SSM CLUJ-NAPOCA

Securitate si Sănătate în Muncă CLUJ-NAPOCA (SSM CLUJ-NAPOCA)

 

SSM CLUJ-NAPOCA amintește că securitatea neadecvată și sănătatea precară la locul de muncă presupune cheltuieli. Mai mult, studiile de caz în CLUJ-NAPOCA relevă faptul că buna gestionare a SSM într-o companie este corelată cu o îmbunătățire a performanței și a rentabilităţii.

Munca este unul dintre cei mai importanți factori determinanți ai sănătății unei persoane. Cu toate acestea, abordarea securității și sănătății în muncă reprezintă numeroase provocări.

SSM CLUJ-NAPOCA

Este important să înțelegem rolul securității și sănătății la locul de muncă. Îngrijirile medicale reprezintă in CLUJ-NAPOCA principalul instrument de îmbunătățire a stării de sănătate. Succesul medicinei în reducerea consecințelor multor boli a servit ca bază în țările dezvoltate economic.

Relațiile dintre sănătatea în muncă și competitivitate sunt mult mai complexe decât o simplă problemă de costuri. Lipsa calității muncii este exprimată prin pierderea capacității de producție – zeci de mii de zile lucrătoare pierdute din cauza accidentelor sau problemelor de sănătate și plăți compensatorii și beneficii care cântăresc greu în bugetul companiilor.

 

Pentru alte informatii contactați-ne acum!