SSM DROBETA TURNU-SEVERIN

Securitate si Sănătate în Muncă TURNU-SEVERIN (SSM TURNU-SEVERIN)

 

SSM DROBETA TURNU-SEVERIN include noi abordări ale securității și sănătății în muncă prin eliminarea pericolelor la locul de munca. Astfel in DROBETA TURNU-SEVERIN, promovăm un stil de viață sănătos, departe de pericole, prin punerea la dispoziție a unor echipamente de protecție de cea mai bună calitate.

Forța de muncă devine din ce în ce mai diversă, spun cei din securitate si sanatate in munca Drobeta Turnu-Severin. Aceste schimbări pot duce la noi probleme de securitate și sănătate. De exemplu, unii lucrători cu susceptibilitate genetică sau cu dizabilități sunt mai predispuși riscurilor / vătămărilor profesionale.

Relațiile dintre sănătatea în muncă și competitivitate 

Relațiile dintre sănătatea în muncă și competitivitate sunt mult mai complexe decât o simplă problemă de costuri. Lipsa calității muncii este exprimată prin pierderea capacității de producție – zeci de mii de zile lucrătoare pierdute din cauza accidentelor sau problemelor de sănătate și plăți compensatorii și beneficii care cântăresc greu în bugetul companiilor.

Un mediu de muncă sănătos are un efect benefic asupra performanței și competitivității. Pentru crearea acestuia trebuie implicați toți actorii sociali: autoritățile
publice, partenerii sociali, companiile, firmele de asigurări publice și private etc.

 

Pentru alte informatii contactați-ne acum!