ISCIR – RSVTI Popesti-Leordeni

iscir popesti-leordeni rsvti popesti-leordeni
iscir popesti-leordeni rsvti popesti-leordeni

Motostivuitoarele sunt instalatii de ridicat marfurile si care, daca nu sunt folosite corespunzator, pot provoca accidente grave. Pentru o buna functionare a echipamentului acesta trebuie verificat ISCIR Popesti-Leordeni de catre un operator RSVTI Popesti-Leordeni.

Spre deosebire de multe sarcini din intreaga unitate, operatorii de stivuitoare isi vor impartasi cu siguranta vehiculele cu alti lucratori in schimburi sau cu colegii din schimbul lor. Din acest motiv, este deosebit de important ca operatorii sa-si ia timp nu numai pentru a inspecta temeinic vehiculul, ci si pentru a curata si dezinfecta temeinic vehiculul inainte de utilizare.

Motostivuitoare ISCIR Popesti-Leordeni

Exista multe puncte de contact comune in orice tip de vehicul cu motor industrial. Prin curatarea si dezinfectarea acestor zone, reduceti dramatic transmiterea bolilor infectioase transmise de virusi si bacterii intre dumneavoastra si colegi.

Iata de ce veti avea nevoie:

 • Manusi din nitril
 • Masca de fata / tesatura pentru fata
 • Servetele pentru a curata ochelarii de protectie
 • Dezinfectant pentru maini, dezinfectant / dezinfectant si / sau servetele alcoolice (urmati instructiunile CDC si EPA pentru agentii de curatare)

Cu echipamentul de protectie individual EIP adecvat, dezinfectanti:

Inainte de a incepe lucrul, stergeti si dezinfectati stivuitorul, zona de lucru si instrumentele de lucru. Exploreaza si acorda o atentie deosebita punctelor de contact ridicate de pe motostivuitor:

 • Balustrade si maner de protectie superior spate
 • Volan, buton claxon si maner de comanda
 • Comutatoare pentru lumini, alte functii si butoane
 • Inainte, inapoi, ridicati, coborati, deplasati lateral, impingeti si alte comenzi
 • Scaun, centura de siguranta, sine de siguranta si cotiera
 • Cheie de contact, daca este echipata
 • Huse, manere si zavoare (inclusiv zavoare si furci)
 • Partea superioara si sinele de protectie
 • Conectori pentru baterii in care operatorii trebuie sa atinga cabluri / conectori pentru a se schimba sau conecta
 • Rezervor, conectori / zavoare rezervor, capace de umplere combustibil si tije de masurare
 • Radiouri de comunicare
 • Tastaturi, tastaturi PIN si afisaj interfata operator
 • Ecrane tactile sau alte dispozitive auxiliare
 • Huse din plexiglas

Daca va luati timp inainte de a utiliza un stivuitor sau un camion industrial cu motor similar pentru a-l curata, precum si de a efectua o inspectie inainte de utilizare a tuturor componentelor cheie, va veti asigura ca va intoarceti acasa in aceeasi stare in care ati ajuns astazi la serviciu si veti pastra colegii tai sunt in siguranta.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Popesti-Leordeni.

Interactiunea dintre echipamentul ISCIR Popesti-Leordeni si pietonii

Exista intotdeauna pericolul atunci cand un pieton interactioneaza in mod deliberat cu un camion industrial alimentat, indiferent daca este vorba de un stivuitor, un ascensor personal sau un cric pentru paleti.

Cheia interactiunii este asigurarea faptului ca atat pietonul, cat si operatorul vehiculului isi cunosc locatia si intentiile.

In fiecare an, pietonii sunt loviti de aceste vehicule in timp ce se apropie sau comunica cu operatorul vehiculului.

De aceea, multe companii au introdus un „halo de siguranta” pentru stivuitoare, indicand faptul ca, daca un pieton se afla la 3 picioare de vehicul, operatorul trebuie sa opreasca si sa actioneze frana de parcare.

Multi cred ca acest principiu de functionare este foarte eficient in reducerea leziunilor si a accidentelor.

Poate cel mai rau caz este atunci cand un pieton interactioneaza intentionat cu un stivuitor pentru a „ajuta”. In cazul descris mai jos, se pare ca lucratorul s-a deplasat intre sarcina instabila si stivuitorul pentru a ajuta la stabilizarea sarcinii.

Dupa cum puteti vedea mai jos, acest lucru ar putea avea consecinte fatale:

Un om in ​​varsta de 23 de ani, a murit luni dupa ce a fost zdrobit intre o pereche de custi de pui si un stivuitor intr-un incident la locul de munca, potrivit autoritatilor.

Bairon Neftali Carreto Perez a murit luni dupa un incident raportat la 12:40 pe o ferma la nord-est de Lindsay.

Carreto Perez a ajutat la transportul cutiilor mari de gaini vii. In timpul mutarii, conform comunicatului de presa, unele lazi au fost separate intre ele si de stivuitor, iar cand Carreto Perez a intervenit pentru a ajuta, lazile au alunecat din nou si l-au zdrobit impotriva unui stivuitor, potrivit anuntului.

Interactiunea si comunicarea dintre operatorul de stivuitoare electric si pieton este o responsabilitate comuna a ambelor parti, iar nerespectarea eficienta a acestei responsabilitati ar putea avea consecinte fatale.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.