SSM Lupeni

SSM LupeniSSM Lupeni oferă un exemplu bine stabilit de participare la securitatea și sănătatea la locurile de muncă și poate sprijini, de asemenea, implicarea lucrătorilor în luarea deciziilor. Specialiștii noștri oferă lucrătorilor o modalitate formală și vizibilă de a avea un cuvânt de spus în ceea ce privește sănătatea și securitatea în muncă.

Obiectivele SSM Lupeni pentru bunăstarea la locul de muncă

În calitate de angajator, este responsabilitatea dumneavoastră să vă mențineți o forță de muncă sigură și sănătoasă. Un sistem de management al securității și al sănătății sau un program de siguranță vă poate ajuta să vă concentrați eforturile pentru a crea un mediu de lucru plăcut.

Planul de măsuri SSM, întocmit cu ajutorul SSM Lupeni, descrie ce fac oamenii din organizație pentru a preveni rănile și bolile la locurile de muncă. Fiecare organizație va avea propriul său sistem unic, care reflectă modul angajatorilor de a face afaceri, pericolele muncii prestate și modul în care este gestionată securitatea și sănătatea angajaților.

Dacă gestionați o afacere mică într-o industrie cu risc scăzut, sistemul dumneavoastră poate implica pur și simplu ascultarea preocupărilor angajaților și găsirea de soluții la toate problemele.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Lupeni efectuează evaluarea riscurilor

Înainte de a putea controla pericolele, SSM Lupeni identifică ce pericole sunt posibile în fiecare companie. Iată câteva modalități de a identifica pericolele pentru securitate și sănătate:

  • Examinarea înregistrărilor de accidente, răni și boli.
  • Revizuirea jurnalelor de securitate și sănătate, a jurnalelor de prim ajutor, a rapoartelor de compensare a lucrătorilor, plângeri și apeluri de închidere.
  • Depistarea tendințelor sau a factorilor comuni în tipuri de leziuni sau boli, părți ale corpului afectate, ora din zi/tur, locație, echipamente de protecție.

SSM Lupeni chestionează angajații pentru depistarea posibilelor incidente și examinează rapoartele de inspecție din evaluările anterioare, sondaje de asigurare sau consultări. Importante sunt și reglementările de securitate și sănătate care au legătură cu fiecare loc de muncă.

Consultanții SSM Lupeni vă pot ajuta să vă cercetați locul de muncă, pentru a știi pericolele potențiale și actuale. Sunt folosite listele de verificare pentru a localiza condițiile periculoase.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Lupeni

Fiecare antreprenor este sfătuit să verifice sistemul propriu de securitate și sănătate. Unele componente pot fi puternice, iar altele ar trebui să fie consolidate. SSM Lupeni descrie acești factori cheie și oferă idei despre cum trebuie actualizate măsurile din programul SSM.

În cazul în care administrați una dintre întreprinderi mici din Lupeni, sistemul de siguranță poate fi simplu și în mare parte informal. Măsurile recomandate de specialiștii noștri sunt folosite ca ghid practic și îl puteți adapta nevoilor dumneavoastră.

Deoarece întreprinderile mici nu pot permite adesea profesii interne în securitate și sănătate, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru configurarea sistemului. Serviciile noastre sunt gratuite și confidențiale în cazul încheierii unui contract de colaborare pe o perioadă ce va fi stabilită de comun acord.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Pentru îmbunătățirea măsurilor SSM este necesar să depuneți la fel de multă energie în angajamentul față de securitate și sănătate, precum în orice altă parte importantă a afacerilor. Trebuie să vă asigurați că includeți securitatea și sănătatea la locul de muncă în planul de afaceri și să-l integrați în toate aspectele afacerii.

SSM Lupeni poate să scrie o politică ce subliniază importanța pe care să o acordați securității și sănătății la locul de muncă. Printre măsurile incluse se află și:

  • Angajarea de resurse (timp, bani, personal) necesare pentru protejarea angajaților.
  • Organizarea de întâlniri cu un subiect de discuție referitor la siguranță.
  • Încurajarea participării angajaților la întâlnirile de securitate și sănătate.
  • Angajații vor trebui să urmeze practici de lucru sigure dacă lucrează pentru afacerea dumneavoastră.
  • Oferirea de răspunsuri la toate rapoartele privind condițiile sau practicile de muncă nesigure sau nesănătoase.
  • Dacă apar răni sau îmbolnăviri, este important de aflat cauzele.
  • Trecerea dincolo de reglementări, pentru a aborda toate pericolele, indiferent dacă sunt sau nu acoperite de legi.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Cel mai important este ca sistemul dumneavoastră să funcționeze pentru organizația dumneavoastră. SSM Lupeni vă ajută să decideți cum să utilizați cel mai bine un loc de muncă sigur și sănătos și cum să vă puneți planul în practică.

Completați formularul de ofertă pentru ca sistemul de măsuri SSM să fie de succes și să facă parte din operațiunea generală a afacerilor, evitând orice formă de penalizare din partea instituțiilor de control!