SSM TIMISOARA

Securitate si Sănătate în Muncă TIMISOARA (SSM TIMISOARA)

Eforturile de securitate și sănătate în muncă TIMISOARA (SSM TIMISOARA) s-au definit prin pregătirea și instruirea lucrătorilor avînd ca efect, efectuarea operațiilor fără riscuri de accidentări.

Care este cel mai important element al siguranței lucrătorilor in TIMISOARA?

Simplu, comunicarea. Comunicarea este probabil cel mai important element al siguranței la locul de muncă. Dincolo de comunicare ne cunoastem unul pe celalalt, stim ce atributii avem si ne sprijinim. Exista și implicare între angajator și angajat în legătură cu problemele de securitate și sănătate la locul de muncă.

Securitatea și sănătatea în muncă TIMISOARA (SSM TIMISOARA) are ca scop prevenirea accidentelor, prin instruirea lucrătorilor, cu servicii utile, de înaltă calitate.

SSM TIMISOARA ajută ca lucrătorii sa fie responsabili atât pentru sănătatea și securitatea proprie cat și a colegilor lor. De asemenea, prin respectarea instrucțiunilor primite în cursul sesiunilor de formare SSM, lucrătorii vor cunoaște și vor aplica măsurile de prevenire a lucrului pe șantier.

Totodată, SSM TIMISOARA are ca scop implementarea unor strategii și reglementări pentru prevenirea bolilor și a accidentelor la locul de muncă. Domeniul de aplicare este larg, cuprinzând o mare varietate de discipline.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!