SSM Agnita

SSM AgnitaSSM Agnita are ca prioritate securitatea angajaților și a locurilor de muncă, siguranța acestora fiind un element esențial pentru buna funcționare a unei companii.

Obiectivele SSM Agnita pentru bunăstarea la locul de muncă

SSM Agnita recomandă angajaților care lucrează la înălțime să poarte căștile de protecție, celor care sunt în contact cu soluții toxice, să poarte ochelari și mănuși de protecție, iar celor care circulă zilnic prin depozite să poarte pantofii de siguranță.

Într-adevăr, angajații în siguranță sunt sinonimi cu bunăstarea la locul de muncă, dar și cu o productivitate crescută pentru angajatori. Unele reguli de siguranță sunt obligatorii și sunt în sarcina managerilor companiei, în timp ce altele sunt opționale și sunt mai potrivite activității desfășurate.

În majoritatea cazurilor, accidentele la locurile de muncă ar putea fi evitate dacă condițiile de utilizare și protecțiile ar fi respectate de către toți angajații. Dacă ești angajator și vrei să îmbunătățești securitatea în cadrul companiei tale, descoperă sfaturile SSM Agnita, care îți vor permite să crești protecția angajaților tăi, și asta, la un cost mai mic.

Manusi Spuma Nitril CT HR

SSM Agnita efectuează evaluarea riscurilor

Pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor angajaților în materie de securitate, este util să fie identificate diferitele riscuri la care sunt expuși. Într-adevăr, există diferite niveluri de risc, fiecare cu consecințe mai mult sau mai puțin importante.

Cunoscând riscurile implicate, vor putea fi implementate mai bine soluții eficiente care sunt perfect adaptate la condițiile reale de pe teren. SSM Agnita studiază toate opțiunile disponibile pentru a asigura siguranța angajaților prin limitarea riscurilor din cadrul companiei.

Echipamente de protecție individuală sau colectivă, infrastructură, echipamente în stare excelentă, toate aceste criterii joacă un rol decisiv în menținerea unui nivel optim de securitate în incinta întreprinderilor.

Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă, puteți apela la SSM Agnita, o companie specializată în audituri de siguranță industrială, cu un departament de medicina muncii și puteți decide să organizați întâlniri între manageri și angajați.

Măsuri de precauție recomandate de SSM Agnita

Luând în considerare propunerile de îmbunătățire ale angajaților, angajatorii devin conștienți de dificultățile pe care aceștia le întâmpină în domeniu zilnic. Opinia lor și viziunile lor asupra riscurilor pot fi utile în diagnosticarea nevoilor companiei.

Scopul este acela de a găsi o modalitate de a face munca mai ușoară și mai sigură pentru toată lumea. Alegerea echipamentului de protecție pe care îl recomandă SSM Agnita pentru compania dumneavoastră depinde așadar de riscurile suportate, dar și de domeniul de activitate în cauză.

Dacă se lucrează în sectorul farmaceutic, de exemplu, se poate opta pentru o pardoseală natural antibacteriană, dacă domeniul de activitate este în industria auto, podeaua va fi atunci mai robustă și mai ușor de curățat.

Pentru cei care manevrează stivuitoare, pot fi în orice moment instalate plinte și protecții pentru cap de rafturi, pentru securitate maximă. Pe lângă echipamentul de protecție colectivă, SSM Agnita asociază echipamentul individual de protecție.

Îmbunătățirea continuă a măsurilor SSM

Pentru ca angajații dumneavoastră să se simtă în siguranță în cadrul companiei, este important să le comunicați măsurile puse în aplicare, precum și condițiile lor de utilizare. Fiind luați în considerare și informați, angajații vor fi liniștiți și vor putea aplica regulile la literă.

Pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, adică membri ai echipei, dar și manageri și personal de supraveghere, poate fi benefic ca SSM Agnita să ofere sesiuni de formare în mod regulat în cadrul companiei.

Odată terminat antrenamentul, nu uitați să reînnoiți experiența în mod frecvent, astfel încât regulile de siguranță să fie integrate de toată lumea. Regulile de bază de siguranță, cum ar fi instrucțiunile în caz de incendiu sau incident, trebuie să fie clare și înțelese de către întreg personalul.

Costuri suplimentare pentru încălcarea legilor SSM

Aplicând aceste reguli, reușiți să îmbunătățiți considerabil nivelul de securitate al companiei dumneavoastră și evitați și penalizările rezultate din încălcarea Legii nr.319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă.

Beneficiați de o productivitate mai bună și faceți economii reale. Într-adevăr, securitatea optimă în cadrul companiei dumneavoastră reduce considerabil rata absenteismului, opririle de producție sau riscul de deteriorare a infrastructurii și echipamentelor.

Pentru a avea o afacere organizată, contactați SSM Agnita, completând formularul de ofertă!