Luati in considerare ridicarea unor schele sau aducerea unui lift foarfeca pentru a va satisface nevoile.

Cu fata departe de scara atunci cand coborati sau cand efectuati lucrari. Nu puteti mentine trei puncte de contact in acest fel si va deplaseaza greutatea de la unghiul scarii, ceea ce va poate face sa va pierdeti echilibrul si sa cadeti.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.