ISCIR – RSVTI Dascalu

iscir dascalu rsvti dascalu
iscir dascalu rsvti dascalu

Fie ca aveti nevoie de un lift de marfuri sau de un lift de service, veti avea nevoie de autorizare ISCIR Dascalu si verificari tehnice periodice RSVTI Dascalu.

Ascensorul de marfa ISCIR Dascalu

Elevatoarele de marfa sunt proiectate pentru a muta bunuri si materiale in intreaga cladire. In comparatie cu ascensoarele pentru pasageri, vagoanele de marfa ruleaza cu o viteza mai mica, pot transporta sarcini mult mai grele si sunt proiectate sa reziste la conditii de operare mai dure.

Este mai important ca lifturile de marfa sa fie mai degraba practice decat atractive, deci sunt proiectate avand in vedere siguranta maxima. Aceasta poate include panouri de perete din otel, podea din otel greu si o poarta armata.

Un lift pentru marfuri include de obicei o usa care se deschide vertical. Modelele mai vechi pot avea chiar porti din lemn actionate manual.

Locurile cele mai frecvente ale ascensoarelor de marfa ISCIR Dascalu:

  • Showroom-uri auto
  • Spatii comerciale
  • Zone rezidentiale

Clase de ascensoare de marfa ISCIR Dascalu

Daca aveti nevoie de un lift de marfa, exista diferite clasificari pentru a determina capacitatea maxima si procesele de incarcare / descarcare permise.

Clasa A: Incarcare generala de marfa
Aceasta clasa de sarcini este ideala pentru sarcini distribuite in care greutatea unui singur articol nu depaseste 1/4 din capacitatea ascensorului. Sarcina este manipulata pe si in afara patului camionului cu carucioare manuale sau manuale.

Clasa B: Incarcarea autovehiculelor
Ascensorul de marfa Clasa B este utilizat pentru transportul autoturismelor, camioanelor si altor tipuri de vehicule.

Clasa C1: Incarcarea camioanelor industriale
Pentru ascensorul de marfa clasa C1, un vehicul cu patru roti poate fi folosit pentru incarcarea si descarcarea ascensorului.

Cu toate acestea, masa combinata a vehiculului si sarcina nu trebuie sa depaseasca sarcina utila nominala. Vehiculul utilizat pentru incarcarea si descarcarea articolelor poate ramane in ascensor in timp ce ascensorul este utilizat.

Clasa C2: Incarcarea camioanelor industriale
Elevatoarele de marfa Clasa C2 permit o incarcare maxima pe platforma de pana la 150% din capacitatea de incarcare nominala.

Cu acest tip de lift, puteti utiliza un stivuitor pentru a va incarca masina cu marfuri cu o capacitate de incarcare nominala. Inainte de utilizare, stivuitorul sau stivuitorul trebuie scoase din ascensor.

Clasa C3: Alte forme de incarcare a camioanelor industriale
Aceste ascensoare de marfa sunt folosite cel mai adesea pentru a transporta sarcini similare in greutate cu capacitatea maxima de incarcare a ascensorului.

Ascensor de serviciu ISCIR Dascalu

Este usor sa confundati un ascensor de marfa cu un ascensor de serviciu – si invers – dar exista cateva caracteristici care le diferentiaza.

Un ascensor de serviciu este un ascensor de pasageri modificat, care este de obicei situat in sectiunea doar a angajatilor din cladire. In timp ce un lift pentru marfuri poate avea o usa verticala, un lift de serviciu are o usa orizontala traditionala.

Exemple includ lifturile mari care pot fi vazute in spital sau lifturile utilizate de personalul de curatenie din hotel. Aceste ascensoare trebuie sa fie suficient de late si de adanci pentru a gazdui confortabil obiecte mari, cum ar fi paturile de spital.

Ascensoarele de service sunt concepute pentru a facilita deplasarea si transportul marfurilor angajatilor fara a deranja oaspetii sau vizitatorii in interiorul cladirii. In special in spitale, transportul continuu de materiale si echipamente importante este o necesitate absoluta.

Lift hidraulic

Un lift hidraulic este unul care este actionat de un piston actionat de fluid care se deplaseaza in interiorul cilindrului. Aceste ascensoare nu utilizeaza dispozitive de ridicare aeriene, cum ar fi unitatile de tractiune.

Ascensoare hidraulice sunt mai lente decat alte tipuri de ascensoare si se gasesc in mod traditional in cladiri care deservesc pana la 79 de picioare de calatorie sau pana la sapte etaje.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.