ISCIR – RSVTI Copaceni

iscir copaceni rsvti copaceni
iscir copaceni rsvti copaceni

ISCIR Copaceni obliga detinatorii si utilizatorii ascensoarelor cu brat sa apeleze la operatori RSVTI Copaceni pentru verificari tehnice periodice.

Afacerea dvs. are nevoie de cele mai bune instrumente pentru a-si ajuta angajatii sa isi maximizeze productivitatea. Cu un ascensor cu brat, va puteti ajuta lucratorii sa isi creasca productivitatea. In acelasi timp, un brat ascensor va poate ajuta afacerea sa creasca productivitatea, sa reduca costurile de operare si multe altele.

Modul in care afacerea dvs. foloseste un boom lift poate avea consecinte grave pentru succesul sau. Daca va educati angajatii despre siguranta bratului, va puteti asigura ca acesti lucratori nu au probleme cu utilizarea bratului corect.

De asemenea, va puteti ajuta lucratorii sa mentina ridicarea bratului, sa preveniti accidentele de ridicare a bratului si sa cresteti productivitatea la locul de munca.

Ascensoare cu brat ISCIR Copaceni

Cand vine vorba de ascensoare cu brat, de multe ori ajuta sa inveti cat mai mult posibil. Acest lucru va va spune daca ascensorul cu brat este potrivit pentru compania dvs. si angajatii sai.

Daca in cele din urma decideti ca un ascensor cu brat poate fi benefic, puteti investi intr-o singura pregatire in materie de siguranta.

Acum sa aruncam o privire la cateva dintre intrebarile cheie despre ascensoare cu brat si modul in care acestea pot fi utilizate de catre intreprinderi din mai multe industrii diferite.

Ce este un camion cu brat ISCIR Copaceni?

De multi ani, camioanele, cricurile si macaralele au fost folosite pentru ridicarea si coborarea incarcaturilor grele si pentru a atinge inaltimi altfel inaccesibile.

Mecanismele de ridicare si structurile asemanatoare macaralelor, ajungand inapoi in Grecia antica, au ajutat oamenii sa construiasca cladiri cu mai multe etaje si structuri uimitoare. Un exemplu este Colosseumul care se afla si astazi.

Un elevator cu brat sau un carucior utilizat in constructii are multe avantaje. Camioanele cu brat, palanele si macaralele pot fi utilizate pentru ridicarea si coborarea incarcaturilor grele. In plus, pot ajuta lucratorii sa atinga inaltimi altfel inaccesibile.

Dimensiunile caruciorului cu brat variaza in ceea ce priveste bratul si capacitatea. De exemplu, sunt disponibile unele camioane cu brat care au o inaltime de 60 de picioare. brat si ofera o capacitate de incarcare de 14 tone.

Pentru camioanele cu brat, exista o relatie inversa intre brat si capacitatea de ridicare; cu cat bratul se extinde, cu atat capacitatea de ridicare este mai mica.

Prin urmare, este important sa luati in considerare bratul si capacitatea camionului cu un stabilizator inainte de a utiliza camionul pe santier. Toti operatorii de camioane cu brat ar trebui sa primeasca, de asemenea, instruirea necesara pentru a verifica daca pot folosi in siguranta camionul.

Pentru ce este un camion cu brat ISCIR Copaceni?

Camioanele cu brat si macaralele ISCIR Copaceni p`ot fi utilizate pentru sarcini similare, cum ar fi ridicarea, ridicarea si ridicarea lucratorilor. Cu toate acestea, multi oameni se intreaba cat de sigur este combinarea celor doua.

In timp ce ascensorii cu brat si macaralele pot parea exact la fel, exista multe diferente intre ele. Daca nu sunteti sigur daca aveti nevoie de un camion cu brat sau o macara, trebuie sa cunoasteti asemanarile si diferentele dintre ele. In acest fel, puteti gasi echipamentul potrivit pentru a va indeplini sarcinile in siguranta si eficient.

Ce camion cu brat este potrivit pentru dvs.?

Exista multi factori de luat in considerare atunci cand alegeti camionul cu brat potrivit pentru santierul dvs., inclusiv:

Inaltime: determinati cat de mult trebuie sa se poata extinde bratul pe baza lucrului care trebuie facut.

Capacitate: specificati cat de mult trebuie sa suporte cosul.

Distanta de incarcare de la camion: Determinati cat de departe vor trebui plasate incarcaturi de camion.

Evaluarea diferitelor camioane cu brat poate fi benefica, deoarece va permite sa determinati care camion este alegerea perfecta pentru locul de munca. Indiferent de camionul cu brat pe care il alegeti, este cel mai important ca si operatorii de camioane cu brat sa fie certificate in consecinta.

Ar trebui compania dvs. sa investeasca in cursuri de formare cu brate si macarale?
Daca afacerea dvs. nu indeplineste standardele de siguranta pentru ridicarea bratelor si macaralelor de la OSHA, va expuneti operatorii la pericole de siguranta la locul de munca.

Compania dvs. se poate confrunta cu amenzi si penalitati daca OSHA descopera ca ii incalcati cu buna stiinta standardele. In plus, exista riscul ca accidentele profesionale, ranile sau decesele sa apara din cauza incapacitatii companiei dvs. de a respecta cerintele ISCIR Copaceni.

Daca intentionati sa utilizati un brat sau macara, investiti in antrenamentul de ridicare a bratului pentru a afla cum sa utilizati in siguranta echipamentul. Cu aceasta instruire, puteti oferi angajatilor dvs. cunostintele de care au nevoie pentru a opera un dispozitiv de ridicare sau macara fara a va pune in pericol pe dvs. sau pe ceilalti.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Copaceni.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.