SSM Periș

SSM PerișSSM Periș (Securitate și Sănătate în Muncă Periș) se angajează să ofere antreprenorilor și lucrătorilor cunoștințele și instrumentele de care au nevoie pentru a-și respecta obligațiile SSM pentru a rămâne în siguranță. Investițiile în securitatea și sănătatea lucrătorilor pot reduce rănile și bolile și pot produce îmbunătățiri semnificative ale productivității și profitabilității unei organizații.

Obiectivele SSM Periș pentru bunăstarea la locul de muncă

SSM Periș poate asigura condiții de muncă sigure și sănătoase pentru muncitorii prin autorizarea măsurilor de securitate și sănătate în temeiul Legii nr.319/2006 privind protecția muncii. Prin asistarea și încurajarea companiilor în eforturile lor sunt asigurate condiții de muncă sigure și sănătoase.

Firma noastră mai organizează și programe de cercetare, informare, educație și formare în domeniu de securitate și sănătate în muncă. O atenție deosebită este acordată pericolului principal al lucrărilor de șanțuri și excavare, rănirea angajaților din cauza prăbușirii malurilor de pământ.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Periș efectuează evaluarea riscurilor

Firma noastră efectuează evaluarea riscurilor pentru pericolele potențiale din subminarea trotuarelor și clădirilor. Alte condiții nesigure care pot fi întâlnite includ atmosfere periculoase și pericole electrice ale liniilor electrice aeriene și subterane.

SSM Periș definește o excavație ca orice tăietură, cavitate, șanț sau depresiune pe suprafața pământului formată prin îndepărtarea pământului. Un șanț este definit ca o săpătură îngustă (în raport cu lungimea sa) realizate sub suprafața pământului. În general, adâncimea unui șanț este mai mare decât lățimea sa, dar lățimea unui șanț (măsurată în partea de jos) nu este mai mare de 4,6 m.

Înainte ca lucrătorii să intre într-un șanț, în general, trebuie efectuată o analiză a solului pentru a determina metodele adecvate de protecție a angajaților, cum ar fi înclinarea, sprijinirea sau ecranarea. SSM Periș sfătuiește angajatorii să ia în considerare potențialele pericole asociate cu echipamentele grele, căderea sarcinilor și traficul public de vehicule în imediata apropiere a operațiunilor de excavare.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Periș

În urma analizei riscurilor, SSM Periș sugerează câteva sfaturi cheie pentru siguranța șanțurilor, care vor ajuta la menținerea lucrătorilor în siguranță:

  • Asigurați-vă că există o modalitate sigură de a intra și de a ieși.
  • Asigurați-vă că șanțurile au protecție împotriva deformărilor.
  • Țineți materialele de lucru departe de marginea șanțului.
  • Nu intrați niciodată într-un șanț decât dacă acesta a fost inspectat corespunzător de o persoană competentă.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Atunci când tehnica de lucru, practica de lucru și controalele administrative nu sunt fezabile sau nu oferă o protecție suficientă, SSM Periș recomandă angajatorilor să furnizeze echipament personal de protecție angajaților lor și să asigure utilizarea corectă a acestuia.

Echipamentele de protecție personală, denumite în mod obișnuit „EIP”, sunt echipamente purtate pentru a minimiza expunerea la pericole care cauzează răniri și boli grave la locul de muncă. Aceste răni și boli pot rezulta din contactul cu pericole chimice, radiologice, fizice, electrice, mecanice sau alte pericole la locul de muncă.

SSM Periș vă oferă prin intermediul magazinului cu profil SSM, echipamente de protecție personală, care pot include articole precum mănuși, ochelari de protecție și pantofi, dopuri de urechi sau măști, căciuli de protecție, aparate respiratorii sau salopete, veste și costume întregi.

Toate echipamentele individuale de protecție sunt proiectate și construite în siguranță și ar trebui să fie întreținute într-un mod curat și fiabil. Ar trebui să se potrivească confortabil, încurajând utilizarea lucrătorilor. Dacă echipamentul individual de protecție nu se potrivește corect, poate face diferența între a fi acoperit în siguranță sau expus pericolelor.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Angajatorii au obligația de a instrui fiecare lucrător care trebuie să folosească echipamentul individual de protecție pentru a cunoaște:

-când este necesar;

-ce fel este necesar;

-cum să fie îmbrăcat, reglat, purtat și cum să fie scos.

Dacă urmează să fie utilizat EIP, SSM Periș este pregătită să implementeze un program EIP. Acest program abordează pericolele prezente; selectarea, întreținerea și utilizarea EIP; formarea angajaților și monitorizarea programului pentru a asigura eficacitatea lui continuă.

SSMS Periș evidențiază standardele și documentele SSM necesare legate de echipamentul individual de protecție. Utilizarea acestuia duce la un loc de muncă sigur și sănătos prin protecția angajaților, ceea ce duce la evitarea încălcării legilor SSM.

Bucurați-vă de o afacere sigură și rentabilă respectând sfaturile SSM Periș!