ISCIR – RSVTI Craiova

iscir craiova rsvti craiova
iscir craiova rsvti craiova

Ai putea crede ca angajatorul tau are acoperite protocoalele de siguranta pentru angajati, dar ai unul pentru scari ISCIR Craiova – RSVTI Craiova? Te-ai gandit vreodata: „Este usor sa uiti de siguranta pe scara, toata lumea stie sa foloseasca o scara.”?

Daca aceasta este abordarea dumneavoastra cu privire la siguranta la locul de munca, asteptati-va sa vedeti reclamatii pentru vatamari ale angajatilor care decurg din ranile scarii. Pentru a mentine angajatii in siguranta, este important ca acestia sa stie cum sa foloseasca corect o scara si cum sa identifice cand trebuie reparata una.

Siguranta pe scara la locul de munca

Primul lucru pe care trebuie sa-l retina angajatii este ca scarile sunt unelte. Aceasta inseamna ca aceleasi masuri de siguranta de baza utilizate atunci cand operati alte unelte se aplica si urcarii si coborarii scarilor.

Desi s-ar putea sa nu fie nevoie sa va supuneti angajatii printr-un program cuprinzator de siguranta pe scara, compania ar trebui sa aiba protocoale in vigoare si afisate unde toata lumea sa le poata vedea.

Unele dintre elementele pe care ar trebui sa le acoperiti pentru siguranta de baza pe scara includ:

 • Nu urcati pe o scara daca va simtiti ametit, obosit sau sunteti predispus sa va pierdeti usor echilibrul.
 • Scarile nu trebuie folosite niciodata in conditii de vant sau furtuna.
 • Scara trebuie folosita intotdeauna cu picioarele ferm pe pamant.
 • Nu folositi niciodata o scara pe suprafete alunecoase sau neuniforme.
 • Cu exceptia cazului in care este o scara cu suport, un singur angajat ar trebui sa fie vreodata pe ea.
 • Daca scara trebuie plasata in fata unei usi, asigurati-va ca este blocata sau blocata pentru a preveni deschiderea si rasturnarea scarii.
 • Cititi intotdeauna informatiile de siguranta care sunt incluse la achizitia scarii.

Click aici pentru informatii SSM Craiova.

Un factor de siguranta care este adesea trecut cu vederea este purtarea incaltamintei adecvate pe o scara. Evident, tocurile sunt periculoase si nu ar trebui sa fie purtate niciodata de cineva care urca o scara.

Dar, amintiti-va ca acelasi lucru este valabil si pentru pantofii netezi sau cu talpa din piele. Incaltamintea cu multa tractiune este alegerea recomandata. Pantofii de siguranta aprobati de OSHA vor fi intotdeauna siguri pentru utilizare pe scari ISCIR Craiova.

De asemenea, doriti sa va imputerniciti angajatii sa inspecteze o scara pentru siguranta inainte de a pune piciorul pe ea. In timpul inspectiei, verificati daca scara se inclina sau se balanseaza in lateral cand stati in picioare. Treptele si zavoarele de siguranta trebuie sa fie bine fixate, fara semne de rugina. Daca scara nu trece de inspectia initiala, angajatii trebuie sa-si alerteze seful de tura.

Dispozitivele de siguranta pe scara ISCIR Craiova sunt ceva pe care si companiile ar trebui sa ia in considerare. Acestea includ o linie auto-retractabila sau un sistem de cabluri de scara. Aceste dispozitive de siguranta ofera angajatilor de pe scari protectie suplimentara impotriva alunecarii, chiar daca scara cade.

Modul corect de a urca in siguranta pe o scara

Folosirea unei scari pare elementara. Urci si cobori. Desi acest lucru este partial corect, exista o modalitate „corecta” de a folosi o scara in siguranta si este cunoscuta sub numele de urcarea in trei puncte de contact: mentinerea ambelor picioare in siguranta pe trepte si o mana pe sina laterala, chiar si atunci cand lucrati. , atat la urcare, cat si la coborare – avand tot timpul trei puncte de contact.

Aceasta metoda simpla elimina majoritatea factorilor care contribuie la alunecari si caderi accidentale. Iata cateva alte recomandari pentru utilizarea in siguranta a scarii ISCIR Craiova:

 • Purtati pantofi anti-alunecare, astfel incat picioarele sa nu piarda niciodata contactul cu treptele.
 • Purtati o centura de scule sau un accesoriu similar, astfel incat sa aveti mainile libere.
 • Nu va grabiti niciodata cand urcati sau coborati. In schimb, asezati cu atentie fiecare picior pe treapta.
 • Nu miscati scara cand tu sau cineva esti pe ea, nici macar cativa centimetri.
  Tineti centura pentru scule intre sinele laterale. Acest lucru va impiedica sa fie prins.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.