ISCIR – RSVTI Drobeta Turnu-Severin

iscir drobeta turnu-severin rsvti drobeta turnu-severin
iscir drobeta turnu-severin rsvti drobeta turnu-severin

Nacelele sunt disponibile in multe tipuri si dimensiuni diferite, inclusiv cu brat articulat, de tip foarfeca, si multe altele. Contactati-ne acum pentru oferta rapida ISCIR Drobeta Turnu-Severin – RSVTI Drobeta Turnu-Severin.

Design-ul nacelelor ISCIR Drobeta Turnu-Severin

Design-urile ascensoarelor aeriene pot varia foarte mult, dar toate au anumite componente si functionalitati de baza. Intelegerea anatomiei unui lift aerian va poate ajuta:

✓ Folositi-l mai eficient si mai eficient
✓ Pastrati-l mai bine intretinut
✓ Aflati ce sa cautati in timpul inspectiilor zilnice
✓ Luati decizii rentabile cu privire la repararea sau inlocuirea pieselor
✓ Detectati probleme minore care ar putea deveni probleme majore
✓ Si multe altele!

Nacela cu brat articulat

Un lift cu brat articulat ISCIR Drobeta Turnu-Severin se mai numeste si brat articulat. Platforma aeriana articulata este alcatuita din mai multe sectiuni cu sisteme care actioneaza ca imbinari intre ele.

Acest tip de nacela se desfasoara, astfel incat persoana de pe el poate ocoli obstacole. Este proiectat pentru spatii inguste si poate avea o inaltime de ridicare de pana la 150 de picioare.

Contactati-ne acum pentru solutii SSM-PSI Drobeta Turnu-Severin.

Nacela cu brat articulat ofera acces in zone altfel greu accesibile. Principalele sale beneficii includ:

  • Stabilitate buna atunci cand se lucreaza la inaltimi mari
  • Unele dintre cele mai inalte acoperiri verticale dintre toate tipurile de nacela ISCIR Drobeta Turnu-Severin
  • Mobilitate mare – se poate deplasa in sus, in afara, peste si in jurul zonei de lucru

Componentele unei nacele cu brat articulat

  • Roti de directie: rotile din fata se fixeaza pe axa de directie si sunt utilizate in principal pentru a directiona liftul atunci cand este in miscare. De asemenea, ajuta la sustinerea greutatii incarcaturii care este mutata. La modelele cu tractiune pe doua roti, singura sarcina a acestor roti este directia, dar se deplaseaza si in lifturile pe patru roti.
  • Sasiu/cadru: Una dintre principalele componente de proiectare structurala, cadrul ofera suport pentru restul ascensorului.
  • Rotile motrice: rotile din spate se fixeaza pe axa motoare si ofera puterea de a conduce liftul. Unele ascensoare vin cu tractiune pe 4 roti, caz in care rotile din fata sunt inca folosite pentru directie.
  • Consola la sol: Aceasta unitate detine comenzile pentru conducerea si operarea fiecarui aspect al ascensorului. Consola se afla mai degraba pe sol decat pe lift si este operata de o a doua persoana pe masura ce prima persoana este ridicata.
  • Jib: Acesta consta dintr-un brat proeminent atasat de platforma pentru a extinde raza de actiune a bratului. De asemenea, mareste aria de miscare a liftului, deplasandu-se in sus si in jos sau dintr-o parte in alta, ceea ce ajuta atunci cand lucrati intr-un spatiu restrans.
  • Rotator: Un mic cilindru care conecteaza platforma de brat, rotatorul permite miscarea laterala a platformei. Rotatorul poate inclina bratul platformei intr-o parte si se poate roti la 360 de grade in fiecare directie.
  • Consola de comanda a platformei: Situata pe platforma, ofera toate comenzile de care operatorul are nevoie pentru a controla liftul in timp ce se afla in aer. Aceasta consola este controlata de persoana din aer si le permite sa miste anumite componente.
  • Platforma: Similar cu o pedala de acceleratie a unei masini, comutatorul cu picior este folosit pentru a pozitiona si conduce liftul. De asemenea, opereaza comenzile auxiliare de pe platforma.
  • Cilindru de ridicare a turnului: foloseste sistemul hidraulic pentru a ridica si a cobori cele doua sectiuni principale ale bratului.
  • Cilindru de nivel vertical: Functioneaza cu cilindrul principal pentru a controla miscarea bazei principale si a sectiunilor de zbor.
  • Cilindru de ridicare a bratului: controleaza miscarea bratului ISCIR Drobeta Turnu-Severin
  • Cilindru secundar: Functioneaza cu cilindrul de ridicare a bratului pentru a ridica si a cobori bratul.
  • Sectiunea de baza principala si sectiunea principala de zbor: Aceste doua sectiuni sunt alaturate una de cealalta pentru a oferi inaltimea si extensia platformei.
  • Sectiunea de baza a turnului si sectiunea de zbor a turnului: impreuna, acestea asigura structura si suportul pentru baza principala si sectiunile de zbor si platforma.
  • Balustrade: Acestea sunt concepute pentru a impiedica caderea lucratorilor. Acestea contin si puncte de ancorare pentru atasarea snururilor. Balustradele ajuta la prevenirea caderii altor obiecte de pe platforma, care sunt instrumente si materiale.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.