SSM Severin

SSM Severin
SSM Severin își propune să instruiască muncitorii în evaluarea riscurilor, aceștia putând afla mai multe despre sistemele de protecție împotriva riscurilor, cum să comunice clar cu ceilalți despre pericole și cum să îi ajute pe cei care sunt mai vulnerabili decât alții.

Obiectivele SSM Severin pentru bunăstarea la locul de muncă

Odată ce locurile de muncă au acoperit elementele de bază în instruirea în domeniul securității și sănătății la locul de muncă, unii angajatori își îndeamnă angajații să urmeze cursuri suplimentare de siguranță și formare aferentă de evaluare a riscurilor.

Cursurile de instruire oferite de SSM Severin învață cum să fie folosite echipamentele de protecție, cum să fie activate alarmele de pericol și cum să se lucreze în echipă, precum și care sunt propriile responsabilități. Atunci când lucrează pentru a respecta aceste reglementări, angajatorii trebuie să înceapă prin crearea unui plan de prevenire a pericolelor.

Un plan de prevenire este elaborat de SSM Severin pentru toți angajatorii care au mai mulți angajați. Acest plan include instrucțiuni privind modul de reducere a riscului de pericole la locul de muncă, precum și instruire pentru angajați cu privire la ceea ce pot face pentru a evita producerea lor.

Acest lucru va ajuta la reducerea riscului de apariție a incidentelor, inclusiv a unui incendiu provocat de instalații într-o varietate de moduri.
Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Severin efectuează evaluarea riscurilor

Inspecțiile de securitate și sănătate ale SSM Severin reprezintă o parte importantă a creării unui loc de muncă sigur. Există mai multe aspecte pozitive care vin odată cu finalizarea inspecțiilor anuale sau ori de câte ori jurisdicția locală cere ca acestea să fie finalizate, inclusiv:

  • Un loc mai sigur pentru rezidenți sau angajați.
  • O clădire mai sigură pentru vizitatori sau clienți.
  • Siguranța locului de muncă. Multe unități care au avut un accident legat de incendiu nu se vor redeschide, ceea ce duce la pierderea locurilor de muncă.
  • O valoare de revânzare mai bună pentru clădire, deoarece nu va fi nimic care să fie reparat ca și cost suplimentar la vânzarea acesteia.
  • Costuri mai mici de asigurare pot fi disponibile pentru cei care întrețin și instalează în mod corespunzător sistemele de protecție împotriva incendiilor.

Prevenirea incidentelor la locul de muncă este unul dintre cele mai importante domenii de interes pentru SSM Severin. Având în vedere acest obiectiv, firma noastră are o serie de cerințe axate pe prevenirea situațiilor de urgență. Aceste standarde îi ajută să le arate angajatorilor cum pot reduce riscul de pericol și cum se pot asigura că angajații vor fi cât mai în siguranță.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Severin

Planul de siguranță întocmit de SSM Severin este în formă scrisă și trebuie să fie disponibil pentru revizuire de către toți angajații în orice moment doresc. Mulți angajatori au o copie fizică a planului de prevenire a incidentelor în biroul lor și apoi o fac disponibilă angajaților prin diferite metode.

Angajații care au responsabilități directe în domeniul SSM trebuie să aibă un nivel înalt de pregătire, dar toți angajații ar trebui să fie instruiți cu privire la strategiile generale de prevenire. SSM Severin nu are cerințe specifice, deoarece nevoile de formare variază foarte mult de la o unitate la alta.

Ca plan scris, planul de prevenire a incidentelor folosește un limbaj pe care omul obișnuit îl poate înțelege cu ușurință.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

SSM Severin solicită angajatorilor ca toate locurile de muncă să includă ieșiri de urgență și planuri pentru modul în care sunt utilizate. Planul de ieșire de urgență (precum și planurile de exercițiu de ieșire la incendiu) este inclus în planul oficial scris de prevenire a situațiilor de urgență.

Unele dintre cerințele cheie pentru ieșirile de urgență includ:

  • Numărul de ieșiri. Fiecare zonă a unei instalații ar trebui să aibă cel puțin două căi de ieșire.
  • Ieșiri de calificare. Pentru a fi calificată ca ieșire de urgență, trebuie să conducă oamenii în afara clădirii.
  • Identificate clar. Ieșirile trebuie identificate prin semne de avertizare care se aprind (fie care funcționează cu baterii, fie cu materiale strălucitoare), astfel încât oamenii să le poată vedea.
  • Fără blocare. Trebuie să existe politici care să împiedice oamenii să blocheze ieșirile de urgență. Acestea includ uși, ferestre și alte rute identificate ca puncte de ieșire.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Cu toate acestea, unele pregătiri standard ale SSM Severin pe care le oferă angajaților includ ieșirile de urgență, simulările situațiilor periculoase și chiar exercițiile de incendiu surpriză.

Angajatorul poate identifica alte nevoi de formare pe baza riscurilor asociate cu locurile de muncă în sine. Specialiștii noștri sunt calificați pentru a oferi instruire și sprijin pentru aproape toate tipurile de meserii. Respectarea legislației SSM vă ajută să evitați toate tipurile de penalizări, fie amenzi, fie dosare penale sau chiar pedepsele cu închisoarea.

Solicitați întocmirea planului de urgență, contactând firma noastră prin completarea formularului de ofertă!