SSM BRAILA

Sănătate si Securitate in Muncă BRAILA (SSM BRAILA)

SSM BRAILA amintește că securitatea neadecvată și sănătatea precară la locul de muncă presupune cheltuieli. Mai mult, studiile de caz din BRAILA relevă faptul că buna gestionare a SSM într-o companie este corelată cu o îmbunătățire a performanței și a rentabilităţii.

SSM BRAILA

Intenția pe care o are (SSM BRAILA) este de a preveni bolile, rănile și decesele cauzate în condițiile de muncă. Accidentele pot include vătămări grave atît pe șantier cât și în afara acestuia. Sarcina fundamentală a activităților de Securitate și Sănătate în Muncă este de a reduce riscul de accidentări/îmbolnăviri a lucrătorilor.

Munca este unul dintre cei mai importanți factori determinanți ai sănătății unei persoane. Cu toate acestea, abordarea securității și sănătății în muncă (SSM BRAILA), reprezintă numeroase provocări.

Este important să înțelegem rolul securității și sănătății la locul de muncă. De exemplu, în BRAILA sunt numeroase provocări cînd vorbim despre imbrăcămintea de lucru a celor care sunt pe șantier. Echipamentele de protectie au ca scop îngrijirea lucrătorilor și protejarea acestora în locul/locurile unde își desfășoară activitatea.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!