ISCIR – RSVTI Salaj

iscir salaj rsvti salaj
iscir salaj rsvti salaj

Oriunde gasiti un palet incarcat, este posibil sa gasiti un transpalet in apropiere pentru a-l muta. Stiati ca si transpaletii au nevoie de verificari ISCIR Salaj – RSVTI Salaj?

Transpaletii asa cum sunt cunoscuti pe scara larga, sunt utilizati in aproape fiecare unitate industriala, de depozitare, en-gros si chiar de mare cutie de vanzare cu amanuntul din intreaga tara. Nenumarati muncitori folosesc aceste piese indispensabile de echipamente de manipulare a materialelor. Multi operatori de transpaleti sunt foarte familiarizati si cunoscatori in deplasarea incarcaturilor mari cu transpaletii, dar se intampla in continuare accidente.

Riscuri in folosirea necorespunzatoare a transpaletilor ISCIR Salaj

Aproape toate accidentele cu transpaleti pot fi prevenite. Desi motivele care contribuie la accidentele cu transpaleti variaza, cauza principala a majoritatii accidentelor cu transpaleti este eroarea umana.

Din pacate, siguranta transpaletilor ISCIR Salaj este un lucru care este adesea considerat de la sine inteles in unele afaceri si este aici unde majoritatea incidentelor care provoaca vatamari corporale sau daune materiale sunt cele mai mari. Nu trebuie sa fie.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM Salaj.

Daca companiile respecta cu strictete procedurile de siguranta ale cricurilor de paleti ISCIR Salaj, aceasta reduce semnificativ sansele de a avea un accident. Initierea unui program de siguranta pentru transpaleti manual in unitatea dvs. poate parea excesiv de precauta, dar un gram de prevenire merita intotdeauna o jumatate de kilogram de vindecare. Acest lucru este valabil mai ales cand vine vorba de siguranta transpaletilor manuale.

Este vital sa folositi cele mai bune practici adecvate atunci cand operati transpaleti, deoarece siguranta angajatilor dvs. depinde de aceasta. Transpaletii manuali ISCIR Salaj sunt o solutie foarte simpla si rentabila, dar necesita o forta manuala mai mare pentru a functiona. Pe de alta parte, transpaletii electrice fac sarcinile grele pentru dvs., facandu-va munca mai usoara si mai fezabila atunci cand lucrati la sarcini cu greutati mari.

Fiecare tip de transpalet are propriile sale preocupari de siguranta datorita modului diferit de utilizare. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre utilizarea in siguranta a transpaletilor manuali si electrici.

Sfaturi pentru utilizarea in siguranta a transpaletilor manuali si electrici

  • Intotdeauna instruiti lucratorii cu privire la utilizarea corecta a unui cric manual inainte de a li se permite sa-l opereze. Aceasta include fiecare transpalet diferit din instalatie, nu doar o prezentare generala a transpaletilor in general. Cea mai buna instructie consta in explicarea, demonstrarea si apoi examinarea lucratorului pentru a se asigura ca a retinut informatiile si ca se simte confortabil cu abilitatile sale de operare.
  • Consultati instructiunile de utilizare ale producatorului. Majoritatea modelelor vor veni cu un manual de utilizare care descrie caracteristicile care sunt unice pentru acel model de transpalet. Citirea cu atentie a manualului ar trebui sa faca parte din semnarea instruirii.
  • Inspectati intotdeauna transpaletul ISCIR Salaj inainte de a-l utiliza. Cautati orice fisuri in cadru sau semne de stres. Uzura se intampla la toate piesele de manipulare a materialelor si poate duce la defectiuni catastrofale, o incarcatura prabusita si daune sau raniri grave.

Toate componentele transpaletilor lucreaza impreuna pentru ca acesta sa functioneze si, atunci cand o parte a acestuia, precum rotile, nu corespunde standardelor pe care ar trebui sa le fie, un transpalet poate deveni nesigur si ineficient. Asigurati-va ca inspectati urmatoarele:

  • Verificati rotile transpaletului inainte de a-l incarca. Acest lucru nu trebuie facut cu fiecare sarcina, dar este intelept sa faceti o inspectie a rotilor la inceputul fiecarei ture. Cautati imperfectiuni, cum ar fi clatinarea sau punctele plate care fac operarea dificila si periculoasa.
  • Testati ridicarea hidraulica a transpaletului inainte de a incarca un palet. Asigurati-va ca manerul functioneaza corect in pozitiile de ridicare, coborare si neutra. Cautati orice semne de scurgere de lichid hidraulic, cum ar fi picaturi sau pete, acolo unde cricul a fost parcat.
  • Asigurati-va ca furcile functioneaza liber. Este obisnuit ca resturile de paleti ISCIR Salaj sa se aseze in spatiile de reglare a furcii si sa blocheze dintii. Fa-ti timp sa lucrezi furcile si sa cureti orice material strain care ar putea opri miscarea furcii.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.