ISCIR – RSVTI Alba

iscir alba rsvti alba
iscir alba rsvti alba

Stivuitoarele telescopice depasesc multe alte masini cand vine vorba de ridicarea si plasarea consumabilelor, dar pot face si mai mult decat atat. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Alba – RSVTI Alba.

Stivuitoarele telescopice ISCIR Alba

Aceste masini functioneaza si ca dispozitive de mutare si manipulare a materialelor. Pe santierele agricole, materialul in miscare este cel mai frecvent tip de loc de munca. Aceste masini pot functiona si ca elemente de mutare a materialelor pe santierele de constructii.

Manipulatorii telescopici au nevoie de suplimente selectate pentru a muta materialul la fel ca pentru ridicarea consumabilelor. Multi antreprenori inchiriaza echipamente de manipulare pentru a muta pietris si murdarie.

Altii inchiriaza galeti. Aceste suplimente au o acoperire mai buna inainte si mai multa aderenta. In timp ce capacitatea variaza intre modele, majoritatea masinilor pot deplasa sarcini care cantaresc intre 2000 si 5000 de kilograme.

Pentru multe lucrari, manipulatoarele telescopice ISCIR Alba pot inlocui buldoexcavatoarele si incarcatoarele tractoare. In timp ce incarcatoarele pot ridica si deplasa materiale, capacitatea lor este limitata. Multe incarcatoare pot ridica materiale agricole si industriale doar cativa metri.

Pentru a incarca sau descarca un stivuitor ISCIR Alba, majoritatea incarcatorilor au nevoie de o rampa. Deoarece manipulatoarele telescopice au o acoperire mult mai mare, pot ridica si descarca fara o rampa. Avand in vedere ca pot face treaba a doua masini, manipulatoarele telescopice va pot ajuta si sa economisiti bani.

Manipulatorii telescopici ISCIR Alba se descurca bine si la conducerea pe un teren neuniform si stancos. Au o amprenta triunghiulara, care ii ajuta sa ramana stabili. Aceste masini raman, de asemenea, stabile atunci cand bratele lor sunt scazute la sol.

Multe modele au, de asemenea, sisteme hidraulice care ii ajuta sa ramana pe pozitie pe suprafete inegale, in timp ce alte modele vin cu stabilizatoare. Aceste caracteristici se adauga amprentei masinii, ceea ce imbunatateste stabilitatea. Stabilizatoarele pot creste, de asemenea, functionalitatea pe pante.

Echipajele care folosesc manipulatoare telescopice pentru a muta sarcini mari ar trebui sa ia masuri suplimentare pentru siguranta

Inainte de utilizare, acestea trebuie sa verifice presiunea anvelopelor. La ridicarea materialului, echipajul dvs. trebuie sa se asigure ca utilajul este stabil. Cand vor manipula materiale, vor dori sa mentina bratul cat mai jos posibil pana la sol.

Aceasta pozitie mentine centrul de greutate al masinii scazut, ceea ce il face mai sigur. Ferestrele mai mari la modelele mai noi imbunatatesc vizibilitatea, chiar si atunci cand bratul este scazut.

In timp ce manipulatorii telescopici pot muta cantitati mari de material, ei au si dezavantaje. Cu suplimentele potrivite, pot muta solul liber. Cu toate acestea, ei nu pot sapa departe in pamant.

Cupele de prindere pot oferi unele capabilitati de sapat. Daca slujba dvs. necesita sapaturi extinse sau mutarea unei cantitati mari de pamant, poate fi necesar sa luati in considerare inchirierea a doua stivuitoare ISCIR Alba.

Ridicarea oamenilor in siguranta

Manipulatorii telescopici pot ridica mai mult decat obiecte si materiale. Multe modele pot, de asemenea, ridica oamenii in siguranta. Pentru a utiliza acest tip de masina ca lift pentru lucratori, veti avea nevoie de un atasament pentru platforma de lucru.

Majoritatea platformelor au fante pentru furci si le puteti ridica folosind furcile pentru paleti ale masinii. Stifturile de siguranta tin platforma in pozitie pe furci.

Cu toate acestea, nu toate suplimentele pentru platforma vor satisface nevoile echipajului dvs. Cititi cu atentie specificatiile inainte de a utiliza un manipulator telescopic ca elevator de personal.

Multe platforme au caracteristici de siguranta suplimentare pentru echipajul dvs. Unele vin cu spate inalt pentru o stabilitate suplimentara. Majoritatea au stifturi de siguranta pentru a mentine poarta inchisa in timpul lucrului.

Multe platforme au, de asemenea, restrictii de siguranta, astfel incat lucratorii dvs. sa nu fie nevoiti sa isi faca griji cu privire la caderi de la inaltime. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Alba.

Cautati intotdeauna platforme care indeplinesc sau depasesc standardele de administrare a securitatii si sanatatii in munca (OSHA). Respectarea acestor linii directoare este cel mai bun mod de a va mentine echipa in siguranta.

In multe cazuri, manipulatoarele telescopice cu componente de ridicare functioneaza mai bine si fac mai mult decat alte tipuri de ascensoare. Aceste masini au capacitati mai mari decat multe platforme de lucru aeriene si ascensoare cu brat.

Cu toate acestea, acoperirea medie a manipulatorului telescopic poate fi mai mica decat cea a ascensoarelor cu brat si a foarfecelor. Cu toate acestea, manipulatorii telescopici pot satisface multe nevoi pe un loc de munca. Aceasta abilitate face adesea alegeri mai bune pentru inchiriere.

Un singur manipulator poate folosi accesoriul furcii pentru a descarca paletii dintr-un camion si pentru a-i stivui langa o zona de lucru. Apoi, masina se poate bloca pe platforma de lucru. Cu caracteristicile de siguranta la locul lor, echipajul dvs. poate incarca materialele si consumabilele necesare. De asemenea, pot urca la bord si isi pot face treaba de la inaltimi mai mari.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.