SSM BRAGADIRU

Sănătate si Securitate in Muncă BRAGADIRU (SSM BRAGADIRU)

Securitatea și sănătatea în muncă BRAGADIRU (SSM BRAGADIRU), aduce beneficii atât pentru angajat, cât și pentru angajator. În trecut, angajatul era privit ca o piesă care creștea productivitatea muncii. Astăzi relațiile dintre angajat și angajator s-au schimbat, iar protecția muncii in BRAGADIRU  reprezintă o parte importantă din conceptul managerial.

SSM BRAGADIRU

SSM BRAGADIRU are ca obiectiv de a preveni bolile, rănile și decesele cauzate în condițiile de muncă. Accidentele pot include vătămări grave atît pe șantier cât și în afara acestuia. Sarcina fundamentală a activităților de Securitate și Sănătate în Muncă este de a reduce riscul de accidentări/îmbolnăviri a lucrătorilor.

Munca este unul dintre cei mai importanți factori determinanți ai sănătății unei persoane. Cu toate acestea, abordarea securității și sănătății în muncă reprezintă numeroase provocări.

SSM BRAGADIRU include noi abordări ale securității și sănătății în muncă prin eliminarea pericolelor la locul de munca. De asemenea în BRAGADIRU, promovăm servicii de SSM si PSI prin punerea la dispoziție a unor echipamente de protecție de cea mai bună calitate.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!