SSM Lipova

SSM LipovaSSM Lipova vorbește despre siguranța la locul de muncă ca fiind în mod normal un subiect care nu primește atât de multă atenție pe cât merită, adică până când apare un incendiu sau alt incident.

Obiectivele SSM Lipova pentru bunăstarea la locul de muncă

În cele mai multe cazuri, însă, incendiile la locul de muncă pot fi prevenite sau oprite înainte ca acestea să provoace prea multe daune, mai ales când au fost instalate dispozitivele corecte de detectare a incendiilor.

SSM Lipova vă oferă câteva sfaturi utile care pot ajuta la prevenirea incendiilor în mediile de lucru:

  • O bună păstrare a curățeniei la locul de muncă este esențială.
  • Întreținerea mașinilor și a elementelor electrice.
  • Depozitați și utilizați substanțele chimice în mod responsabil.
  • Testați regulat sistemul de alarmă de incendiu.
  • Fumatul este permis doar în zone delimitate.
  • Mențineți accesul ușor la toate panourile electrice de comandă și echipamentele de alarmă de incendiu.

Dezordinea nu numai că face mai dificilă îndeplinirea sarcinilor zilnice la locul de muncă; poate împiedica accesul ușor la ieșirile de incendiu sau la alte ieșiri de urgență și chiar poate alimenta un incendiu deja pornit. Ca urmare, SSM Lipova recomandă să păstrați dezordinea la minimum, indiferent de tipul de mediu de lucru.

Menținerea utilajelor și a elementelor electrice în stare bună de funcționare vor contribui în mare măsură la prevenirea incendiilor la locul de muncă, deoarece reduce posibilitatea de supraîncălzire, scântei neprotejate sau scurtcircuite.

Angajații nu trebuie să încerce să efectueze reparații la elementele electrice decât dacă sunt calificați corespunzător pentru a face acest lucru. SSM Lipova îndeamnă ca toate pericolele sau defecțiunile electrice potențiale să fie raportate imediat.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Lipova efectuează evaluarea riscurilor

SSM Lipova efectuează evaluarea riscurilor pentru a se asigura că toți angajații care folosesc produse chimice au citit și au înțeles instrucțiunile asociate cu utilizarea lor în siguranță. La depozitarea oricăror substanțe chimice, acestea ar trebui plasate în zone care nu sunt doar ventilate adecvat, dar și care nu se încălzesc prea mult. Nicio flacără deschisă nu trebuie permisă în zonele de depozitare și utilizare.

Multe incendii apar la locul de muncă în fiecare an, ca urmare a defecțiunii echipamentului de alarmă de incendiu. SSM Lipova se asigură că toate dispozitivele de detectare a incendiilor și alarmele de fum sunt testate periodic. Acest lucru vă va permite să programați lucrările de reparație sau întreținere la unitățile defecte înainte ca acestea să prezinte pericol de incendiu.

Fumatul nu trebuie permis niciodată în zonele de depozitare, în zonele în care sunt depozitate substanțe chimice sau în zonele de lucru în care vor exista scântei. Asigurați-vă că angajații fumează numai în zonele desemnate sau deloc, dacă locul de muncă în cauză este considerat cu prea mare risc de incendiu pentru a permite flăcări deschise.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Lipova

Este esențial să păstrați accesul la toate panourile electrice complet liber și fără resturi, mobilier, unelte și alte obiecte. În caz contrar, închiderea acestor sisteme va dura mai mult în caz de urgență. Menținerea la îndemână a echipamentului de alarmă de incendiu vă asigură că acesta poate funcționa corespunzător în cazul izbucnirii unui incendiu.

Un stingător de incendiu este o cerință legală pentru fiecare unitate: fie că este un birou, un loc de afaceri, un sit industrial sau altfel. Dar problema este că nu toate stingătoarele sunt create la fel. SSM Lipova vă ajută la obținerea stingătoarelor potrivite pentru nevoile companiei, necesități vitale pentru capacitatea de a funcționa.

Pentru a cunoaște stingătoarele și clasele acestora, SSM Lipova specifică diferitele clase de incendii care ar putea avea loc în unitate și cum diferă acestea, deoarece toate vor avea metode diferite de stingere.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Pe baza tipurilor de incendii, există cinci tipuri de stingătoare. Alegerea SSM Lipova ca și consultant vă ajută atunci când faceți o alegere finală pentru a vă asigura că v-ați pregătit pentru cel mai probabil scenariu de incendiu.

Odată selectat stingătorul potrivit, toți lucrătorii trebuie să aleagă echipamentul potrivit, astfel încât să se poată implica în siguranță și eficient într-o situație de urgență reală, când tensiunile sunt mari. Instruirea angajaților cu privire la manipularea stingătoarelor de incendiu asigură că aceștia răspund rapid și eficient în cazul unui incendiu.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

SSM Lipova vă ajută să alegeți echipamentele corect, să gestionați corect, pentru ca printr-un răspuns rapid compania să fie scutită de daune costisitoare. Firma noastră oferă o gamă largă de dispozitive de detectare a incendiilor de înaltă calitate pentru întreprinderile mici și mari.

Dacă doriți să aflați mai multe despre prevenirea incendiilor la locul de muncă sau dacă sistemele de alarmă de incendiu ale companiei dumneavoastră trebuie să fie modernizate, contactați-ne!