ISCIR – RSVTI Codlea

iscir codlea rsvti codlea
iscir codlea rsvti codlea

Tipuri de ascensoare: Ascensoare de marfa ISCIR Codlea

Desi este obisnuit sa ne gandim la un lift ca la ceva care ii transporta pe oameni intre diferite etaje dintr-o cladire, acesta nu este singurul scop al liftului. Exista diferite tipuri de ascensoare care sunt concepute pentru a face lucruri diferite.

Unul dintre tipurile obisnuite de ascensoare este liftul pentru marfuri care necesita verificari si inspectii RSVTI Codlea – ISCIR Codlea pentru a putea garanta siguranta acestuia.

Acest lift este conceput pentru a transporta marfuri in loc de oameni. In ciuda faptului ca oamenii nu ar trebui sa circule cu lifturile de marfa, se pot intampla accidente si raniri. Aici, voi trece peste ascensorul de marfa in detaliu, precum si ce ar putea merge prost.

Ce este un ascensor de marfa ISCIR Codlea?

Elevatoarele de marfa sunt lifturi mari concepute pentru a transporta marfuri de la diferite etaje intr-o cladire. Din acest motiv, ele sunt adesea mai mari decat ascensoare comerciale obisnuite pentru pasageri. Elevatoarele de marfa de obicei au o greutate de 2.300 pana la 4.500 kg si au, de obicei, un interior robust pentru a preveni deteriorarea la incarcarea si descarcarea marfurilor.

In timp ce elevatoarele de marfa sunt concepute pentru a transporta marfuri, unele permit si pasagerilor. Acest lucru se poate intampla din cauza unui ascensor discret care permite oamenilor sa calatoreasca cu marfuri. Majoritatea ascensoarelor de marfa utilizeaza tractiunea in loc de hidraulica, deoarece este mai eficienta pentru deplasarea incarcaturilor grele. Dar exista lifturi hidraulice de marfa.

Tipuri de ascensoare de marfa

Exista cinci tipuri principale de ascensoare de marfa, etichetate cu tactici de incarcare si distributie a greutatii. Un elevator de marfuri de clasa este destinat incarcarii marfurilor generale.

Elevatoarele de marfa de clasa A distribuie greutatea astfel incat nici o marfa sa nu depaseasca un sfert din greutatea pe care liftul o poate suporta. Incarcarea pe si in afara liftului se face cu ajutorul carucioarelor manuale sau se face manual.

Elevatoarele de marfa de clasa B sunt utilizate pentru incarcarea autovehiculelor. Ei transporta doar camioane si alte masini pana la greutatea pe care o suporta.

Elevatoarele de marfa Clasa C1 sunt utilizate pentru incarcarea camioanelor industriale. Quadricicletele pot incarca sau descarca ascensoare din clasa C1. Greutatea atat a sarcinii, cat si a vehiculului nu trebuie sa depaseasca capacitatea nominala de incarcare. In acest caz, sarcina si vehiculul pot merge impreuna pe platforma.

Contactati-ne acum pentru o oferta de pret servicii SSM-PSI.

Elevatoarele de marfa Clasa C2 sunt de asemenea utilizate pentru incarcarea camioanelor industriale. Cu toate acestea, un ascensor de clasa C2 difera de un ascensor de clasa C1 prin faptul ca, in timpul incarcarii si descarcarii, sarcina pe platforma poate fi de pana la 150% din capacitatea nominala. Masina poate fi incarcata si descarcata cu un stivuitor.

Elevatoarele de marfa Clasa C3 sunt utilizate pentru alte forme de incarcare a camioanelor industriale. Capacitatea nominala nu poate fi depasita in timpul incarcarii si descarcarii pentru acest tip de ascensor.

Securitate

Deoarece lifturile de marfa ISCIR Codlea nu sunt destinate pasagerilor, trebuie sa li se comunice ca pasagerii sunt interzise. Daca acest avertisment lipseste si persoana nu stie ca nu trebuie sa intre in lift, orice ranire poate fi din vina persoanei responsabile pentru acest semn.

Accidente si raniri se pot intampla si in timpul incarcarii sau descarcarii masinii cu liftul. Daca aceste probleme sunt rezultatul unei intretineri deficitare, este posibil sa aveti un caz de vatamare corporala.

Dar daca ranile apar din cauza faptului ca incarcati cu buna stiinta masina peste capacitate sau calatoriti in lift cu marfa, probabil ca veti fi responsabil pentru ranile dvs.

Daca ati fost ranit intr-un accident de ascensor de marfa, va rugam sa contactati biroul meu. Va putem ajuta sa determinati cine este vinovat si daca aveti un caz de vatamare corporala.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.