ISCIR – RSVTI Dobroesti

iscir dobroesti rsvti dobroesti
iscir dobroesti rsvti dobroesti

Daca compania dvs. detine un lift comercial, veti intelege cat de util este dar si cate riscuri poate provoca daca nu este supus verificarilor periodice ISCIR Dobroesti – RSVTI Dobroesti.

Daca detineti o proprietate mare, lifturile joaca un rol esential in miscarea persoanelor si a obiectelor, cum ar fi bunurile si echipamentele, pe mai multe etaje.

Cu toate acestea, impreuna cu avantajele detinerii si exploatarii unui lift, este imperativ sa intelegeti responsabilitatea pe care o aveti in ceea ce priveste siguranta ascensorului.

Este imperativ sa pastrati ascensorul in stare buna si sa utilizati elementele de siguranta ale ascensorului pentru a proteja persoanele care il folosesc.

In acest articol, vom discuta despre cele mai bune sfaturi privind siguranta ascensoarelor si despre modul in care va puteti asigura ca respectati recomandarile de bune practici privind siguranta ascensoarelor.

Ce coduri de securitate pentru ascensoare trebuie sa fie urmate

ASME A17.1: Codul de siguranta pentru ascensoare si scari rulante trebuie respectat in orice moment. Acest cod include scari rulante, ascensoare, scari rulante, ascensoare de marfa si ascensoare pentru pasageri.

Codul stabileste cerintele pentru constructia si proiectarea ascensoarelor. De asemenea, include instalarea, testarea, inspectia, intretinerea si functionarea liftului.

ASME A17 este, de asemenea, utilizat de serviciile de urgenta si personalul de securitate care se va ocupa de evacuarea pasagerilor in cazul unui stand de ascensor.

In calitate de proprietar al unui ascensor comercial, este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca ascensorul dvs. indeplineste standardele stabilite in Codul ASME A17.

Sarcini in lift ISCIR Dobroesti

Exista mai multe verificari care ar trebui efectuate in mod regulat. Ei includ:

 • Verificati interiorul masinii pentru deteriorari ale tavanului, peretilor sau balustradelor
 • Verific luminile arse
 • Verificati daca luminile de pe panoul de control functioneaza
 • Asigurandu-va ca usa se deschide si se inchide usor
 • Asigurandu-va ca opritorul usii functioneaza asa cum ar trebui
 • Evaluarea preciziei de nivelare
 • Testarea acceleratiei si decelerarii atat in ​​sus, cat si in jos
 • Daca exista probleme, acestea trebuie rezolvate inainte de a utiliza din nou liftul

Sarcini in afara liftului ISCIR Dobroesti

In partea exterioara a liftului, verificati urmatoarele:

 • Verificati daca exista lumini arse
 • Testati detectorul de fum si sistemul de alarma la incendiu
 • Asigurati-va ca panoul usii si jocurile au suficient spatiu pentru cap
 • De asemenea, va trebui sa verificati camera, partea superioara a liftului si partea inferioara a liftului

Nu trebuie sa existe nicio dovada de defectiune electrica sau supraincalzire in liftul ISCIR Dobroesti.

Partea superioara a ascensorului trebuie verificata pentru rozatoare si vandalism. De asemenea, statia de inspectie trebuie sa fie pe deplin functionala. Verificati caderea pentru scurgeri si coroziune.

Ce ar trebui sa facem in cazuri de urgenta

 • Daca usa nu se deschide cand ajungeti la podeaua dorita, apasati butonul „usa deschisa”. Daca tot nu se deschide, apasati butonul de alarma si utilizati telefonul sau interfonul si asteptati ajutor.
 • Daca masina se opreste intre etaje, apasati butonul de alarma si apelati la ajutor. Nu incercati sa deschideti usa liftului si nu incercati sa parasiti liftul.
 • Ramai rabdator. Va fi mult aer in vagonul liftului. Fii cat se poate de calm si relaxat. Cineva va veni sa te ajute.

Obtineti liftul potrivit pentru sediul dumneavoastra

Siguranta ascensorului este de cea mai mare importanta. Odata instalat, va fi responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca inspectiile sunt efectuate in mod regulat si ca ascensorul este bine intretinut.

Asigurati-va ca oferiti pasagerilor informatii de siguranta adecvate pentru a le mentine in siguranta in lift in orice moment.

Daca sunteti in cautarea unui lift bine instalat, care sa includa toate cele mai bune sisteme de siguranta pentru lifturi, va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre lifturile noastre.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.