ISCIR – RSVTI Arad

iscir arad rsvti arad
iscir arad rsvti arad

Transpaleta manuala este fara indoiala cel mai esential instrument in manipularea materialelor. Timp de decenii, a servit ca „primul asistent” pentru operatorii de camioane ascensoare, incarcarea si descarcarea paletilor la fata locului. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Arad – RSVTI Arad.

Transpalet manual ISCIR Arad

Ca producatori consacrati de transpalete manuale, am dezvoltat o gama de masini care sunt adaptate nevoilor operatorilor. Simplu de manevrat si manevrat, transpaletele noastre manuale permit transportarea unuia sau mai multor paleti in jurul lor fara a folosi echipamente grele.

Cunoscute si sub denumirea de paleti sau jiggeri, transpaletele noastre manuale sunt relativ mici si utilizeaza sisteme hidraulice integrate pentru ridicarea si coborarea furcilor pentru un transport usor de paleti.

Dimensiunea si eficienta lor le fac ideale pentru utilizare in depozite, magazine si industrie, unde pot fi utilizate in toate tipurile de aplicatii, contribuind la crearea unui mediu mai productiv.

Transpalete manuale ISCIR Arad pentru fiecare aplicatie

Fie ca sunteti in cautarea unui transpalet manual care sa lucreze pe distante scurte in conditii de mediu umede si dure sau ca banc de lucru in care este necesara o ridicare ridicata, suntem siguri ca vom avea un transpalet care sa corespunda cerintelor dumneavoastra.

Transpaletele ISCIR Arad sunt vazute in mod obisnuit in depozite, depozite si alte medii in care paletii din lemn sunt frecvent folositi. Exista multe tipuri diferite de transpalete disponibile pentru a se potrivi cu tot felul de cerinte diferite, inclusiv:

  • Camioane cu paleti de teren accidentat
  • Camioane cu paleti ridicate
  • Camioane cu paleti cu profil redus
  • Mini transpalete
  • Camioane cu paleti extra-lungi / extra-late
  • Camioane palet galvanizate
  • Camioane cu paleti cu cantare incorporate
  • Transpalete electrice / electrice

Cricurile pentru paleti sunt unele dintre cele mai esentiale instrumente gasite in depozite si santiere. Mai ieftine si mai usor de operat decat stivuitoarele si mai sigure decat forta de munca manuala, cricurile pentru paleti sunt utilizate pentru transportul de sarcini mici pe distante scurte.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Arad.

Aceste instrumente sunt disponibile in doua variante: cricuri manuale pentru paleti si cricuri electrice pentru paleti. Ambele pot fi optiuni bune in functie de dimensiunea si scopul proiectului.

Cum se opereaza un transpalet manual

Cricurile manuale pentru paleti sunt mai simple si mai accesibile decat cricurile electrice pentru paleti si necesita, de asemenea, mai putin intretinere. Ele pot fi o alegere buna pentru depozite mici sau mijlocii sau santiere de constructii. Iata cei patru pasi simpli pentru utilizarea unui cric manual pentru paleti.

Localizati maneta de eliberare

Stati in spatele cricului paletului cu mainile pe manerul de directie metalic, spre varfurile care sunt orientate spre exterior. Snururile sunt cele doua bucati orizontale de metal care vor ridica paletii. Localizati maneta de eliberare din plastic pe maner; aceasta se gaseste de obicei atasata la bara centrala. Poate fi o culoare diferita pentru a o face sa iasa in evidenta, dar daca nu, ar trebui sa fie evidenta.

Mutati cricul paletului in orice doriti sa miscati si cuplati parghia pentru a cobora varfurile

Apoi, impingeti cricul paletului pe paletul pe care doriti sa il mutati. Apasati maneta de deblocare in sus si in interior pentru a cobori varfurile la aproximativ un centimetru de la sol. Daca varfurile sunt deja coborate, acestea nu se vor misca cand apasati maneta.

Coborati varfurile

Odata ce varfurile au fost coborate complet, le puteti glisa sub paletul pe care doriti sa il mutati. Daca sunt inca prea inalte pentru a aluneca usor sub palet, este posibil sa nu fie coborate pana la capat si ar trebui sa apasati din nou maneta de eliberare. A

sigurati-va ca impingeti varfurile ISCIR Arad pana la capat prin partea inferioara a paletului, astfel incat rotile sa se sprijine pe podea si nu pe nicio parte a paletului.

Odata ce varfurile sunt pozitionate sub palet, trageti manerul metalic si intreaga bara centrala spre dvs. intr-un unghi. Ar trebui sa simtiti o anumita rezistenta si sa observati ca varfurile ridica incet paletul ISCIR Arad. Repetati acest lucru de mai multe ori, astfel incat varfurile sa fie suficient de departe de podea pentru a nu le trage.

Cum se opereaza un cric electric pentru paleti

Cricele electrice pentru paleti pot fi chiar mai convenabile de utilizat decat cricurile manuale pentru paleti, deoarece miscarea manuala de ridicare a clemelor se face electronic. Multi au, de asemenea, o caracteristica „ride-on” care va poate facilita deplasarea intr-un depozit mare

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.