ISCIR – RSVTI Snagov

iscir snagov rsvti snagov
iscir snagov rsvti snagov

Caruselele pot fi o idee foarte distractiva atat pentru parinti cat si pentru copii, insa pot provoca accidente grave daca nu sunt intretinute si verificate conform legii ISCIR Snagov – RSVTI Snagov.

1 august 2001 – La prima lor scufundare, calaretii de pe Goliath Six Flags sunt aruncati 120 de picioare intr-un tunel plin de ceata, apoi zboara si urca incet pe panta de 200 de picioare. Cand lovesc aerul, fortele G negative creeaza senzatia de plutire in aer pentru cateva secunde.

Calaretii fac apoi viraje rapide care in cele din urma se transforma in trei spirale. Calatoria poate atinge viteze de pana la 85 mph pentru aproximativ trei minute.

Unii oameni cred ca nu este sigur.

Mai multe studii au documentat leziuni neurologice, in primul rand hematoame metatarsiene sau sangerari in creier, observate la roller-coasters.

Niciunul dintre studii nu a aratat ca plimbarile provoaca hematoame subdurale, dar unii neurologi avertizeaza ca fortele incredibile ale gravitatiei (forta de greutate care variaza cu inertia si impulsul in roller coaster si in spatiu) si viteza noilor monturi cu role pot provoca acest lucru. sangerari cerebrale.

Ca sa inrautateasca lucrurile, reglementarile federale ale Comisiei pentru siguranta consumatorilor din SUA privind coastele s-au incheiat in 1981, inainte de a fi construite noi modele de coasta impresionante.

Cat de periculoase sunt caruselele ISCIR Snagov?

Luna trecuta, o femeie de 28 de ani a murit dupa ce a calarit pe Goliat la Six Flags din Valencia, California. Cabinetul legist din Los Angeles a declarat luni ca a murit de anevrism cerebral.

Biroul a declarat intr-un comunicat ca cauza nu ar putea fi direct legata de conducere. Exista dovezi ca femeia a avut probleme vasculare inainte. Majoritatea parcurilor recomanda supravietuitorilor accident vascular cerebral sau hipertensiunii arteriale sa nu calatoreasca in noul super coaster.

Scott Carrier, purtator de cuvant al legistului din Los Angeles County, a declarat: „roller-coaster-ul nu a provocat anevrismul, dar stresul si tensiunea din mers au fost probabil un factor” care a rupt artera delicata si veziculoasa a creierului. intr-o declaratie scrisa.

„Desi este rar ca oamenii sa dezvolte hematoame subdurale dupa o plimbare cu roller-coaster, se poate intampla”, a spus neurologul Toshio Fukutake de la Scoala de Medicina a Universitatii Chiba din Japonia.

Fukutake este autorul unui studiu publicat anul trecut de Academia Americana de Neurologie. Ne-am uitat la mai multe cazuri de hematoame subdurale care au aparut la oameni care au calarit mai multe montane russe intr-o zi intr-un parc de distractii din Japonia.

Cu toate acestea, industria insista asupra faptului ca montantii cu role mai noi si mai rapide sunt sigure si sanatoase, chiar si fara reglementari federale.

„Cu 320 de milioane de vizitatori ai parcului in fiecare an si 3 miliarde de calatorii, se pot astepta mai multe accidente”, a spus Brett Lovejoy, presedintele Asociatiei Internationale a Parcurilor de Atractii si Atractiilor.

Supravegherea parcurilor de distractii ISCIR Snagov

In prezent, nu exista supraveghere federala a parcurilor de distractii ISCIR Snagov, astfel incat, potrivit Comisiei pentru siguranta produselor de consum, nu este posibil sa se investigheze accidentele sau sa se furnizeze informatii despre accidentele din parcurile de distractii din intreaga tara.

Ingrijorarea asupra faptului a crescut saptamana aceasta, dupa ce zeci de oameni au fost raniti luni seara intr-un parc de distractii din nordul Michiganului, cand The Chaos, o mulineta mare, a cazut de pe fusul care il sustinea. Calaretii au fost prinsi in masini timp de pana la patru ore, iar 31 de persoane au fost tratati sau examinati in spitale. Toti, cu exceptia a doi, au fost eliberati.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Snagov.

Markey spune ca numarul tot mai mare de roller-coastere ISCIR Snagov noi care ating viteze fenomenale si care ridica pilotii supraincarcati cu pana la cinci inseamna ca este necesara supravegherea federala.

„Unele dintre aceste plimbari sunt acum la 100 mph, iar forte mai mari decat astronautii sunt instruiti sa reziste navetei spatiale”, a spus Markey.

„Pe masura ce aceste plimbari devin mai mari, mai rapide si mai avansate din punct de vedere tehnologic, la fel si potentialul pentru catastrofe neprevazute. Trebuie sa ne asiguram ca abilitatea noastra de a ne proteja de riscuri nerezonabile nu este ascunsa de dorinta noastra de a experimenta noi emotii ”, a spus el.

De fapt, entuziastii standului spun ca fortele G ale unor coastere (pana la aproximativ 5) sunt resimtite doar cateva secunde. Si o parte din distractie, asa cum se spune, este puterea de supraincarcare, negativa si pozitiva.

„Este timpul de transmisie – gravitatia negativa pe care o simti in timp ce te ridici de pe scaun si simti actiunea pe tot parcursul calatoriei face un roller coaster grozav”, a declarat Bill Linkenheimer, presedintele American Coaster Enthusiast. „Nu sunt deloc ingrijorat de siguranta”.

Anul trecut, peste 50 de roller-coastere ISCIR Snagov au fost deschise in intreaga lume.

„Sunt de departe una dintre cele mai populare atractii”, a spus Storey.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.