ISCIR – RSVTI Mehedinti

iscir mehedinti rsvti mehedinti
iscir mehedinti rsvti mehedinti

Ascensoarele de tip platforma pentru persoane au nevoie de supravegheri si verificari tehnice periodice realizate de catre un specialist RSVTI Mehedinti autorizat ISCIR Mehedinti.

Nacelele pentru persoane ISCIR Mehedinti

Un ascensor pentru oameni este o platforma de lucru aeriana specializata (AWP) care este conceputa pentru a ridica in siguranta un lucrator si echipamentele acestuia pe santierele de lucru interioare si exterioare. Ele se diferentiaza de alte ascensoare aeriene, cum ar fi ascensoarele cu brat, in functie de dimensiune, aspect si utilizare.

Cunoscute in industrie sub mai multe nume, ascensoarele ISCIR Mehedinti pentru oameni sunt adesea denumite ascensoare pentru oameni, ascensoare personale si ascensoare pentru personal. Exista trei tipuri de ascensoare pentru oameni: autopropulsate, cu impingere si cu curea. Toate variaza ca marime si specializare.

Intelegerea diferitelor tipuri de ascensoare pentru barbati poate fi putin confuza. Toate au caracteristici similare, dar sunt folosite pentru diferite locuri de munca.

In aceasta postare, vom examina diferitele tipuri de ascensoare pentru barbati, caracteristicile pe care le ofera si cand este cel mai bine sa le folosim. Iata cele trei tipuri principale de ridicari persoane:

1. Nacela verticala

Nacela verticala este cea mai mica din grup. Ascensorul compact ISCIR Mehedinti poate ridica o persoana si un set de unelte pana la 5 sau chiar 6 metri inaltime fata de podea. Dimensiunea lui faciliteaza manevrarea prin usi.

Ascensoarele autopropulsate ajung la inaltimi ale scarilor, dar au o stabilitate de baza mai mare. Cadrul pliabil este ideal pentru a lucra la proiecte de interior la scara mica, care necesita o crestere moderata a inaltimii.

Contactati-ne acum pentru oferta SSM-PSI Mehedinti.

2. Nacelele autopropulsate

Ascensoarele autopropulsate sunt putin mai mari decat modelele autopropulsate. Ele pot atinge inaltimi de 15 pana la 50 de picioare, permitand unui singur lucrator si uneltelor lor sa se potriveasca in locuri stramte, cum ar fi intre capriori sau in jurul unei unitati HVAC. Chiar si fotografii pot folosi liftul pentru a obtine o vedere panoramica deasupra multimilor.

Cadrul pliabil si rotile hidraulice faciliteaza manevrarea liftului pentru una sau doua persoane prin usi si pe coridoare. Datorita cadrului usor (capacitate de greutate de 200 pana la 400 de lire sterline) si atingerii verticale, ascensoarele pentru oameni cu impingere au picioare retractabile care stabilizeaza baza si impiedica rasturnarea.

3. Nacelele Atrium

Ascensoarele Atrium, cunoscute si sub denumirea de ascensoare compacte cu senile, sunt cele mai mari din grup. Nacela de ridicare ISCIR Mehedinti pentru sarcini grele este cel mai bun pentru santierele de constructii in aer liber.

Picioarele retractabile si sinele de antrenare asemanatoare unui rezervor permit atriumului sa se aseze in siguranta pe suprafete instabile precum murdaria, nisipul si noroiul.

Gatul extins poate atinge inaltimi de peste 10 metri fata de sol si se poate roti la 360 de grade. Articulatia bratului ISCIR Mehedinti permite manevrarea in jurul obstacolelor cum ar fi copacii si liniile electrice. Unele modele de lifting atrium sunt alimentate cu baterii, in timp ce altele functioneaza pe benzina si motorina.

Un brat este un termen care descrie o extensie a bratului care contine o articulatie suplimentara pentru o gama mai mare de miscare. Operatorii se pot deplasa cu usurinta in sus si in jos, la stanga si la dreapta. Caracteristica brat poate fi gasita si pe ridicarea atriumului si ridicarea bratului.

In sectiunea urmatoare, vom analiza piesele care alcatuiesc un ascensor si modul in care functioneaza.

Care sunt componentele unei nacele?

Nacelele contin multe parti mobile care ajuta la indeplinirea lucrarilor. Picioarele de stabilizare retractabile si senile de antrenare stabilizeaza fundatia pe orice teren. Statia de comanda a platformei opereaza miscarile verticale de extensie si rotatie. Aceste functii mentin liftul sa functioneze fara probleme si in siguranta, pentru operatori si cei din apropiere.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.