ISCIR – RSVTI Fagaras

iscir fagaras rsvti fagaras
iscir fagaras rsvti fagaras

Exista mai multe tipuri de ascensoare insa fiecare din ele sunt supuse autorizarii ISCIR Fagaras si verificarilor de catre un specialist RSVTI Fagaras.

Tipuri de ascensoare: Ascensoare pentru scari ISCIR Fagaras

Desi un lift pentru scari nu este din punct de vedere tehnic un lift sau o scara rulanta, acesta intra intr-o categorie similara.

Acest lucru se datoreaza faptului ca serveste unui scop similar cu celelalte dispozitive – este un dispozitiv mecanic folosit pentru transportul oamenilor de la un etaj la altul al unei cladiri. La fel ca liftul sau scara rulanta, liftul scarilor poate functiona defectuos si poate provoca raniri. Pe aceasta pagina, voi intra in mai multe detalii despre liftul scarilor si leziunile asociate acestuia.

Anterior acestui articol am discutat despre ascensoarele de marfa. Click AICI pentru mai multe detalii.

Ce este un lift pentru scari?

Un lift pentru scari este un dispozitiv mecanic folosit pentru transportul oamenilor pe scari. In general, lifturile pentru scari sunt utilizate pentru persoanele care nu pot urca si cobori singure scarile. De exemplu, cineva care are o rana la picior, cineva care este paralizat sau persoanele in varsta folosesc adesea liftul pentru scari.

Ascensorii pentru scari functioneaza prin atasarea unei sine la treapta scarilor. Apoi, un fel de platforma sau scaun este atasat la sina. Oamenii pot sta sau sta pe aceasta platforma sau scaun, apasa butonul si sina ii va duce incet pe scari.

Exista mai multe tipuri comune de scari pe care tu sau cineva pe care il cunoasteti le puteti folosi. Primul este un lift pentru scari cu sina dreapta. Aceste sine sunt cel mai popular tip de scari folosite intr-un mediu rezidential. Aceasta versiune este cea de baza pe care am mentionat-o mai sus.

Un alt tip de lift pentru scari este un lift pentru scari cu sina curbata. Ele sunt folosite atunci cand scarile in cauza nu sunt drepte, ci mai degraba au o curba in ele. Balustrada este conceputa pentru a urma curbura scarilor.

Aceste trepte de scari trebuie sa fie personalizate pentru a se potrivi scarilor dvs. individuale, astfel incat sa poata dura mai mult timp pentru a fi livrate si pot fi mai scumpe decat scarile simple cu sina.

Si, in cele din urma, o alta optiune populara este un lift pentru scari cu platforma pentru scaun cu rotile. Asa cum ati fi putut ghici, ascensorul de scari cu platforma pentru scaun cu rotile este suficient de robust si de mare incat sa tina un scaun cu rotile. Aceste ascensoare de scari sunt frecvente in locuri publice sau in afara caselor private.

Siguranta la liftul pe scari ISCIR Fagaras

Toate aceste lifturi pentru scari ISCIR Fagaras sunt o optiune buna daca dvs. sau o persoana draga nu puteti urca si cobori singuri scarile. Instalarea unui lift pentru scari in casa dvs. este probabil mult mai ieftina decat incercarea de a instala un lift traditional.

Dar lifturile pentru scari pot fi periculoase daca nu sunt instalate sau intretinute corespunzator. Daca scaunul se rupe in timpul utilizarii, pasagerul poate aluneca pe scara sau poate ramane blocat. Nici una dintre aceste optiuni nu este buna si poate duce la accidentare.

Dupa instalarea ascensorului ISCIR Fagaras, asigurati-va ca instalarea este neteda. Asigurati-va ca persoanele calificate instaleaza scaunul si testati-l inainte ca echipa de asamblare sa plece. Va va ajuta sa va simtiti confortabil ca liftul a fost instalat corect.

Verificarea frecventa a scaunului poate fi, de asemenea, utila. Asigurati-va ca nu exista piese deteriorate, ceea ce ar putea duce la defectiuni. Intretinerea regulata poate impiedica ruperea scarii.

Atunci cand cineva se accidenteaza in ascensorul pentru scari, luati in vedere aceste intrebari:

A existat o problema cu instalarea?

A fost deteriorata o parte din echipament?

Nu este asigurata intretinerea periodica RSVTI Fagaras – ISCIR Fagaras?

Luati in considerare aceste intrebari pentru a va ajuta sa determinati cine este vinovat si cum sa procedati. Daca doriti avizul unui avocat, puteti contacta biroul nostru. Putem discuta aceste si alte intrebari cu dvs. Acest lucru va va ajuta sa determinati cursul corect de actiune.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.