ISCIR – RSVTI Cluj-Napoca

iscir cluj-napoca rsvti cluj-napoca
iscir cluj-napoca rsvti cluj-napoca

Stivuitorul telescopic este o unitate de ridicare hidraulica versatila care este adesea utilizata in sectoarele constructiei si agriculturii. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Cluj-Napoca / RSVTI Cluj-Napoca.

Ce este un stivuitor telescopic ISCIR Cluj-Napoca?

Manipulatoarele telescopice ISCIR Cluj-Napoca moderne sunt unitati hibride manevrabile care ofera capacitatea de ridicare a sarcinii unui stivuitor cu gama de ridicare a unei macarale.

Unitatile sunt echipate cu un brat telescopic care poate fi echipat cu o gama larga de accesorii pentru a permite unitatii sa indeplineasca o mare varietate de functii.

Un design simplu cu cuplare rapida permite operatorilor sa schimbe rapid si in siguranta atasamentele in functie de sarcina necesara pentru a fi finalizata.

Indepartarea zapezii cu ajutorul stivuitorului ISCIR Cluj-Napoca

Cand te gandesti la un stivuitor telescopic, indepartarea zapezii poate sa nu fie prima treaba care iti vine in minte. Totusi, aceste masini pot face fata si miscarii de zapada.

Deoarece stivuitoarele ISCIR Cluj-Napoca au capacitati mari, pot elimina cu usurinta ninsoarele abundente. Capacitatea lor de a face fata terenului accidentat ii face ideali si pentru vremea inzapezita si conditii de gheata.

Pentru a curata zapada cu un stivuitor telescopic, veti avea nevoie de un atasament. Toate suplimentele functioneaza cu furcile masinii, astfel incat acestea sa poata aluneca cu usurinta. La fel ca platformele de lucru, aceste programe de completare se bazeaza pe stifturi de siguranta pentru a ramane in siguranta pe loc in timp ce echipajul dvs. isi face treaba.

Pentru a ridica si a muta zapada abundenta, incercati un accesoriu special pentru zapada. Acest supliment durabil poate avea o latime de pana la 2 metri.

De asemenea, puteti profita de intinderea telescopului ISCIR Cluj-Napoca pentru a ridica si a indeparta zapada de pe suprafetele pavate. De asemenea, este posibil sa puteti stivui zapada, care este ideala pentru spatii mici de depozitare.

Pentru a indeparta zapada de pe alee si parcari, incercati un accesoriu pentru zapada. Cu acest supliment, puteti schimba unghiul pentru a curata mai multa zapada sau pentru a regla pentru o suprafata neuniforma.

Unele suplimente pentru pluguri de zapada au, de asemenea, pantofi de derapare si control al tensiunii. Aceste caracteristici faciliteaza indepartarea zapezii si ofera echipajului dvs. o calatorie mai lina cu mai putine denivelari.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Cluj-Napoca.

Desi este posibil sa nu inchiriati un manipulator telescopic numai pentru indepartarea zapezii, aceasta capacitate se adauga la versatilitatea masinii. Un manipulator poate curata zapada, precum si majoritatea incarcatoarelor si vehiculelor utilitare.

Daca ati planuit sa inchiriati o mini-incarcatoare in timpul sezonului de zapada din zona dvs., ganditi-va din nou. Un manipulator telescopic poate efectua indepartarea zapezii inainte sau dupa manipularea materialelor si ridicarea personalului. Cu un accesoriu de matura, manipulatoarele telescopice pot oferi intretinere pe tot parcursul anului.

De la indepartarea zapezii pana la ridicarea echipajului pentru a ajunge la inaltimi, un manipulator poate face treaba. Evitati costurile ridicate si munca suplimentara pe care o detine echipamentul detinator. Atunci cand aveti nevoie de echipament greu pentru santierul dvs., inchiriati-l in schimb.

Avantajele cheie ale stivuitoarelor telescopice

1. Ridicare grea

Manipulatoarele telescopice pot ridica sarcini grele pana la specificatiile de capacitate si inaltime ale unitatii, inclusiv bunuri paletizate si nepaletizate, atunci cand sunt echipate cu accesoriul corect.

In timp ce stivuitoarele sunt unidimensionale in abilitatile lor de miscare, manipulatoarele telescopice sunt capabile sa se deplaseze in diagonala, permitandu-le sa ridice si sa transporte sarcini pe care un stivuitor standard nu le-ar putea ridica.

Cu manevrabilitatea crescuta, manipulatoarele telescopice pot accesa cu usurinta unghiuri ciudate si spatii inguste cu bratul lor extensibil, ceea ce le face solutia ideala de manipulare a materialelor pentru spatii inchise.

Stabilizatorii care pot fi declansati din unitate, ofera stabilitate si siguranta suplimentara atunci cand ridicati sarcini grele

2. Versatilitate

Un brat telescopic pentru manipulatoare telescopice este cheia versatilitatii unitatii. O gama larga de accesorii interschimbabile special concepute pot fi atasate in siguranta la capatul bratului utilizand mecanismul de cuplare rapida a unitatilor.

Exemple de atasamente pentru manipulatoare telescopice si utilizarile acestora includ:

  • Caruciorul cu stivuitor permite manipulatorului sa ridice o mare varietate de sarcini, inclusiv paleti, cherestea, conducte si alte sarcini lungi
  • Carligele macaralei transforma manipulatorul telescopic intr-o macara modificata pentru a ridica incarcaturile in cazul in care pneurile de stivuitoare conventionale nu sunt potrivite, cum ar fi ridicarea materialelor de constructie libere, inclusiv lichide, nisip sau orice altceva susceptibila sa se rastoarne, poate fi plasata intr-o galeata si apoi ridicata cu bara macaralei
  • Accesoriile pentru cupe si cupe pot fi montate pentru a permite manipulatoarelor telescopice sa ridice materialele libere mentionate mai sus, cum ar fi nisipul, cu accesoriul scoop care permite unitatii sa incarce marfurile in accesoriul cupei inainte de ridicare
  • Gama de echipamente atasate combinata cu versatilitatea manipulatorului telescopic poate, de asemenea, sa ofere economii semnificative de costuri la finalizarea proiectelor, deoarece poate inlocui necesitatea de a achizitiona sau de a angaja echipamente suplimentare de capital, cum ar fi macarale si platforme de lucru elevatoare pentru a finaliza lucrarile.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.