ISCIR – RSVTI Brad

iscir brad rsvti brad
iscir brad rsvti brad

La fel ca in majoritatea depozitelor si a altor facilitati similare, o multime de forta de munca este dedicata indeplinirii unei sarcini: mutarea materialelor dintr-o zona in alta. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Brad – RSVTI Brad.

Transpaletul electric

Pentru a face aceasta activitate cat mai rapida si mai sigura posibil, diverse echipamente au fost proiectate si dezvoltate de-a lungul anilor pentru a elimina povara pusa pe muncitori atunci cand transporta manual toate aceste articole grele.

Cricele si stivuitoarele cu paleti actionate manual sunt de obicei cele mai populare piese de echipamente utilizate in acest scop. Aceste masini, construite pentru durabilitatea lor, permit lucratorilor capacitatea de a transporta obiecte extrem de grele, cum ar fi paleti, intr-un mod sigur, cu conditia ca utilajele sa fie operate in mod corect.

Multe depozite au beneficiat si continua sa beneficieze de utilizarea regulata si de rutina a acestor masini. Fara nicio intrebare, pot fi utile cricuri manuale pentru paleti si stivuitoare.

Cu toate acestea, exista o alternativa mult mai eficienta de care ar trebui sa fie constienti toti administratorii de depozite – cricul electric pentru paleti. Acest tip de echipament poate oferi utilizatorului si depozitului mai multe avantaje, care nu pot fi asortate de alte echipamente utilizate in acelasi scop.

Ce este un transpalet electric ISCIR Brad?

Un cric electric pentru palet seamana cu contrapartea actionata manual, care este similara cu un stivuitor standard. Cricurile electrice pentru paleti au doua furci care ies din partea de jos a unitatii; sunt concepute pentru a transporta paleti si tipuri similare de marfa. Operatorul este capabil sa foloseasca timonul pentru a directiona cricul catre destinatia dorita.

Principala diferenta intre cele doua versiuni ale cricului pentru paleti este sursa de alimentare a acestora: cricurile manuale pentru paleti nu au nevoie de energie pentru a-l opera. In plus, exista si alte diferente la fel de importante care le disting pe cele doua, asa cum vom discuta mai tarziu in acest articol.

Accesati urmatorul link pentru mai multe informatii despre transpalete.

Exista multe modele de cricuri pentru paleti electrice disponibile astazi pe piata. In afara de modelul standard, administratorii de depozite au la dispozitie si mufuri semi-electrice, care, dupa cum probabil puteti ghici, sunt un amestec de elemente manuale si electrice.

Cricurile electrice pentru paleti cu foarfeca sunt folosite pentru a ridica obiecte grele pe bancile de lucru si nu sunt cricurile dvs. tipice pentru palete. Unele mufe electrice pot fi directionate adesea intr-un mod similar cu mufa manuala, in timp ce alte modele permit utilizatorului sa fie pozitionat pe o platforma in timp ce unitatea este in miscare.

De aici, sa analizam avantajele pe care le are un model electric fata de orice alt model

Siguranta sporita

Nu este un secret faptul ca incercarea de a transporta materiale grele cu mainile goale poate fi incredibil de periculoasa, deoarece pot aparea tot felul de rani grave. Oricine si-a ranit mainile sau spatele in trecut prin ridicarea unei sarcini supradimensionate va putea aprecia pericolele implicate de acel tip de activitate.

Chiar daca este posibil sa o purtati cu mana, pur si simplu nu este o idee buna. Un cric electric pentru paleti ISCIR Brad poate muta articole voluminoase fara riscuri pentru sanatatea angajatilor.

Transport mai rapid

Dupa cum am mentionat deja, deplasarea manuala a obiectelor grele este o activitate periculoasa, dar si consumatoare de timp. Cricurile electrice pentru paleti ISCIR Brad elimina majoritatea sarcinii de lucru de la utilizator la masina.

Sa fim sinceri, o masina se va putea misca mult mai repede decat ar putea vreodata un om. Ca rezultat, paletii sunt capabili sa ajunga la locul potrivit cat mai repede posibil, ceea ce creste productivitatea cu o marja uriasa.

Design compact

Stivuitoarele si cricurile actionate manual ofera o modalitate de a misca obiecte grele care nu se puteau face doar cu mainile goale, dar acest model de masini are dezavantajele sale. Natura voluminoasa a acestor tipuri de masini le face dificila deplasarea prin culoare inguste sau zone aglomerate cu diverse obiecte si masini.

Nu este neobisnuit ca un caz de judecata slaba sa aiba ca rezultat daune grave asupra bunurilor sau lucratorilor din zona in acel moment. In schimb, designul relativ compact al cricurilor electrice pentru paleti ISCIR Brad inseamna ca se poate deplasa cu relativa usurinta prin spatii aglomerate.

Drept urmare, este mai putin timp pierdut incercand sa aflam cum sa trecem utilajele prin anumite zone ale depozitului.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.