ISCIR – RSVTI Severin

iscir severin rsvti severin
iscir severin rsvti severin

Pentru ca echipamentele dumneavoastra sa fie conforme si sigure, aveti nevoie de un specialist RSVTI Severin autorizat ISCIR Severin. Contactati-ne acum pentru oferta ISCIR Severin – RSVTI Severin.

Catargul pentru stivuitor ISCIR Severin

Catargul stivuitorului este responsabil pentru functia principala a stivuitorului. Este ansamblul vertical din partea din fata a stivuitorului, format din sine interblocate, care ridica furcile si caruciorul cu sarcina.

Aceste sine sunt alimentate de cel putin un cilindru hidraulic fie direct, fie cu lanturi antrenate de cilindri. De obicei, catargele pentru stivuitoare constau din cilindri de ridicare si inclinare:

Cilindru de ridicare: Cilindrul de ridicare este cilindrul hidraulic care ridica furcile si caruciorul in sus si in jos.
Cilindru de inclinare: Cilindrul de inclinare controleaza inclinarea caruciorului, precum si unghiul furcilor.

Este posibil ca stalpii stivuitorului ISCIR Severin sa includa mai multe etape care ii vor creste inaltimea de ridicare si capacitatea de greutate. Sunt disponibile in mod obisnuit ca catarge duplex, catarge triplex sau catarge quad care au doua, trei si, respectiv, patru trepte de catarg.

Transportul stivuitorului

Caruciorul este o parte importanta a catargului care este utilizat pentru ridicarea si stabilizarea incarcaturii. Furcile si spatarul incarcaturii sunt in general considerate parti ale caruciorului:

Furci: Furcile sunt bucatile de metal proeminente din partea inferioara a caruciorului, care sunt folosite pentru a ridica sarcina de jos. Ele vin intr-o gama de latimi, lungimi si dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor scopuri.

Spatarul incarcaturii: Aceasta este suprafata plana de-a lungul spatelui caruciorului care ajuta la sustinerea sarcinii. Operatorii pot sprijini sarcina pe spatar, iar spatarul impiedica, de asemenea, sarcina sa alunece inapoi in operator.

Contactati acum un specialist pentru solutii rapide SSM-PSI.

Anvelope pentru stivuitoare

Anvelopele pentru stivuitor sunt importante pentru a asigura tractiunea necesara pentru a deplasa stivuitorul in siguranta si eficient. Exista mai multe tipuri de anvelope pentru stivuitoare disponibile, iar stivuitoarele pot avea diferite modele de anvelope.

In timp ce majoritatea stivuitoarelor au patru roti, exista unele care sunt folosite in interior, care au configuratii cu trei roti care pot manevra in spatiu limitat.

In general, anvelopele pentru stivuitoare sunt unul dintre urmatoarele doua tipuri:

Anvelope cu perna: Aceste anvelope sunt folosite in interior pe suprafete netede, plane, deoarece au o tractiune scazuta. Sunt ideale pentru mediile de lucru care necesita o raza de viraj mica si sunt usor de intretinut si relativ ieftine.

Anvelope pneumatice: Aceste anvelope sunt mai potrivite pentru mediile in aer liber, deoarece au tractiune pentru a face fata suprafetelor aspre si inegale. Exista anvelope pneumatice care se umfla cu aer si anvelope pneumatice din cauciuc solid.

Accesorii pentru stivuitoare

Atasamentele pentru stivuitor ISCIR Severin sunt atasamente suplimentare care pot fi instalate permanent sau temporar pe carucior. Multe dintre aceste atasamente permit o capacitate suplimentara sau suport pentru sarcini mari, grele sau neconventionale.

Exista multe tipuri diferite de atasamente pentru stivuitor ISCIR Severin, inclusiv dispozitive de dimensionare, schimbatoare laterale, pozitionare furci, rotatoare, atasamente pentru stalpi, atasamente cleme, cantare, pluguri de zapada, atasamente pentru manipularea tamburului si furci telescopice.

Aprovizionare globala de piese pentru stivuitoare – Gasirea unui furnizor de componente de calitate

Fiecare dintre componentele principale ale stivuitoarelor descrise mai sus este importanta pentru functionarea si functionarea unei flote de stivuitoare. Daca stivuitoarele dvs. nu sunt furnizate cu componente si piese de calitate, exista o probabilitate mult mai mare de defectiune a echipamentului.

Cu componentele potrivite provenite de la o companie de incredere, stivuitorul si echipamentele de depozitare pe care le oferiti vor fi operationale si functionale in siguranta pentru multi ani de acum inainte.

Intelegem cat de important este sa asigurati componente de calitate si de lunga durata pentru stivuitoarele dvs., pentru a le mentine sa functioneze corespunzator, astfel incat operatiunile dumneavoastra de deplasare a materialelor sa functioneze fara probleme.

Piesele din multe dintre aceste componente ale stivuitorului, inclusiv rulmenti, lanturi, angrenaje si scripete, pot fi dificil de gasit pentru echipamentul dvs. specific.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.