SSM Câmpina

SSM CâmpinaSSM Câmpina respectă HG nr.1425/2006 care aprobă Normele metodologice de aplicare a Legii securității și sănătății în muncă (Legea nr.319/2006). Astfel puteți primi ajutor pentru a gestiona situațiile de securitate din organizația dumneavoastră. Responsabilitatea pentru siguranța muncitorilor, din punct de vedere legal, este a angajatorilor. Nerespectarea legilor ar putea afecta activitatea unității, ceea ce înseamnă un cost ridicat, timp pierdut și chiar sancționarea penală a angajatorilor.

Sfaturi pentru un bun management din partea specialiștilor SSM Câmpina

Un management eficient al întreprinderilor înseamnă beneficii semnificative. Contribuția directă garantează succesul general al afacerii, indiferent de formele și mărimile sectoarelor industriale sau ale întreprinderilor.

Pe lângă datoriile morale și legale ale angajatorilor, un impact puternic îl au consecințele unui accident grav de muncă. Daunele aduse mărcii și reputației unităților sunt însemnate în cazul producerii incidentelor. O abordare pozitivă a managementului sănătății și siguranței poate reduce potențialul pierderilor financiare din afacerea dumneavoastră. SSM Câmpina vă poate ajuta să implementați măsurile de securitate printr-o colaborare în vederea consilierii.

Implementarea măsurilor SSM

Baza managementului sănătății și securității la locul de muncă stă în întocmirea și respectarea unui plan de siguranță prin care sunt protejați atât angajații, cât și angajatorii. Promovarea măsurilor incluse în plan joacă un rol vital în gestionarea măsurilor SSM. Prin respectarea regulilor care compun planul de siguranță, reduceți șansele producerii accidentelor de muncă, îmbunătățiți moralul și motivația personalului, reduceți absenteismul și economisiți bani. Eficiente sunt și cursurile oferite de SSM Câmpina cu privire la elementele de bază ale securității și sănătății în muncă. Vă putem ajuta prin măsurile de instruire oferite pentru orice nivel al afacerii.

Afișe cu Legea privind sănătatea și securitatea în muncă

  • Afișele referitoare la Legea privind sănătatea și securitatea în muncă trebuie să fie expuse în locuri unde lucrătorii le pot citi cu ușurință.
  • Puteți anexa și o listă simplă prin care muncitorii sunt anunțați despre obligațiile pe care le au, dar și despre îndatoririle dumneavoastră, ca angajator.
  • Afișe cu regulamentul de ordine interioară sau semnalizările căilor de ieșire în caz de urgență ajută la evitarea accidentărilor și la reducerea posibilelor daune materiale.
  • Detaliile despre reprezentanții pentru siguranța angajaților și modul de contact al acestora nu trebuie să lipsească din anunțuri.

Participarea angajaților în respectarea măsurilor SSM

Încurajarea muncitorilor în luarea deciziilor și la respectarea legilor înseamnă asumarea responsabilităților acestora în problemele de sănătate și securitate în muncă. Un loc de muncă sigur și sănătos implică deopotrivă angajații și angajatorii. O metodă de încurajare a muncitorilor în respectarea legilor SSM este cunoașterea de către aceștia a supervizorilor și a angajatorilor. Nivelul de încredere al personalului în autorități va crește, efectul fiind urmarea practicilor mai sigure. Vor putea astfel să semnalizeze situațiile care pot duce la accidente grave de muncă.

Beneficiile respectării măsurilor SSM

Respectarea practicilor de sănătate și siguranță la locul de muncă aduce numeroase beneficii pentru toți cei implicați în bunul mers al unei afaceri. SSM Câmpina vă amintește câteva:

  • Protejarea angajaților dumneavoastră de răniri sau alte vătămări la locul de muncă. Astfel, sunt prevenite leziunile obișnuite cum ar fi: dureri de spate, căderi de la înălțime, alunecări în timpul deplasării.
  • Reducerea absențelor pe motiv de boală. Menținerea unui loc de muncă sigur reduce riscul îmbolnăvirilor și va reduce absența personalului.
  • Îmbunătățirea productivității datorate moralului ridicat al angajaților care lucrează într-un mediu sigur.
  • Economisirea de bani. Prin buna gestionare a practicilor de sănătate și siguranță, prin reducerea absențelor și îmbunătățirea productivității, sunt economisiți bani, iar profiturile afacerii înregistrează creșteri semnificative.

Consultanță oferită la prețuri adaptate nevoilor

Specialiștii SSM Câmpina vă ajută să vă protejați afacerea și angajații. Datorită consultanței gratuite, obținută în urma semnării unui contract pe o anumită perioadă, responsabilitatea în cazul controalelor ITM sau ISU revine echipei noastre. Afacerea dumneavoastră va fi în siguranță!

Scăpați de orice problemă legată de sănătate și securitate în muncă, evitând și amenzile drastice!

Completați formularul de ofertă al SSM Câmpina pentru o bună colaborare, garanția fiind prețurile adaptate nevoilor specifice unității dumneavoastră!