SSM BRAGADIRU

Sănătate si Securitate in Muncă BRAGADIRU (SSM BRAGADIRU)

 

Securitatea și sănătatea în muncă BRAGADIRU ( SSM BRAGADIRU), aduce beneficii atât pentru angajat, cât și pentru angajator. În trecut, angajatul era privit ca o piesă care creștea productivitatea muncii. O unealtă, sau un simplu mecanism care întreținea starea de eficiență. Astăzi relațiile dintre angajat și angajator s-au schimbat, iar protecția muncii in BRAGADIRU  reprezintă o parte importantă din conceptul managerial.

SSM BRAGADIRU

SSM BRAGADIRU are ca obiectiv de a preveni bolile, rănile și decesele cauzate în condițiile de muncă. Accidentele pot include vătămări grave atît pe șantier cât și în afara acestuia. Sarcina fundamentală a activităților de Securitate și Sănătate în Muncă este de a reduce riscul de accidentări/îmbolnăviri a lucrătorilor.

Munca este unul dintre cei mai importanți factori determinanți ai sănătății unei persoane. Cu toate acestea, abordarea securității și sănătății în muncă reprezintă numeroase provocări. Este important să înțelegem rolul securității și sănătății la locul de muncă. Îngrijirile medicale reprezintă in BRAGADIRU principalul instrument de îmbunătățire a stării de sănătate. Succesul medicinei în reducerea consecințelor multor boli a servit ca bază în țările dezvoltate economic.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!