ISCIR – RSVTI Cluj

iscir cluj rsvti cluj
iscir cluj rsvti cluj

Ascensoare telescopice cu brat sunt proiectate pentru a spori eficienta de lucru si pentru a oferi o acoperire orizontala mai mare decat orice alt tip de platforma aeriana. Contactati-ne pentru o oferta ISCIR Cluj – RSVTI.

Ce este o nacela cu brat ISCIR Cluj?

Un tip de nacela aeriana, nacela cu brat permite atat acoperirea orizontala, cat si cea verticala. Sunt un echipament util pentru lucrari in aer liber, sarcini industriale si proiecte de constructii. Nacelele cu brat permit o acoperire mai mare decat nacelele de tip foarfeca, dar de obicei au o platforma de lucru mai mica.

Ce face o nacela cu brat?

Nacelele cu brat fac ca ajungerea la locuri si inaltimi dificile sa fie mai usoara ca niciodata. Oferind un spatiu de lucru mai sigur la inaltimi mari decat cu o scara standard sau un lift pentru barbati, acesta ofera o modalitate sigura de a lucra la orice altitudine.

Nacela cu brat ISCIR Cluj: Notiunile de baza

Componentele de baza ale unei nacele cu brat ISCIR Cluj sunt o platforma sau o galeata cu un brat lung care este atasat la o baza impamantata. Bratul este controlat de un sistem hidraulic de ridicare care ii permite sa se extinda si sa sustina pentru a transporta oameni sau materiale la noi inaltimi.

Exista doua tipuri principale de brate: articulate si telescopice

Nacelele cu brat articulat ISCIR Cluj au brate care se indoaie in timp ce nacelele telescopice cu brat au brate drepte. Elevatoarele telescopice cu brat au capacitati de greutate mai mari, in timp ce capacitatea de indoire a unui brat articulat faciliteaza deplasarea galetii in jurul obiectelor.

Care este diferenta dintre un brat si o foarfeca?

Un alt tip de nacela este cea de tip foarfeca. Diferenta dintre cele doua este ca ridicarea foarfecelor se misca strict in sus si in jos, in timp ce un brat permite o inaintare si, in functie de tipul bratului, poate oferi o miscare mai flexibila la inaltime.

Utilizari obisnuite ale ridicarii bratului

Ori de cate ori un proiect solicita sa lucreze la inaltimi ridicate, antreprenorii aleg o nacela cu brat ISCIR Cluj. Stabilitatea sporita, mobilitatea usoara si capacitatea mai mare ofera o siguranta sporita a lucratorilor care lucreaza la inaltimi si pot ajuta la realizarea unui proiect atat mai sigur, cat si mai eficient.

Nacelele cu brat ISCIR Cluj pot fi un instrument util atunci cand faci proiecte in aer. Aceste proiecte includ, dar nu se limiteaza la:

  • Montarea schelelor
  • Culesul fructelor in ferme
  • Vopsirea peretilor si tavanelor
  • Lucrari de iluminat
  • Semne agatate

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Cluj.

Alegerea nacelei

Nacelele cu brat sunt cel mai bine utilizate atunci cand este nevoie de ceva mai inalt decat un stivuitor. Acestea pot fi echipate cu anvelope, benzile de rulare sau senile si pot avea tractiune pe doua sau patru roti. De asemenea, pot fi utilizate in exterior sau in interior si alimentate fie cu motorina, gaz, electricitate sau cu un amestec cu putere hibrida.

Nacelele cu brat ISCIR Cluj sunt, de asemenea, disponibile intr-o varietate de dimensiuni, inaltimi ale platformei si capacitati ale bratului. Exista nacele cu brat drept si articulat intr-o gama larga de inaltimi ale platformei. Multe dintre ele au capacitati de autonivelare, astfel incat operatorii sa le poata configura si sa inceapa sa le foloseasca intr-un timp scurt.

Ce intrebari ar trebui sa puneti inainte de a inchiria o nacela cu brat?

Daca puneti o varietate de intrebari va poate ajuta sa gasiti cel mai bun lift pentru locul de munca. Cateva exemple de intrebari de pus si de luat in considerare sunt:

De ce tip de miscare ai nevoie?

Cat de sus trebuie sa mergi?

De cate persoane si de cat material aveti nevoie pentru a va deplasa?

Care sunt conditiile santierului?

Ce fel de capacitate de sursa de energie aveti pe site?

Care sunt restrictiile de spatiu ale santierului si ale zonei de lucru?

Raspunsul la aceste intrebari va indica inaltimea platformei, tipul bratului, indiferent daca ar trebui sa fie urmarita sau cu roti cu tractiune cu doua sau patru roti. Acest lucru ii ajuta pe antreprenori sa stabileasca daca un brat sau o foarfeca este cea mai buna optiune de inchiriat.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.