SSM Ocna Mureș

SSM Ocna MureșSSM Ocna Mureș recomandă ca o evaluare a riscului de incendiu să fie făcută întotdeauna în scris, deoarece aceasta este modalitatea ușoară de comunicare a constatărilor și oferă asigurarea că orice recomandări sunt îndeplinite.

Prin lege, toate spațiile comerciale sunt obligate să efectueze o evaluare a riscului de incendiu. Cu toate acestea, nu toată lumea înțelege bine această măsură esențială de siguranță la incendiu.

Obiectivele SSM Ocna Mureș pentru bunăstarea la locul de muncă

Oamenii se întreabă adesea „ce este o evaluare a riscului de incendiu?” SSM Ocna Mureș spune despre evaluarea riscului de incendiu că trebuie să fie în centrul planurilor de siguranță la incendiu ale clădirii dumneavoastră.

Modificările la aspectul unei clădiri, modul în care este utilizată sau tipul de ocupanți care folosesc sau locuiesc în clădire pot avea un impact semnificativ asupra planurilor de siguranță la incendiu. Prin urmare, este foarte important ca SSM Ocna Mureș să efectueze o revizuire a evaluării dumneavoastră a riscului de incendiu dacă oricare dintre acestea a avut loc.

Dacă în clădire sunt în mod regulat mai puțin de 5 ocupanți, atunci nu este necesar ca evaluarea riscului de incendiu să fie scrisă. Deci nu este întotdeauna un document.

Manusi Spuma Nitril CT HR

 

SSM Ocna Mureș efectuează evaluarea riscurilor

Evaluările riscului de incendiu efectuate de SSM Ocna Mureș sunt cuprinzătoare și iau în considerare numeroși factori de risc de incendiu.

Evaluările riscului de incendiu, din păcate, sunt adesea trecute cu vederea. Acest lucru poate duce la expunerea inutilă a clădirilor la riscul de incendiu și, uneori, la pierderea de vieți omenești.

SSM Ocna Mureș face din evaluarea riscului de incendiu o analiză întreprinsă a unei clădiri pentru a evalua riscul de incendiu al acesteia și pentru a oferi recomandări pentru a face clădirea mai sigură, dacă este necesar.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Ocna Mureș

Deși fiecare evaluare a riscului de incendiu este unică, următorii factori de prevenire și risc de incendiu ar trebui verificați de către evaluator ca parte a evaluării:

 • Construcția, aspectul și utilizarea clădirii.
 • Natura și numărul de ocupanți, inclusiv orice ocupanți potențial vulnerabili.
 • Echipamentele electrice de pe șantier care ar putea fi o sursă potențială de aprindere.

Dacă clădirea are o istorie în izbucnirea incendiilor, SSM Ocna Mureș implementează măsurile de apărare împotriva incendiilor. Sunt verificate zonele pentru fumat, precum și măsurile de prevenire care au fost luate pentru prevenirea incendiilor cauzate de fumat.

În cazul incendiilor cauzate de iluminare sau de dispozitive de încălzire instalate și portabile este necesară montarea protecțiilor corespunzătoare și în stare bună de funcționare.

Indiferent dacă există sau nu exerciții de evacuare și instruire în materie de siguranță la incendiu în mod regulat, SSM Ocna Mureș implementează proceduri corecte de testare și întreținere pentru sistemele de siguranță la incendiu.

Cine gestionează securitatea la incendiu a clădirii știe cât de bine este făcută și păstrează înregistrări și documentații corespunzătoare cu privire la măsurile de siguranță la incendiu.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Recomandarea SSM Ocna Mureș este ca zonele cheie din fabrici să fie menținute departe de orice materiale combustibile. Pentru îmbunătățirea continuă mai solicită atenție:

 • Configurarea și întreținerea căilor de evacuare.
 • Aranjamente de depozitare pentru orice lichid inflamabil și periculos.
 • Sunt luate măsuri pentru limitarea răspândirii incendiului.
 • Există mijloace adecvate pentru a da alarma în caz de incendiu.
 • Semnele de securitate la incendiu sunt în locurile adecvate și utilizate corect.
 • Stingătoarele adecvate sunt în locațiile corecte.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

O evaluare a riscului de incendiu poate fi efectuată de SSM Ocna Mureș. De asemenea, suntem capabili să facem următoarele:

 • Înregistrăm toate constatările semnificative în detaliu și clar.
 • Întocmim un plan de acțiune de siguranță la incendiu elaborat, dacă sunt necesare modificări, înregistrăm acele acțiuni în scris.
 • Actualizăm în mod continuu evaluarea riscului de incendiu.

Dacă nu aveți o evaluare a riscului de incendiu și, în special, nu aveți măsurile de siguranță adecvate la incendiu, pedeapsa este urmărirea penală care duce la amenzi severe. Pedeapsa poate fi una cu închisoarea în cazuri de neglijență extremă.

Solicitați oferta SSM Ocna Mureș pentru a nu ajunge în una dintre aceste situații!