SSM Borșa, Protecția Muncii Borșa

SSM Borșa, Protecția Muncii BorșaSSM Borșa este o companie care oferă servicii de protecția muncii angajatorilor interesați din Borșa. Este bine cunoscut faptul că sectorul auto a fost printre primele industrii care au creat lanțuri de aprovizionare, iar acele rețele de aprovizionare au devenit mai complicate în timp.

SSM Borșa vă acordă asistență în securitate și sănătate în muncă

SSM Borșa a descoperit că etajele fabricilor sunt locații pline de angajați, roboți de producție și utilaje din sectorul auto. Mașinile în mișcare sunt prezente la locurile de muncă, iar angajații le manipulează.

Această rețea complicată de alimentare este dificil de gestionat. Din acest motiv, sănătatea și securitatea angajaților sunt pe primul loc pe ordinea de zi. Toate nivelurile organizatorice sunt acoperite de serviciile de protecție a muncii oferite de SSM Borșa.

Industriile pot folosi metode de control pentru a reduce riscurile la nivel primar. În urma finalizării unei analize de risc, sunt create măsuri de securitate și sănătate la locul de muncă:

  • Angajații primesc o pregătire aprofundată în procedurile de manipulare și ridicare incluse în manualele de instruire.
  • Încărcăturile grele pot fi evitate prin utilizarea echipamentelor mecanice de schimbare a sarcinii (macarale, palanuri de materiale, stivuitoare de mână și stivuitoare automatizate).
  • Prin rotația personalului între diferite sarcini, se asigură că aceștia nu fac același lucru din nou și din nou.
  • Utilizarea dispozitivelor de protecție împotriva stropilor, precum și a unor evaluări documentate ale riscurilor pentru a identifica compușii potențial periculoși și pentru a gestiona pericolele.

Manusi Spuma Nitril CT HR

Siguranța la locul de muncă depinde de evaluarea riscurilor

SSM Borșa susține că lucrătorii și angajații din sectorul auto se confruntă zilnic cu o serie de riscuri. Printre cele mai importante sunt:

​​• Manipularea manuală. Mișcările lucrătorului includ aplecarea, atingerea, tragerea, ridicarea, lucrul în spații apropiate și efectuarea de activități repetate.

Un lucrător poate păstra o poziție fixă ​​pentru o perioadă considerabilă de timp aplecându-se deasupra unui compartiment motor. De asemenea, poate apărea rănirea din cauza folosirii prea puternice a uneltelor de mână.

  • A fi lovit de un obiect sau prins în calea lui. Particulele emise la șlefuire, lucru pe sub automobile și curățarea pieselor pot răni ochii și alte părți ale corpului. În timpul funcționării, ușile, hotele și alte componente, unelte și echipamente pot aluneca sau se pot mișca.
  • Căderi, împiedicări și alunecări. Alunecările pot apărea la manipularea pieselor auto alunecoase și pe podele uleioase. În plus, există posibilitatea de a vă împiedica de rechizite și unelte de lucru.

Protecția Muncii Borșa respectă regulile de siguranță în muncă

Protecția lucrătorilor împotriva expunerii la zgomot, vibrații, incendiu și alte circumstanțe periculoase este asigurată de Protecția Muncii Borșa. Surditatea poate fi provocată de zgomot și vibrații.

În plus, chimicalele și substanțele periculoase, inclusiv benzina, solvenții, degresanții, vopselele și alte materiale de curățare sunt pericole pentru lucrători prin expunerea îndelungată sau contactul direct.

În funcție de profilul de activitate, RSGE Borșa a adoptat o strategie separată de protecție a lucrătorilor. Echipele de angajați sunt încurajate să se reunească și să discute despre siguranță, bunăstare, calitate, eficiență și alte valori în fiecare unitate.

Vorbim despre orice problemă de siguranță, accidente sau îmbunătățiri ale procesului. În plus, instruirea oferită de SSM Borșa îi ajută în stabilirea unei culturi a securității și sănătății la nivel de grup.

Reglementările SSM, mai ușor de urmat cu ajutorul RSGE Borșa

Pentru a garanta că munca se desfășoară în siguranță și eficient, RSGE Borșa autorizează lucrătorii eliberându-le un permis de muncă. De asemenea, specialiștii noștri recomandă respectarea reglementărilor SSM:

  • Crearea, implementarea și menținerea unui regim de servicii în siguranță este una dintre sugestiile oferite în domeniul protecției muncii.
  • Este important să luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că expunerea la zgomot nu depășește limitele legale, iar testarea audiometrică trebuie efectuată după cum este necesar.
  • Efectuați exerciții de evacuare în caz de incendii în mod regulat.
  • Există un mecanism în vigoare pentru a se asigura că angajații au acces la instrumente de comunicare atunci când lucrează singuri și în caz de urgență.

Asistență permanentă din partea SSM Borșa

Chiar înainte ca angajații să aibă ocazia să se familiarizeze cu procesul real de producție, siguranța ar trebui să le fie conferită în prima zi de lucru. Fiecare persoană angajată în sector ar trebui să fie bine conștientă de acest lucru.

Punând în aplicare cele mai bune măsuri de protecție a muncii, SSM Borșa vă oferă o experiență singulară care garantează sănătatea și bunăstarea angajaților. Pe măsură ce tehnologia în unități se îmbunătățește, problemele de siguranță sunt, de asemenea, actualizate.

Utilizați oferta SSM Borșa pentru a primi asistență în crearea procedurilor și instrucțiunilor detaliate de lucru!