ISCIR – RSVTI Petrosani

iscir petrosani rsvti petrosani
iscir petrosani rsvti petrosani

Un transpalet manual Toyota (HPT) poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a face treaba pentru aplicatii mai mici – dar un Toyota Electric Walkie Jacket ar putea functiona la fel de bine. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Petrosani – RSVTI Petrosani.

Transpalet electric vs. transpalet manual ISCIR Petrosani

Utilizarea unui transpalet manual

In timp ce un transpalet manual poate ridica o capacitate mai mare decat cel electric ISCIR Petrosani, sarcinile mai grele inseamna mai mult efort din partea operatorului, facandu-l mai potrivit pentru durate de rulare mai scurte si lucrari de manipulare rapida a materialelor.

Este o optiune economica a carei dimensiune il face extrem de versatil si ergonomic, fara complexitatea cablajului electric sau a intretinerii bateriei. Este o potrivire excelenta pentru industriile de vanzare cu amanuntul, depozitare frigorifica si depozitare generala!

Utilizarea unui transpalet electric

Electric Walkie elimina efortul operatorului, facandu-l ideal pentru alergari pe distante medii si usurinta in operare atunci cand se lucreaza pe remorci, placi de andocare si rampe sau pante.O frana electrica pe disc vine la indemana atunci cand lucrati la un nivel in care este posibil sa trebuiasca sa va opriti, iar sistemul anti-revenire ajuta in mod convenabil sa mentina o sarcina stationara in timpul unei tranzitii de la franare la miscare.

Transpaletul manual nu are un sistem similar, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa mentina stabilitatea sarcinii prin efort fizic sau asezand sarcina jos. La o nota, impulsul poate face acest lucru dificil.

Un pic mai mare decat cel manual, acest transpalet electric ISCIR Petrosani este inca o potrivire excelenta pentru deplasarea eficienta a produselor printr-un depozit si este proiectat avand in vedere confortul.

Motorul sau de actionare face mai usor sa navigati peste placile de andocare si sa trageti si sa ridicati sarcini, ideal pentru aplicatii cu cicluri superioare.

Cricurile manuale pentru paleti ISCIR Petrosani au fost o solutie simpla si fiabila pentru transportul paletilor pe intregul lant de aprovizionare. Intelegerea modului in care functioneaza va poate ajuta sa fiti mai productiv, mai sigur si mai eficient atunci cand utilizati unul.

Acest ghid va acoperi anatomia mainii paletului pentru a va oferi o mai buna intelegere a diferitelor componente si a modului in care acestea functioneaza.

Aceste sfaturi nu inlocuiesc citirea instructiunilor utilizatorului sau instruirea adecvata a operatorului, dar intaresc unele dintre principiile de baza pentru operarea unui cric de mana. Va rugam sa consultati manualul operatorului pentru mai multe informatii despre instruirea necesara si cunostintele necesare inainte de operare.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI.

Anatomia transpaletului manual

Fiecare parte a cricului pentru paleti este esentiala pentru functionarea sa eficienta. Incepand din partea superioara a cricului pentru paleti, exista manerul si maneta de comanda. Acestea sunt utilizate pentru deplasarea manuala, ridicarea si coborarea cricului pentru paleti.

Manerul ISCIR Petrosani poate fi rotit la stanga si la dreapta pentru a regla directia rotilor directionale, schimband directia de deplasare. Poate fi, de asemenea, rotit in jos, permitandu-va sa trageti confortabil cricul paletului.

Maneta de comanda este amplasata in interiorul manerului din partea dreapta. Are doua pozitii diferite, care sunt folosite pentru ridicarea si coborarea furcilor.

Functionarea manetei de comanda ISCIR Petrosani (pozitia ridicata) – Strangerea manetei de control determina coborarea cilindrului de ridicare, ceea ce, de asemenea, reduce furcile. Coborarea este proportionala, deci cu cat strangeti mai mult, cu atat furcile vor cobori mai repede.

Functionarea parghiei de control (pozitia coborata) – Impingerea inainte a parghiei de control o pune in pozitia coborata. Cand va aflati in aceasta pozitie, tragerea in jos a manerului ridica furcile proportional cu fiecare miscare.

Rotile directoare si pompa hidraulica se afla la baza unitatii si sunt actionate folosind manerul si maneta de comanda. Exista doua tipuri diferite de roti disponibile pentru cricuri manuale pentru paleti: nailon si poliuretan. Cititi mai multe despre aceste doua tipuri de roti aici.

Rotile de incarcare sunt situate la capatul fiecarei furci si sunt necesare pentru deplasare si sustinerea sarcinii. La fel ca rotile directoare, exista diferite tipuri de compusi pentru roti de incarcare disponibile. Rotile de incarcare sunt conectate pentru a ridica legaturile care parcurg lungimea furcilor.

Cand manerul este utilizat pentru ridicarea furcilor, cilindrul de ridicare se extinde, provocand articulatia legaturilor si ridicarea rotilor de incarcare. Este intotdeauna important sa retineti amplasarea rotii de incarcare inainte de a ridica un palet sau alt tip de sarcina.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.