SSM OTOPENI

Sănătate si Securitate in Muncă OTOPENI (SSM OTOPENI)

SSM OTOPENI studiază tendințele bolilor și a accidentelor și implementează strategii și reglementări pentru prevenirea acestora. Domeniul de aplicare este larg, cuprinzând o mare varietate de discipline .

Eforturile pentru securitate și sănătate în muncă OTOPENI (SSM OTOPENI) s-au concentrat și pe ocupațiile de muncă manuală. (EX: lucătorii din fabrici).

Mediile de lucru din OTOPENI (de la șantierele de construcții până la clădirile de birouri) dispun de măsuri de siguranță pentru a preveni accidentarea. Experții în sănătate si securitate eforturi și pentru a limita atât pericolele pe termen scurt, cât și pe termen lung, care ar putea duce la boli fizice sau mentale acum sau în viitor.

Legea privind securitatea și sănătatea în muncă (SSM OTOPENI ) a fost adoptată pentru a asigura condiții de muncă sigure și sănătoase atît pentru bărbați, cît și pentru femeile care lucrează. Angajatorii au obligații legale de a asigura un loc de muncă sigur și sănătos pentru angajații lor în primă instanță.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!