ISCIR – RSVTI Dolj

iscir dolj rsvti dolj
iscir dolj rsvti dolj

In fiecare zi, milioane de kilograme de materiale si marfuri sunt gestionate in depozite din toata tara. Cel mai folosit mod de a depozita aceste materiale este folosind rafturi pentru paleti ISCIR Dolj – RSVTI Dolj.

Siguranta raftului pentru paleti din depozit ISCIR Dolj

Pe masura ce achizitiile online si sectorul mai larg de comert electronic continua sa creasca, rafturile fizice ale magazinelor de vanzare cu amanuntul sunt din ce in ce mai mult inlocuite de rafturile din depozitele din intreaga tara.

Desi practic fiecare american s-a bucurat de avantajele primirii unui pachet livrat la usa lor, putini dintre noi se opresc sa se gandeasca la milioanele de lucratori din depozit care ajuta la mutarea acestor pachete catre destinatia lor finala.

In depozitele din Statele Unite, una dintre cele mai comune moduri de a depozita sau stivui articole de gramada este cu rafturi pentru paleti. Un suport pentru paleti este o piesa obisnuita a echipamentului de depozitare care seamana cu un tip de schela.

Rafturile pentru paleti sunt folosite pentru depozitarea sau detinerea marfurilor stivuite pe paleti ISCIR Dolj. In depozitele mai mari, rafturile pentru paleti sunt adesea construite din grinzi si montanti din otel si pot avea mai multe etaje pentru a face fata unor volume mari de marfuri care sunt mutate si transportate continuu de-a lungul liniei de aprovizionare.

Lucrul in jurul mai multor povesti de rafturi pentru paleti ISCIR Dolj care detin sute de tone de marfuri si marfuri grele poate reprezenta un risc grav pentru accidente la locul de munca. Pentru companiile care lucreaza intr-un mediu de depozitare, siguranta raftului pentru paleti ar trebui sa fie o prioritate de top pentru protejarea sanatatii si bunastarii fizice a lucratorilor dumneavoastra.

Mai jos, aruncam o privire rapida asupra standardelor de siguranta de top pentru rafturile ISCIR Dolj din depozit si asupra modului in care afacerea dvs. din depozit poate implementa cele mai bune standarde de siguranta pentru a trece orice inspectie relevanta pentru rafturi pentru paleti.

Pericole potentiale ale rafturilor pentru paleti

Lucrul in jurul raftului pentru paleti ISCIR Dolj intr-un cadru de tip depozit vine cu mai multe pericole specifice. Pentru lucratorii care realizeaza incarcarea, ridicarea si organizarea acestor rafturi, caderile de la inaltimi mari si/sau de la docuri pot duce la probleme grave de sanatate.

Desi multe depozite isi gestioneaza ambalajele si marfurile cu rafturi de paleti cu stivuitoare, aproape intotdeauna exista un fel de ridicare grea. Acest lucru poate duce la leziuni ale spatelui si alte probleme musculo-scheletice din cauza tehnicilor de ridicare necorespunzatoare.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida PSI Dolj.

Ca si in cazul oricarui loc de munca, din punct de vedere fizic, alunecarile, impiedicarile si caderile sunt o alta problema care ar putea afecta sanatatea si bunastarea lucratorilor.

Pachetele proeminente pot duce, de asemenea, la pericole la locul de munca, mai ales daca stivuitoarele si alte utilaje trebuie sa manevreze in zone mici sau inguste. Accidentele accidentale cu stivuitorul cu rafturi pentru paleti pot duce la caderea pachetelor si chiar la rasturnarea ansamblurilor intregi de rafturi pentru paleti.

Toate aceste pericole unice la locul de munca fac ca lucrul in jurul raftului pentru paleti sa fie unul dintre cele mai periculoase locuri de munca din tara. In plus, pe masura ce cererea consumatorilor continua sa stimuleze sectorul comertului electronic al economiei, se dezvolta mai multe depozite, creand astfel mai multe locuri de munca pentru oamenii din sectorul depozitelor.

Statisticile recente publicate de Biroul de Statistica a Muncii din SUA arata ca numarul de angajati din depozit s-a dublat de la 645.200 in 2010, la 1.304.900 in 2020 si se estimeaza ca va ajunge la aproape 2 milioane de angajati pana in 2030.

In plus, datele furnizate de Biroul de Statistica a Muncii din SUA in 2019 au constatat ca rata medie a accidentelor inregistrate in industria de depozitare a fost de 4,8 pentru fiecare 100 de lucratori cu norma intreaga.

Desi nu toate aceste rani pot fi atribuite pericolelor raftului pentru paleti, masurile de siguranta nesigure pentru rafturile pentru paleti au fost cu siguranta responsabile pentru multe dintre acele rani inregistrate.

Cele mai bune standarde de siguranta pentru rafturile depozitelor

Pentru a va proteja angajatii, pentru a evita ranile costisitoare ale fortei de munca si pentru a asigura conformitatea cu toate reglementarile OSHA relevante, este important sa implementati cele mai bune standarde de siguranta pentru rafturile depozitului.

Aceste standarde specifice de siguranta pot include:

  • Utilizarea balustradelor din otel si a baloanelor de protectie pentru a consolida structura tuturor instalatiilor de rafturi pentru paleti.
  • Asigurarea ancorarii corecte a raftului de depozitare pe podeaua depozitului. Rafturile pentru paleti nu ar trebui sa fie niciodata independente, ci mai degraba trebuie sa fie fixate corespunzator de pereti si podea.
  • Implementarea inspectiilor regulate ale rafturilor de depozitare pentru a se asigura ca nimic nu este deteriorat.
  • Nu depasiti niciodata capacitatea raftului de depozitare. Acest lucru este valabil atat pentru greutate, cat si pentru inaltime si in vrac. In plus, toti angajatii trebuie sa fie instruiti corespunzator cu privire la aceasta problema.
  • Asezarea incarcaturii direct pe sistemul de rafturi si fixarea prompta a oricaror pachete proeminente care pot dezechilibra incarcaturile.
  • In cele din urma, puteti lua in considerare si angajarea unei echipe terte care sa va ajute sa proiectati si sa implementati cele mai bune standarde de siguranta pentru rafturi pentru paleti in afacerea dvs. bazata pe depozit.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.