SSM Mărășești

SSM MărășeștiSSM Mărășești dispune de instrumentele necesare pentru a ajuta organizațiile să pună la punct un program de instruire în materie de siguranță. O forță de muncă bine instruită este un atu pentru orice firmă. În urma acumulării de cunoștințe în domeniul SSM, angajații pot să prevină accidentele și situațiile de boală mult mai eficient. Un loc de muncă cu lucrători bine instruiți poate crește cifra de afaceri și poate îmbunătății productivitatea muncii. Este esențial ca programele să fie actualizate periodic.

SSM Mărășești vă spune cum vă poate dăuna lipsa programelor de instruire

Afacerea dumneavoastră poate suferi daune, dacă nu desfășurați programe adecvate de instruire în materie de siguranță și sănătate. Dacă un muncitor a suferit un accident de muncă, atunci și costurile plătite vor fi mult mai mari.

Angajatul își poate lua concediu medical și de aici apar problemele:

-crește costul asigurării afacerii;

-instrumentele și echipamentele se deteriorează;

-este necesară angajarea de noi lucrători.

Acestea sunt o parte din cauzele pentru care SSM Mărășești vă pune la dispoziție un program amănunțit de instruire în materie de siguranță.

Ce înseamnă instruirea la locul de muncă?

Pentru o bună instruire a muncitorilor, SSM Mărășești își propune să le ofere acestora cunoștințe și abilități pentru siguranța la locul de muncă. Un plan eficient trebuie să includă instrucțiuni pentru identificarea pericolelor, pentru raportarea lor și pentru a fi capabili să facă față incidentelor.

Calitatea de angajator vă obligă legal și moral să vă instruiți angajații, pentru a lucra într-un mediu sigur și sănătos. Instruirea în domeniul SSM necesită și cursuri regulate de reîmprospătare a cunoștințelor. În timp, scade vigilența angajaților, iar protocoalele de siguranță se modifică pentru a ține pasul cu noutatea echipamentelor, a materialelor sau cu rolul lor în cadrul afacerii.

Avantajele instruirilor periodice

A investi mai mult timp într-un program de instruire bine planificat, oferă mai multe avantaje:

-prime de asigurare mai mici;

-crește productivitatea muncii;

-protecție împotriva proceselor de răspundere;

-crește satisfacția angajaților;

-scade compensația pentru concediu medical;

-sunt prevenite incidentele viitoare.

Programe de formare, în funcție de nevoi

Planificarea împreună cu SSM Mărășești a programului de formare oferă siguranță la locul de muncă prin minimizarea incidentelor, creșterea gradului de conștientizare al lucrătorilor, păstrarea sănătății acestora.

Unele tipuri de instruire necesită demonstrații practice. Ele pot fi făcute cu o singură persoană sau în grupuri, la birou sau chiar la locul de muncă al fiecăruia, conform legislației în vigoare (Legea nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă și Hotărârea de Guvern nr.1425/2006 cerințe minime de pregătire în domeniul securității și sănătății în muncă).

Instruire la locul de muncă în format digital

Programele de instruire sunt responsabile pentru schimbările în modul în care comunicăm, fiind foarte diferite de cele din anii trecuți.

Cu SSM Mărășești vă puteți crea propria aplicație, potrivit nevoilor dumneavoastră. Pot fi create aplicații chiar și pentru lucrătorii la distanță, care sunt mai greu de instruit. Pentru instruirea în format digital sunt folosite baze de cunoștințe cu videoclipuri, text gratuit și chiar chestionare. Este monitorizat progresul angajaților prin completarea chestionarelor, fiind actualizate cu versiuni noi.

Proces de instruire ușor

Îmbinarea prezentărilor teoretice cu observarea directă a obiectelor sau a fenomenelor face ca procesul de instruire să fie mult mai ușor. Accesul la materiale actualizate oferă eficiență planului de instruire.

Angajații dumneavoastră vor avea la îndemână cunoștințele de care au nevoie, pentru a obține o instruire completă în domeniul securității și sănătății în muncă.

SSM Mărășești vă oferă acces continuu și ușor prin participarea la instruirea în materie de securitate. Astfel, muncitorii instruiți își împrospătează memoria de câte ori consideră că este nevoie.

Scăpați de orice grijă!

Orice întrebare din partea dumneavoastră va primi răspuns într-o manieră profesionistă și completă din partea SSM Mărășești.

Urmați sfaturile specialiștilor noștri și respectați măsurile de siguranță pentru evitarea accidentelor de muncă!

Sunați acum pentru instruirea la locul de muncă sau online, la prețuri adaptate nevoilor dumneavoastră!