ISCIR – RSVTI Oravita

iscir oravita rsvti oravita
iscir oravita rsvti oravita

Fiecare piesa si componenta a unui stivuitor ISCIR Oravita – RSVTI Oravita contrabalansat este proiectata pentru a indeplini o sarcina specifica, iar functionarea in siguranta a unui stivuitor include operatorul intelegand partile sale mobile, capacitatile si limitarile sale.

Componentele unui stivuitor ISCIR Oravita

Carucior cu furca

Transport: este componenta pe care se monteaza furcile sau alte accesorii. Este montat si se deplaseaza in sus si in jos pe sinele catargului prin intermediul lanturilor sau prin fixarea directa a cilindrului hidraulic. Asemenea catargului, caruciorul poate avea fie role, fie bucse pentru a-l ghida in sinele de blocare ale catargului.

Spatar de incarcare a stivuitorului

Incarcare in spate: este o extensie asemanatoare unui raft, care este fie surubata, fie sudata la carucior pentru a preveni deplasarea sarcinii inapoi atunci cand caruciorul este ridicat la inaltime maxima.

Accesorii pentru stivuitor

Atasamente: poate consta dintr-un mecanism care este atasat la carucior, fie permanent, fie temporar, pentru a ajuta la cuplarea corecta a incarcaturii.

Sunt disponibile o varietate de accesorii pentru manipularea echipamentelor ISCIR Oravita. Unele atasamente includ schimbatoare laterale, atasamente pentru foi de alunecare, cleme de carton, cleme multifunctionale, rotatoare, pozitionare furci, stalpi de covoare, maner de stalp, maner de container si cleme de role.

Furci pentru stivuitoare

Furcile sunt prelungiri lungi (precum bratele) care sunt atasate la carucior. Sunt folosite pentru a sustine incarcatura de jos. Ele vin intr-o varietate de latimi si se ajusteaza de la dreapta la stanga pe carucior.

Sursa de alimentare a stivuitorului

Sursa de energie: poate consta dintr-un motor cu ardere interna care poate fi alimentat cu gaz GPL, gaz CNG, benzina sau motorina. Stivuitoarele electrice ISCIR Oravita sunt alimentate fie de o baterie, fie de celule de combustibil care furnizeaza energie motoarelor electrice. Motoarele electrice utilizate pe un stivuitor pot fi de tip DC sau AC.

Componente si piese de stivuitor ISCIR Oravita

Care sunt cele trei parti majore ale unui stivuitor?
Cele trei parti majore ale unui camion ascensor sunt caroseria (camionul), protectia aeriana si ascensorul hidraulic.

Cum se numesc grinzile unui stivuitor?
Furci, cunoscute si sub numele de tynes, furcile de pe un stivuitor sunt utilizate pentru a face contact direct cu o sarcina pentru transport. Sunt atasate la caruciorul stivuitorului si sunt proiectate pentru a transporta o sarcina de jos.

Din ce sunt facute stivuitoarele?
Progresele tehnologice ale stivuitorului au facut din stivuitor ISCIR Oravita una dintre cele mai vitale componente ale industriei de manipulare rapida a materialelor de astazi. Robotii de sudura folositi pentru a asambla aceste stivuitoare sunt de top si produc o structura incredibil de solida. In primul rand, corpul este construit din otel si vopsit.

Ce este catargul unui stivuitor?
De asemenea, denumit „Upright”, catargul este ansamblul vertical de pe partea din fata a stivuitorului care face lucrarea de ridicare, coborare si inclinare a sarcinii. Majoritatea catargelor sunt „trei etape”, ceea ce inseamna ca exista trei canale pe fiecare parte.

Cat de greu este un stivuitor?
Automobilul mediu cantareste aproximativ 3.000 lbs, iar stivuitorul mediu cantareste aproape 9.000 lbs. De asemenea, stivuitoarele sunt mai grele in spate pentru a contracara greutatea obiectelor transportate in furc

Contactati-ne pentru o oferta SSM-PSI Oravita.

Proceduri de siguranta pentru stivuitoare: Stivuitoarele ISCIR Oravita sunt vehicule extrem de utile la locul de munca, atata timp cat sunt utilizate in siguranta si in mod corespunzator de catre operatorii care sunt instruiti in mod corespunzator si competenti sa le foloseasca. Stivuitoarele pot fi periculoase: ele reprezinta 25% din ranile la locul de munca.

Multe accidente la locul de munca implica faptul ca oamenii sunt loviti sau izbiti de stivuitoare (de obicei, atunci cand stivuitorul face marsarier), deoarece soferul nu le-a vazut.

Datorita dimensiunii si greutatii lor, ranile rezultate de la stivuitoare sunt in general foarte grave. Accidentele care le implica sunt adesea cauzate de o supraveghere slaba si de o lipsa de pregatire.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.