SSM BUCURESTI ILFOV

 

SSM ILFOV

Sarcina fundamentală a activităților de Securitate și Sănătate în Muncă, Județul Ilfov ( SSM Ilfov) este de a reduce la minimum probabilitatea accidentării sau îmbolnăvirii lucrătorilor.

Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor, intocmirea evaluarii de riscuri de accidente si boli .Activitatile de Protectia Muncii Ilfov desfasurate de echipa Protectia Muncii Bucuresti sunt:

Gestionarea sănătății și a securității este buna pentru evitarea riscurilor angajatilor. SSM Ilfov evalueaza riscul si vine cu soluții.

Cel care indentifica pericolele, este inginerul de protecția muncii, Sănătate si Securitate in muncă, identifica pericolele si evaluează riscurile, întocmește evaluare riscuri de accidente. Boli profesionale in securitate si sanatate in muncă, ofera consultanta SSM in probleme de protectia muncii si evaluare de riscuri.

Din punctul de vedere al lucrătorilor, SSM Ilfov presupune o sarcină obligatorie. Iar din punctul de vedere al angajatorului, o obligativitate legislativă. Cu scopul de a asigurarea cele mai bune condiții pentru o muncă înalt productivă. SSM Ilfov duce la ferirea lucrătorilor de incidente neplăcute, atât fizice cât si psihice in timpul sarcinii de muncă.

Sanatate si securitate Ilfov,Protectia Muncii București si Evaluarea Riscurilor Bucuresti promoveaza munca in echipa. Devotamentul si asumarea responsabilitatii indeplinirii cerintelor clientilor nostrii. Cu cea mai mare seriozitate, astfel incat necesitatile dumneavoastra sa fie corect determinate, indeplinite corespunzator si livrate la timp.

Instruirea lucrătorilor în domeniul Securității și Sănătății în Muncă  ( SSM Ilfov  ), se efectuează la cerere la punctul de lucru al angajatorului, în timpul programului de lucru, cu sau fara aplicatii practice. Atentie!!!! Perioada în care se desfășoară  instruirea lucrătorilor în domeniul SSM Ilfov, este considerată timp de muncă.

Distrugerea companiilor mari a fost provocata din pricina amenzilor mari pe care le aveau acumulate de-alungul anilor. Deci, pentru a va proteja afacerea de amenzi usturatoare, in cazul unui control ITM riscati amenzi contraventionale sau penale.
In cazul unui accident de munca riscati sa va puneti afacerea in pericol, dar si pe dumneavoastra.