ISCIR – RSVTI Sacele

iscir sacele rsvti sacele
iscir sacele rsvti sacele

Ascensoarele de tip comercial sau rezidential impreuna cu toate tipurile de scari rulante pot provoca accidente grave daca nu se fac verificari tehnice periodice RSVTI Sacele – ISCIR Sacele.

Accidentari persoane in varsta la lifturi si scari rulante ISCIR Sacele

Oamenii de toate varstele se pot rani in ascensoare sau scari rulante, dar persoanele in varsta pot fi mai susceptibile de a se rani. Acest lucru se datoreaza faptului ca persoanele in varsta tind sa se confrunte cu provocari mai mari decat persoanele mai tinere atunci cand continua sa se miste.

O cadere sau o alta problema care poate aparea din problemele cu scara rulanta sau cu liftul poate fi mai grava pentru o persoana in varsta decat pentru cineva tanar si sanatos. In timp ce scarile rulante si lifturile sunt in general sigure, acestea pot fi deosebit de dificile pentru persoanele in varsta. Aflati mai multe despre leziunile persoanelor in varsta pe aceasta pagina si ce sa faceti in legatura cu acestea.

Accidente frecvente ISCIR Sacele

Multi oameni in varsta aleg sa foloseasca lifturile ISCIR Sacele mai degraba decat sa urce scarile. Aceasta este adesea o optiune buna, deoarece multor oameni in varsta le este greu sa urce scarile. Dar, desi un lift poate parea o optiune mai sigura, acesta prezinta propriile provocari.

De exemplu, daca exista o usoara nealiniere intre vagonul ascensorului si podeaua cladirii, aceasta poate determina persoanele in varsta sa piarda echilibrul, sa se impiedice si sa cada. Din nou, caderile sunt mai grave pentru varstnici decat pentru cei din alte grupe de varsta.

Acestea pot provoca probleme grave la spate, solduri rupte si rani la cap. De fapt, studiile arata ca aproape jumatate din toate vizitele la medic la persoanele in varsta se datoreaza unor probleme cu scara rulanta ISCIR Sacele sau cu liftul SCIR Sacele, ceea ce duce la diagnosticarea unui sold rupt.

Pentru multi, acest lucru va necesita o interventie chirurgicala de inlocuire a soldului si un proces de recuperare istovitor.

Persoanele in varsta au, de asemenea, adesea probleme cu vederea si echilibrul. Aceste probleme pot fi agravate de confuzia asociata cu utilizarea scarilor rulante sau a lifturilor. Coborarea sau coborarea din aceste dispozitive poate provoca in plus probleme de echilibru si caderea unei persoane in varsta.

Aceste consideratii nici macar nu se adreseaza ranilor grave unei persoane in varsta daca o scara rulanta sau un lift nu functioneaza.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Sacele.

Prevenirea accidentarilor

Exista mai multe modalitati simple de a reduce leziunile persoanelor in varsta de pe scari rulante sau lifturi ISCIR Sacele. O sugestie buna este de a vopsi fasia de pardoseala dintre hol si scara rulanta sau liftul intr-o culoare deschisa.

Acest lucru poate alerta oamenii cu privire la orice lacune sau probleme de nivelare. O persoana in varsta poate incetini si isi poate lua timpul cand intra sau iese din aparat pentru a reduce riscul de ranire.

Asigurarea faptului ca balustradele sunt accesibile si ca balustradele sunt sigure poate face diferenta in mentinerea si redobandirea echilibrului.

Daca sunteti o persoana in varsta care a fost ranita intr-un lift sau scara rulanta sau persoana iubita se potriveste acestei descrieri, va rugam sa contactati biroul meu. Va putem analiza situatia si putem stabili daca aveti in mana un caz de vatamare corporala. Suntem bucurosi sa va raspundem la intrebari si sa va sfatuim cat mai bine.

Reguli pentru scarile rulante

Exista cateva lucruri de retinut atunci cand urcati pe scari rulante. Mai presus de toate, este intotdeauna o idee buna sa pastrati balustradele una langa alta pentru a preveni caderile. Chiar daca aveti un echilibru bun, altcineva s-ar putea sa va loveasca si sa provoace un accident. Pentru a preveni acest lucru, tineti-va de balustrada.

Luati in considerare si tipul de scara rulanta pe care mergeti. Unele scari rulante sunt mici si nu permit trecerea. Dar celelalte scari rulante sunt largi si permit doua benzi – una pentru persoanele care doresc sa stea si una pentru persoanele care doresc sa mearga. Asigurati-va ca va aflati pe banda corecta pentru a evita crearea de trafic pe scara rulanta.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.