SSM Ineu

SSM IneuSSM Ineu este responsabilă pentru aplicarea măsurilor de securitate și sănătate la locul de muncă. Firma noastră oferă informații angajatorilor, angajaților și persoanelor care desfășoară activități independente cu privire la securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Obiectivele SSM Ineu pentru bunăstarea la locul de muncă

Obiectivele SSM Ineu în domeniul securitate și sănătate la locul de muncă sunt minimizarea riscurilor și promovarea bunăstării angajaților. Strategic, firma noastră vă poate ajuta să vă dezvoltați sau să vă îmbunătățiți procesele, procedurile sau programele pentru a atenua sau elimina riscurile de securitate și sănătate la locul de muncă.

Proiectele pe care le-am finalizat pentru clienți includ:

  • Analizarea și dezvoltarea unui program formal de siguranță.
  • Formularea de procese și proceduri pentru a aborda preocupările legate de securitate și sănătate (de exemplu, substanțe ilegale, violență la locul de muncă și multe altele).
  • Implementarea și îmbunătățirea programelor de bunăstare a angajaților.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Ineu efectuează evaluarea riscurilor

Posibilitatea de violență față de angajați ar trebui să fie acoperită în declarația de siguranță. SSM Ineu sfătuiește angajatorii să pună în aplicare măsuri de protecție pentru a elimina riscul de violență, pe cât posibil. De asemenea, ar trebui să ofere angajatului mijloace adecvate pentru a minimiza orice risc rămas.

Evaluarea riscurilor de către SSM Ineu este o soluție la problemele de securitate și sănătate la locul de muncă. Echipa noastră de specialiști pune accentul pe facilitățile de producție, mediile din birouri, verificarea echipamentelor de siguranță.

Organizațiile din toate industriile ar trebui să se concentreze pe furnizarea unui mediu sănătos, sigur și securizat pentru angajații, clienții și furnizorii lor.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Ineu

Departamentul Resurse umane al SSM Ineu furnizează procese, proceduri, programe și instruire care ajută la minimizarea sau eliminarea riscurilor de securitate și securitate la locul de muncă, asigură conformitatea înregistrărilor cu standardele de siguranță și promovează sănătatea și bunăstarea generală a angajaților dumneavoastră.

Asigurarea conformității cu reglementările și standardele de securitate și sănătate este importantă pentru protecția angajaților și a afacerii dumneavoastră. SSM Ineu vă poate ajuta prin furnizarea de resurse pentru a asigura conformitatea cu evidența, inclusiv formularele de securitate și sănătate și Fișele cu datele de securitate ale materialelor.

Oferirea de formare corectă și antrenantă este esențială pentru a vă asigura că angajații înțeleg și respectă regulile și așteptările organizației dumneavoastră. Experții noștri din Resurse umane pot personaliza formarea pentru a răspunde nevoilor specifice companiilor.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

SSM Ineu vă oferă instruire personală la locația pe care o alegeți, precum și module de instruire virtuală live și e-learning. Câteva exemple de instruire în materie de securitate și sănătate includ instruirea privind hărțuirea la locul de muncă, pentru a vă asigura că angajații au cunoștințele, instrumentele și resursele necesare pentru a se proteja pe ei înșiși, precum și pentru răspunderea companiei.

Programele de învățare electronică organizate de SSM Ineu includ:

-hărțuirea la locul de muncă;

-prevenirea comportamentului abuziv;

-locuri de muncă fără alcool și droguri;

-prevenirea violenței la locul de muncă;

-training pentru muncitorii activi și multe altele.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Acordarea asistenței necesare unităților este oferită pentru organizarea și efectuarea în continuare a diferitelor măsurători ale caracteristicilor factorilor de producție nocivi și periculoși, precum și evaluarea corespunzătoare a siguranței echipamentelor specializate.

Planul de pregătire și răspuns în caz de urgență este dezvoltat pentru a asigura conformitatea, precum și continuitatea operațiunilor. Elaborarea acestora se face împreună cu restul departamentelor, fiind incluse diverse programe și planuri, cu ajutorul cărora se va îmbunătăți siguranța muncii în instituție.

Informarea salariaților cu privire la legislația în vigoare și alte acte de reglementare în domeniul securității și sănătății în muncă se face cu scopul de a nu fi încălcate, evitând penalizările sub formă de amenzi SSM sau dosare penale.

Accesați site-ul SSM Ineu pentru orice informație legată de măsurile SSM!