ISCIR – RSVTI Cisnadie

iscir cisnadie rsvti cisnadie
iscir cisnadie rsvti cisnadie

Exista multe tipuri diferite de ascensoare care pot gazdui diferite sarcini. Dar un alt lucru care poate face diferenta dintre lifturi este mecanica lor. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Cisnadie – RSVTI Cisnadie.

Ascensorul poate functiona in mai multe moduri diferite. Aceste optiuni au propriile avantaje si dezavantaje, precum si propriile caracteristici si preocupari de securitate. Aici, voi trece in revista unele dintre aceste tipuri diferite de ascensoare, inclusiv ascensoare hidraulice si ascensoare de tractiune.

Tipuri de ascensoare mecanice ISCIR Cisnadie

Ascensoare hidraulice 

Cricurile hidraulice functioneaza de obicei cu pistoane care ruleaza pe un fluid hidraulic, cum ar fi uleiul.

Pistoanele sunt de obicei situate in partea de jos a liftului si, pe masura ce uleiul este turnat in pistoane, acestea imping masina ascensorului in sus. Supapa elibereaza ulei din pistoane atunci cand liftul trebuie sa coboare.

Un lift hidraulic este de obicei utilizat in cladiri care nu sunt atat de inalte. Ascensoarele hidraulice pot ocupa 2-8 etaje, deci sunt potrivite pentru cladiri de birouri mai mici sau cladiri de apartamente.

Exista mai multe tipuri de lift hidraulic, inclusiv lift hidraulic fara gauri, lift hidraulic conventional si lift hidraulic actionat prin cablu.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Cisnadie – RSVTI Cisnadie.

Ascensoarele hidraulice au fost odata foarte populare, deoarece sunt destul de ieftine de instalat si intretinut. Dar, comparativ cu alte tipuri de ascensoare, lifturile hidraulice consuma multa energie.

De asemenea, pot varsa petrol, ceea ce poate reprezenta un risc pentru echipamente, pasageri si mediu. Din aceste motive, nu sunt atat de populare pe cat erau.

Ascensoare de tractiune ISCIR Cisnadie

Elevatoarele de tractiune urca si cobori cu o franghie motorizata. Motorul este atasat la arborele ascensorului si exista o roata pe acest motor.

Franghia trece prin roata si trage de lift. Lifturile de tractiune includ, de asemenea, o contrapondere pentru a ajuta la echilibrarea greutatii masinii si a pasagerilor acesteia. Acest lucru pune mai putin presiune pe motor, astfel incat acesta poate functiona mai eficient.

Exista doua tipuri de baza de ascensoare de tractiune – cu angrenaj si fara angrenaje. La elevatoarele de tractiune cu transmisie, se foloseste o cutie de viteze, care este atasata la motor. Aceasta misca roata si, in cele din urma, franghia.

Elevatoarele de tractiune fara angrenaje utilizeaza o roata care este atasata direct la motor.

Elevatoarele de tractiune fara angrenaje pot calatori mai repede si mai departe decat elevatoarele de tractiune cu angrenaje.

In general, lifturile de tractiune ISCIR Cisnadie sunt de obicei alese pentru cladirile inalte, deoarece pot calatori mult mai repede si mai departe decat alte tipuri de ascensoare.

Dupa cum sa mentionat mai sus, acestea sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic. Aceste lifturi sunt in general un cost rezonabil, dar necesita multa intretinere. Pot aparea pericole periculoase daca nu se efectueaza o intretinere adecvata.

Ascensoarele de tractiune si ascensoarele hidraulice ISCIR Cisnadie sunt cele doua categorii principale de ascensoare populare astazi. Daca sunteti ranit in timp ce sunteti intr-un lift, este o idee buna sa aflati ce tip de ascensor este si care este cauza.

Pe aceasta pagina, discutam asemanarile si diferentele dintre ele, precum si intretinerea adecvata si ranile care pot aparea din intretinerea necorespunzatoare. De aceea aveti nevoie de verificari tehnice periodice RSVTI Cisnadie.

Aflati AICI mai multe detalii despre ascensoare ISCIR Cisnadie si tipuri de ascensoare, accidentari ale persoanelor in varsta, reguli de urmat pentru ascensoare si scari rulante si modalitati de prevenire a accidentelor precum si verificarile tehnice periodice obligatorii realizate de catre un specialist RSVTI Cisnadie autorizat.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.