SSM Ștefăneștii de Jos

SSM Ștefăneștii de JosSSM Ștefăneștii de Jos vă oferă sfaturi pentru creșterea protecției ochilor la locul de muncă. Atunci când sunt alese echipamentele de protecție individuală, adecvate pentru ochi și față, alegeți întotdeauna echipamentul de protecție care apără lucrătorii împotriva riscului cel mai grav.

Obiectivele SSM Ștefăneștii de Jos pentru bunăstarea la locul de muncă

Șantierele de construcții prezintă riscuri semnificative de răni oculare. În fiecare zi, lucrătorii se confruntă cu o multitudine de pericole, inclusiv așchii de lemn, fragmente de metal sau particule mai fine, cum ar fi praful și nisipurile create de amestecarea, tăierea sau ciobirea cimentului.

SSM Ștefăneștii de Jos a înțeles că implicațiile pot fi grave, variind de la vedere temporară încețoșată, iritație sau arsuri, până la tulburări de vedere severă și pe termen lung sau chiar orbire. În alte cazuri, în care contactul direct cu substanțe cum ar fi ceața lichidă sau sursele de radiații nu poate provoca vătămări instantanee, poate avea un efect lent, constant și, în cele din urmă, dăunător asupra ochilor.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Ștefăneștii de Jos efectuează evaluarea riscurilor

Evaluările pericolelor individuale și în echipă sunt efectuate de SSM Ștefăneștii de Jos înainte de începerea fiecărei sarcini și sunt luate în considerare expunerile multiple la pericole. SSM Ștefăneștii de Jos încearcă să reducă efectele unei tragedii prin acțiuni de prevenire a majorității leziunilor oculare.

Astfel de leziuni pot fi reduse, dacă nu prevenite, prin respectarea unor măsuri cheie necesare pentru o protecție eficientă a ochilor, recomandate de SSM Ștefăneștii de Jos. Ceea ce provoacă o leziune oculară va depinde de tipul de muncă întreprinsă la fața locului, așa că prima linie de apărare este efectuarea unei evaluări a riscurilor pentru a identifica pericolele potențiale.

Pentru SSM Ștefăneștii de Jos, prioritatea este eliminarea acestor pericole înainte de a începe lucrul. Cu toate acestea, deoarece acest lucru nu este întotdeauna posibil, ochelarii de protecție sunt de importanță critică pentru protecția ochilor.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Ștefăneștii de Jos

Conform legilor securității și sănătății în muncă, angajatorii au obligații legale care acoperă furnizarea și utilizarea echipamentului individual de protecție (EIP). Angajatorii trebuie să furnizeze EIP adecvat lucrătorilor și să ofere instruire în utilizarea, purtarea și întreținerea corespunzătoare a EIP, precum și instrucțiuni privind modul de detectare și raportare a oricăror defecțiuni.

Acolo unde este implicată siguranța ochilor, SSM Ștefăneștii de Jos oferă soluția potrivită de ochelari pentru mediul de lucru. Există mai multe tipuri diferite de ochelari disponibili, astfel încât inginerii noștri de siguranță vor trebui să evalueze riscurile cu care se confruntă lucrătorii pentru a oferi echipamentul cel mai adecvat.

Ochelarii de protecție și ecranele faciale sunt toate folosite în mediile de construcție și fiecare are o utilizare specifică. SSM Ștefăneștii de Jos vă oferă mai multe tipuri de echipamente individuale de protecție prin magazinul cu profil SSM al firmei.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Ochelarii de protecție sunt potriviți atunci când zona ochilor nu trebuie să fie complet închisă pentru a rămâne protejată. Aceștia sunt testați de SSM Ștefăneștii de Jos pentru a ne asigura că respectă standardele de siguranță și că oferă un nivel de rezistență la impact împotriva particulelor de mare viteză.

Sunt disponibile și tratamente avansate pentru lentile, cum ar fi straturile anti-aburire și anti-zgârieturi. Tehnologia anti-aburire permite lucrătorilor din construcții să îndeplinească sarcini în interior și în aer liber, fără a-și face griji cu privire la afectarea vederii, ceea ce poate scade riscul de accidente.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Ochelarii de protecție protejează împotriva pericolelor mai grave pentru ochi, cum ar fi praful, particulele zburătoare, metalul topit și lichidele fierbinți și trebuie utilizați ori de câte ori este necesară o etanșare pentru a proteja ochii. Acest lucru previne alunecarea oricăror obiecte sau lichid prin spațiul dintre față și ochelari.

SSM Ștefăneștii de Jos amintește de ochelarii de protecție cu ventilație anti-zgârieturi și anti-aburire sau cu un strat de lentile anti-aburire pentru o protecție mai eficientă în medii în schimbare.

Pentru o bună protejare a muncitorilor și pentru evitarea costurilor suplimentare apărute din nerespectarea legislației SSM, contactați echipa noastră în pagina de contact!