ISCIR – RSVTI Mures

iscir mures rsvti mures
iscir mures rsvti mures

Daca urmatorul loc de munca necesita echipamente care pot muta si ridica provizii, materiale si oameni, luati in considerare inchirierea unui manipulator telescopic. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Mures – RSVTI Mures.

Ce este un stivuitor telescopic ISCIR Mures?

Aceasta masina grea poate efectua o serie de lucrari intr-o varietate de conditii. Cu accesoriile si optiunile potrivite, un stivuitor telescopic poate rezolva aproape orice nevoie. De fapt, poate deveni masina dvs. de baza pentru fiecare sarcina de pe lista echipajului.

Manipulatorii telescopici exceleaza in miscare, ridicare si plasare a unei game largi de provizii. De fapt, plasarea aprovizionarii este unul dintre cele mai frecvente motive pentru inchirierea acestor utilaje.

Stivuitoarele telescopice pot muta orice, de la materiale de constructie la consumabile pentru acoperisuri. De asemenea, pot elimina incarcatura din camioane si pot plasa paleti aproape oriunde pe santierul dvs.

Capacitatile de manipulare tind sa fie mari. Unele modele pot muta pana la 12.000 de lire sterline. Stivuitoarele telescopice nu numai ca pot face fata incarcaturilor mari, dar sunt si usor de utilizat. Comenzile lor intuitive permit soferilor sa plaseze consumabilele cu precizie.

Aceste masini pot face si rotatii in spatii mici. Aceasta caracteristica face ca aceste echipamente sa fie ideale in zone cu miscare limitata. Vor functiona bine in spatii inchise, cum ar fi depozite si in spatii exterioare unde trebuie sa evite obstacolele.

De unul singur, manipulatorii nu pot ridica sau plasa provizii. Pentru a schimba majoritatea tipurilor de consumabile, aceste masini au nevoie de suplimente speciale. Multi antreprenori inchiriaza echipamente de furca pentru paleti pentru a face fata unei game de locuri de munca.

Aceste suplimente permit manipularilor telescopici sa ridice si sa deplaseze in siguranta paletii si marfurile mari.In industria constructiilor folosim adesea termenii „manipulator telescopic” si „stivuitor” pentru a ne referi la aceeasi masina. Dar realitatea este ca un manipulator telescopic si un stivuitor sunt de fapt doua echipamente diferite. Cunoasterea diferentei este importanta fie ca inchiriati sau cumparati.

Diferentele dintre un stivuitor simplu si un stivuitor telescopic ISCIR Mures

Stivuitoarele telescopice ISCIR Mures sunt mai versatile

Stivuitoarele ridica de obicei incarcaturile pe verticala, in timp ce stivuitoarele sunt folosite pentru a ridica sarcinile inainte, inapoi si lateral. Stivuitoarele telescopice pot face acest lucru extinzandu-si bratul la un unghi diagonal. In timp ce atat stivuitorii, cat si stivuitoarele pot ridica si muta obiecte, stivuitoarele sunt considerate mai versatile, deoarece pot face acest lucru fara a fi nevoie sa mute altceva decat bratul lor.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Mures.

Stivuitoarele simple sunt mai compacte

Datorita dimensiunilor in general mai mici, stivuitoarele sunt rapide si usor de mutat, ceea ce le face ideale pentru utilizare in spatii inguste, cum ar fi culoarele unui depozit. Sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru incarcarea si descarcarea echipamentelor de la camioane.

Manipulatoarele telescopice sunt mai bune pentru zonele exterioare
In timp ce stivuitoarele pot fi utilizate in aer liber, daca este necesar, daca terenul este accidentat sau suprafata este neuniforma, un manipulator telescopic este alegerea dvs. mai buna.

Deoarece stivuitoarele telescopice ISCIR Mures au o amprenta triunghiulara, sunt mai capabili sa ramana stabili pe teren stancos. Unele modele sunt dotate cu sisteme hidraulice sau stabilizatoare pentru o stabilitate suplimentara, ceea ce va poate ajuta daca operati utilajul telescopic pe o panta.

Stivuitoarele telescopice au o acoperire mai buna

Stivuitoarele telescopice ISICR Mures au, in general, o acoperire mai mare decat stivuitoarele. Stivuitoarele, pe de alta parte, pot ridica o sarcina doar cativa metri.

Asa cum am mentionat anterior, deoarece are un brat, manipulatorul telescopic se poate ridica la un unghi de aproximativ 70 de grade. In acest fel, un manipulator telescopic este similar cu o macara. De fapt, unii manageri de echipamente prefera sa inchirieze manipulatoare telescopice in loc de macarale, deoarece au o mobilitate mai buna si sunt de obicei mai putin costisitoare.

Atat stivuitoarele telescopice, cat si stivuitoarele simple pot fi echipate cu accesorii

Atunci cand stivuitoarele sau stivuitoarele telescopice ISCIR Mures sunt echipate cu accesorii, acestea pot servi ca inlocuitoare pentru buldoexcavatoare si incarcatoare pentru tractoare, ajutand la deplasarea pietrisului, murdariei si chiar a zapezii. Accesoriile pot rula de la trasuri, carlige si galeti pana la brate de fixare si accesorii de specialitate, cum ar fi platforme de lucru, maturatoare si melci.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.